!!! OGOLNOPOLSKI ZLOT 205 !!! - 29.04 - 01.05.2006 !!
- PIT_R
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
- Numer Gadu-gadu: 3914690
- Login tlen: infernal_lord_hellboy
- Kontakt:
Co do tego aby spedzic jedna noc w rejonie zalewu sulejowskiego, czyli na jakims polu namiotowym to znalazlem takie dwie oferty:
Ośredek Rekreacyjno-Wypoczynkowy "Borki"
http://www.borki.pl
e-mail: info@borki.pl
Borki k.Tomaszowa Maz.
97-213 Smardzewice
tel. (0-44) 724 38 37
Camping i pole namiotowe
Tresta 20, 97-213 Smardzewice
tel. (0-44) 710 26 15
Smardzewice sa jakies 35 km od Piotrkowa, kwestia jedynie zadzwonic i sie dogadac co do cen ewentualnych wynajmow na duza ilosc osob, powiedzmy, ze liczacz jakby bylo 50-60 aut i jeden namiot na samochod
Ośredek Rekreacyjno-Wypoczynkowy "Borki"
http://www.borki.pl
e-mail: info@borki.pl
Borki k.Tomaszowa Maz.
97-213 Smardzewice
tel. (0-44) 724 38 37
Camping i pole namiotowe
Tresta 20, 97-213 Smardzewice
tel. (0-44) 710 26 15
Smardzewice sa jakies 35 km od Piotrkowa, kwestia jedynie zadzwonic i sie dogadac co do cen ewentualnych wynajmow na duza ilosc osob, powiedzmy, ze liczacz jakby bylo 50-60 aut i jeden namiot na samochod
- 205MI16
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 XS
OZzi tak jak pisałem musi być jedna główna osoba odpowiedzialna za wszystko i kilka pomagających - ale to najpierw trzeba uzgodnić i zaklepać bo inaczej będzie bajzel i nici ze zlotu.
Najlepiej niech głowną osobe będzie ktoś kto ma tu duży autorytet - a jest kilka takich - nie będę wymieniał bo każdy wie.
Najlepiej niech głowną osobe będzie ktoś kto ma tu duży autorytet - a jest kilka takich - nie będę wymieniał bo każdy wie.
- Fly
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
Witam!! Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze juz ktoś zaczął organizować zlot ogólnopolski.. Oczywiście na wstępie deklaruje swoją obecność i pewnie kilku osób z trójmiasta oraz wszelką pomoc dla organizatorów!!
OZzi moim zdaniem TY powinieneś figurować jako główny kontakt i organizator ale zeby nie zrzucać na ciebie całej odpowiedzialności dobierz sobie chętnych. Stwórz coś w rodzaju KOMITETU ORGANIZACYJNEGO. Podziel obowiązki na zasadzie: kolega X - zajmuje się finansami, kolega Y - zajmuje się rezerwacją noclegów i przydziałem miejsc oraz zaklepaniem toru, kolega Z np. będzie odpowiedzialny za pisanie do ludzi maili, SMSów itp z przypominaniem o zlocie a kolega Q będzie zajmowac sie poszukiwaniem sponsorów! Każdy zdeklaruje sie na forum ze przyjmuje funkcje i jedziemy! Dla zmotywowania proponuje np. zeby 5-cio osobowy Komitet nie placil za zlot.. Oczywiście, każdy z klubu ma obowiązek pomocy ale przynajmniej bedzie wiedział do kogo sie zgłaszać jesli ma jakiegos sponsora czy klopot z przelaniem pieniedzy.. Co wy na to?
Termin majowy moim zdaniem to tez rewelacja! ostatnie dni kwietnia i 1 maja to dobry termin... ale trzeba go pewnie do konca roku zaklepac po pozniej bedzie problem...
pozdrawiam
OZzi moim zdaniem TY powinieneś figurować jako główny kontakt i organizator ale zeby nie zrzucać na ciebie całej odpowiedzialności dobierz sobie chętnych. Stwórz coś w rodzaju KOMITETU ORGANIZACYJNEGO. Podziel obowiązki na zasadzie: kolega X - zajmuje się finansami, kolega Y - zajmuje się rezerwacją noclegów i przydziałem miejsc oraz zaklepaniem toru, kolega Z np. będzie odpowiedzialny za pisanie do ludzi maili, SMSów itp z przypominaniem o zlocie a kolega Q będzie zajmowac sie poszukiwaniem sponsorów! Każdy zdeklaruje sie na forum ze przyjmuje funkcje i jedziemy! Dla zmotywowania proponuje np. zeby 5-cio osobowy Komitet nie placil za zlot.. Oczywiście, każdy z klubu ma obowiązek pomocy ale przynajmniej bedzie wiedział do kogo sie zgłaszać jesli ma jakiegos sponsora czy klopot z przelaniem pieniedzy.. Co wy na to?
Termin majowy moim zdaniem to tez rewelacja! ostatnie dni kwietnia i 1 maja to dobry termin... ale trzeba go pewnie do konca roku zaklepac po pozniej bedzie problem...
pozdrawiam
- Fly
- Nowicjusz
OZzi... decyzji nie bedziesz podejmował sam! Moja propozycja (a troche sie naorganizowałem tego typu imprez) jest taka - kazdą istotną kwestię poruszasz na forum, dajesz jej pożyć do dwóch dni a decyzje podejmujesz tylko ze swoją KOZOą (Komitetem Organizacyjnym Zlotu Ogólnopolskiego) na zasadzie głosowania! A kto będzie w KOZO to nie wiem bo nie znam wszystkich.. ale moge zaproponować funkcje i swoją kandydaturę:
Główny Koordynator KOZO - OZzi
Finansista - proponuje kogoś z szefostwa klubu
(udostępnienie konta, przedstawianie i nadzór nad wpływami, oplacanie zaliczek i kosztow pobytu itp)
Administrator
(rezerwacje miejsc noclegowych, pokazowych, pozwolenia na imprezy, ogniska i grille, zakwaterowywanie ludzi i wykwaterowywanie)
Organizator
(plan i przebieg wszystkich atrakcji na miejscu, kontrola i moderowanie zabaw, dbanie o bezpieczeństwo)
Sponsoring i Komunikacja - mogę być ja
(poszukiwanie sponsorów, mediów i gości specjalnych, zapewnienie upominków dla uczestników i laureatów konkursów)
czekam na opinie
Główny Koordynator KOZO - OZzi
Finansista - proponuje kogoś z szefostwa klubu
(udostępnienie konta, przedstawianie i nadzór nad wpływami, oplacanie zaliczek i kosztow pobytu itp)
Administrator
(rezerwacje miejsc noclegowych, pokazowych, pozwolenia na imprezy, ogniska i grille, zakwaterowywanie ludzi i wykwaterowywanie)
Organizator
(plan i przebieg wszystkich atrakcji na miejscu, kontrola i moderowanie zabaw, dbanie o bezpieczeństwo)
Sponsoring i Komunikacja - mogę być ja
(poszukiwanie sponsorów, mediów i gości specjalnych, zapewnienie upominków dla uczestników i laureatów konkursów)
czekam na opinie
- OZzi
- Junior
- Kontakt:
Jezli Chodzi o Zlot to miejsce Mamy juz Ustalone jest to PIOTRKOW TRYBUNALSKI.
Dzien 29.04 - 2.05.2006 - Albo do 01.05 No jak kto woli...
29.04 - To jest Sobota
Wiec Akurat dlugi weekend.
To juz mamy ustalone....Mysle ze kazdemu odpowiada termin i miejsce, Jak sa jakies sprzeciwy albo inne propozycje to prosze pisac.
Dzien 29.04 - 2.05.2006 - Albo do 01.05 No jak kto woli...
29.04 - To jest Sobota
Wiec Akurat dlugi weekend.
To juz mamy ustalone....Mysle ze kazdemu odpowiada termin i miejsce, Jak sa jakies sprzeciwy albo inne propozycje to prosze pisac.
- Pagi
- Maniak
- Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
- Numer Gadu-gadu: 35314
- Kontakt:
Piotrkow jest ok, Okolice Jeziora tez, jest tam mnostwo kempingow i nie powinno byc problemu ze znalezieniem odpowiedniego, w maju jeszcze nie powinno byc duzego zainteresowania.
Takze czekamy na osobe z okolic, bo przydaloby sie napewqno zeby pojechal tam zobaczyl i wybral wlaściwe miejsce.
Wiec koledzy robmy cos zeby tym razem sie udało...
Ja mysle ze trzeba wybrac miejsce i czas i powiedziec, ze zlot wtedy i wtedy tu i tu, bo jak zaczniemy znow robic ankiety to g... z tego wyjdzie.
Pozdrawiam i do roboty!
Takze czekamy na osobe z okolic, bo przydaloby sie napewqno zeby pojechal tam zobaczyl i wybral wlaściwe miejsce.
Wiec koledzy robmy cos zeby tym razem sie udało...
Ja mysle ze trzeba wybrac miejsce i czas i powiedziec, ze zlot wtedy i wtedy tu i tu, bo jak zaczniemy znow robic ankiety to g... z tego wyjdzie.
Pozdrawiam i do roboty!
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...