!!! OGOLNOPOLSKI ZLOT 205 !!! - 29.04 - 01.05.2006 !!
- Fly
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
No właśnie tego się obawiam, że nie będzie "takiego kogoś" z Piotrkowa ale.. szukamy szukamy!! OZzi a pisałeś na prv do klubowiczów z Piotrkowa i okolic? Obawiam sie ze na forum ogólnym się nie udzielają
Co do wynajmu lotniska to zgadzam się, że nie musimy brać go na cały dzień bo i po co.. ale nie kombinowałbym z łączniem naszego zlotu z jakims spotakniem tuningowców czy innym zlotem. Zróbmy swój i tylko swój! Jeśli cos nie wypali to bedziemy szukać winnych we własnym gronie a nie w cudzym... Tak myślę!
Co do wynajmu lotniska to zgadzam się, że nie musimy brać go na cały dzień bo i po co.. ale nie kombinowałbym z łączniem naszego zlotu z jakims spotakniem tuningowców czy innym zlotem. Zróbmy swój i tylko swój! Jeśli cos nie wypali to bedziemy szukać winnych we własnym gronie a nie w cudzym... Tak myślę!
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
mam pytanie ... czy nie zbyt kurczowo trzymacie sie tego piotrkowa ? przeciez mozna cos poszukac gdzie jest mniejwiecej srodek polski a jest wiecej ludzi. i tak nie da sie zrobic by wszyscy mieli jednakowy odcinek w to miejsce
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
Pieraś pisze:mam pytanie ... czy nie zbyt kurczowo trzymacie sie tego piotrkowa ? przeciez mozna cos poszukac gdzie jest mniejwiecej srodek polski a jest wiecej ludzi. i tak nie da sie zrobic by wszyscy mieli jednakowy odcinek w to miejsce
Jakieś konkretne koncepcje na to gdzie jest tych więcej ludzi i ciągle jest środek polski znowu wyjdzie na to ze nie mozemy wybrać nawet miejsca i nie da sie nic zorganizować....
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
- bipi
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
to moze te Nowodwory niedaleko w sumie od stolicy. w warszawie jest sporo klubowiczow. bylem tam niedawno. owszem bylo zamkniete, ale teren wygladal na olbrzymi, nie jest to w zadnym centrum badz bardzo blisko jakiegos miasta. i teren z tego co wiem nalezy do prywatnej osoby. poza tym, oprocz osob z warszawy jest Para z bardzo bliskiej okolicy Nowodworow. Para przepraszam ze tak zarzucielm jakby co, ale przypomnialo mi sie o kozienicach.
bipi.205.pl
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
lepiej juz jak cos to w POZNANIU niz obok, w kazdym razie decyzja musi byc konkretnie przemyslana lacznie z mapa w reku !!
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
- PIT_R
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
- Numer Gadu-gadu: 3914690
- Login tlen: infernal_lord_hellboy
- Kontakt:
Cos sie boje panowie ze znowu sie skonczy na wyborze miejscowosci :/ I nic wiecej sie nie ustali. ROzumiem, ze problem dorwac kogos kto by pojechal do Piotrkowa i zagadal z wlascicielem lotniska. Gdybym mieszkal blizej to juz bym skoczyl, ale dla samych inforamcji to mi sie nie oplaca :/
NIe chce zeby mnie odbierano ze gledze tylko i nic nie dzialam. Na prawde chcialbym pomoc jak na moje mozliwosci i zaproponowac jakies inne dogodne miejsce w Polsce ( w miare w centrum) ale nic mi do glowy nie przychodzi
NIe chce zeby mnie odbierano ze gledze tylko i nic nie dzialam. Na prawde chcialbym pomoc jak na moje mozliwosci i zaproponowac jakies inne dogodne miejsce w Polsce ( w miare w centrum) ale nic mi do glowy nie przychodzi
-
- Junior