są i domki i pole namiotowe, przy takiej ekipie jak nasza nocleg za 20zl spokojnie, teraz koniec wakacji, wiec nie bedzie problemu z zakwaterowaniem, jeśli o mnie chodzi moge jedynie jechać w ten weekend.
Wlasnie sie dzisiaj dowiedzialem ze jednak chyba w ten weekend nie moge kurde ;(
Poniewaz fury nie bede mial gotowej...ehhh
Dopiero po niedzieli bede mial autko, bo czekam teraz na czesci..Bo dzis jak sie okazalo to jeszcze co innego tez poszlo.
A mialem dzis autko odebrac
No to co w końcu????? Nie jedziemy teraz?? Nikt się nie odzywa, Ozzi nie ma auta, więc mam jechac tylko z luzakiem?? Jak by to powiedzieli w South Park: 'ale to gejowskie"
No wie jak będzie ludziska??
Ozzi nie możesz się jakoś dostac do Katowic i ktoś by Cię zabrał?
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
W ten weekend ja na pewno odpadam, bo:
1. nie będę miał gita (to jest taki sobie problem, bo zawsze mógłbym pojechać SC)
2. NIE BĘDZIE MNIE NA ŚLĄSKU (wracam dopiero w poniedziałek, przyszły weekend mam wolniutki)
A może w niedziele jakąś bo tak soboty to wiekszość ludzi jest zajetych, np. mój tata nie może w tygodiu i w sobote bo pracuje i CIACHO tak samo w sobote pracuje, więc może na 1 dzień w niedziele.
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
No to mozna jak cos sie umowic na jeden dzien ewentualnie np: na niedziele 18.09.2005 !! Tylko zeby bylo troche chetnych a nie 2 osoby...Bo jak nie bedzie minimum 10 osob to ja nie jade...Bo nie mam zamiaru jechac taki kawalek na marne. Wiec zmobilizujcie sie !!