ZLOT w BRENNEJ !! - SLASK !! 17.09 - 18.09.2005 !!

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Rychu »

Słuchajcie...nie możemy tak po prostu rzucać nazwami!
Jak ktoś ma jakąś propozycję to konkretnie: miejsce, co tam jest, koszty noclegu (jakiś namiot czy kemping) i wtedy będzie wiadomo co wybrać! Bo nie to jest ważne gdzie pojedziemy, tylko za ile i czy będzie tam co robić (oprócz picia :wink: )
Także Sebol i Adams...jak wyglądają konkrety??
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
luzak

Post autor: luzak »

W Czańcu nic nie ma, jst tylko zapora i nic poza tym.... ale już np w międzybrodziu (ok 10 km dalej) jest co robić :) Jest elektrownia (Elektrownia szczytowo- pompowa, Porąbka- Żar) którą możemy zwiedzieć (może jakąs znizke udałoby mi się załatwić, albo ciekawszą trase, bo wycieczki organizuje moja ciotka:), jest kolejka szynowa na Żar, jest miejsce, gdzie auta same jada pod góre :) Co do pola namiotowego to jest ich tam kilka, jest restauracja, wypożyczanie rowerków itd itp, jak to w górach. W Międzybrodziu Bialskim jest knajpa i pseudo dyskoteka :) hehe Co do kwater to koniec sierpnia/ początek września da się znależć za 25zl z kiblem w pokoju no problem :)

Brenna- tutaj do dyspozycji mamy cisze spokój, restauracje, która wieczorem zamienia się w dyskoteke.... kilka knajp, rzeke, pola namiotowe, kwatery, pensjonaty... i góry :) No i tyle.... tutaj mozna isc na impreze i pić albo pić bez iścia na impreze :) Na imprezie zazwyczaj ekipa przypakowanych dresów wali (w) gruche ;) ale raczej są niegroźni :) Ceny kwater jak w miedzybrodziu, za 25 zl z kiblem w pokoju- no problem.

Wisła- blisko równica, rynek, knajpy, rzeka, ogólnie skocznia, dużo miejsc do biwakowania bez potrzeby płacenia, w miare blisko Czechy, stożek.... ogólnie w Wiśle teoretycznie jest co robić... z praktyką bywa różnie :D Bardzo ładna laska sprzedaje w Chacie góralskiej przy rynku- Ola :D :D :D hehe no to tyle panowie z mojej strony :)

Jeślki ktoś zna jeszcze jakieś walory bądź minusy miejsc, ktore wypisałem, bądź ma pomysł co do nowego miejsca to zachęcam do wypowiedzi.... no i termin... jeśli jest to ostatni weekend sierpnia to ja nistety z przyczyn technicznych odpadam, bo jade na zlocik samochodów z fabryki IFA do Czech :) (ponad 500km) pozdrawiam

ps dodam, że ten zlot jest ogólno..europejski... nie żeby to miało jakis podtekst.... ;) ;) ;) hehe
Awatar użytkownika
OZzi
Junior
Kontakt:

Post autor: OZzi »

Najlepiej bedzie jak wszcy sie spotkamy gdzies zeby kazdemu bylo blisko w miare :) ale nie w tym miescie co mieszka..;) Bo kazdy moze miec jakies pretensje, bo czemu np: nie spotkamy sie w Czestochowie :P Zlot na Jasnej Gorze hehe..:D
Awatar użytkownika
OZzi
Junior
Kontakt:

Wiecie co wam powiem to mysle ze najlepiej sie spotkac gdzies nad jakims jeziorem albo jakims campingu, albo polu namiotowym cos w tym stylu...Takie jest moje zdanie nie wiem co wy na to..
Awatar użytkownika
ciacho
Nowicjusz

Post autor: ciacho »

Propozycje klawe, ale ja jadę na delegacje i wracam dopiero 3 września. Bawcie sie dobrze . :D :D
Obrazek

The Power of the Ciacho!
Awatar użytkownika
OZzi
Junior
Kontakt:

uuu no to szkoda :( narazie nie bedziemy sie nigdzie bawic bo nie doszlismy nawet do porozumienia co gdzie i jak...Caly czas czekam na osoby chetne na zlot ;) i na jakies propozycje.
jakmor

Post autor: jakmor »

Ten pomysł o zlocie w BRENNEJ do świtny pomysł !! Ja się piszę !! :lol:
Gość

Post autor: Gość »

No to trzeba ustalic jakis konkretny termin :) ale pierw musze doprowadzic swojego puga do porzadku dzinnego :)
Awatar użytkownika
OZzi
Junior
Kontakt:

Anonymous pisze:No to trzeba ustalic jakis konkretny termin :) ale pierw musze doprowadzic swojego puga do porzadku dzinnego :)
To pisalem ja :)
Humve
Junior
Kontakt:

Post autor: Humve »

ja mógłbym teraz jechać na jakiś zlot bo zdałem fizyke więc kiedy i gdzie do breenej można pojechać na cały dzień o 7 rano wyjechac i wieczorem przyjechać ale wypad w niedziele by mógł być. Co myślicie??
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Awatar użytkownika
OZzi
Junior
Kontakt:

No jak tylko zrobie hamulce to moge w ta niedziele co teraz bedzie jechac :)
Mam nadzieje ze w tym tyg zrobia mi..
luzak

a nie lepiej 2 dni?
sebol

Post autor: sebol »

lepiej ..zdecydowanie
luzak

przed chwilą wróciłem ze zlotu w czechach, było zajebiśćie 130 aut i pełen wypasm cała niedziele w pradze..... a kiedy w polsce ogólnopolski zlot? :D To kiedy chopy jedziemy gdzies w gory na 2 dni?
Awatar użytkownika
OZzi
Junior
Kontakt:

Ja musze zacisk hamulcowy zrobic i jedziemy :-) No to jak ktos sie pisze ??
To zrobimy jakas liste...Tylko zeby bylo troche osob !!
Zablokowany