!!! OGOLNOPOLSKI ZLOT 205 !!! - 29.04 - 01.05.2006 !!
bipi pisze: show
ludzie to co najwyzej przyjda popatrzec co sie na wiosce dzieje, ew. czy to cyrk przyjechal
Czyli publika sama przyjdzie, sponsorow nie bedzie itd... jak to zawsze
Zlot ma byc dla nas, a nie byc jakims pokazem -mam gdzies czy pan stefan ze zgulca wielkiego przyjdzie z rodzina i zachwyci sie mym pugiem
rozumiem, ze kombinacje ze sponsorami sa dla obnizenia kosztow, ale watpie ze to jest wogole realne.
- 205MI16
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 XS
Zlot w formie pikniku połączony z próbami sprawnościowymi - to chyba najlepsza forma. Co do sponsorów to wydaje mi się że nie ma sensu wogóle się nad tym rozwodzić - sami musimy sobie imprezkę sfinansować.
Przede wszystkim odpowiedzmy sobie na pytanie kogo z nas na to będzie stać na 100%: dojazd i powrót oraz składka na imprezę.
Żeby nie okazało się że zlot zostanie zorganizowany finalnie dla 10 pugów - sorry że zakładam czarny scenariusz.
Przede wszystkim odpowiedzmy sobie na pytanie kogo z nas na to będzie stać na 100%: dojazd i powrót oraz składka na imprezę.
Żeby nie okazało się że zlot zostanie zorganizowany finalnie dla 10 pugów - sorry że zakładam czarny scenariusz.
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
chcialbym dodac ze wazne bedzie by okreslajac miejsce odrazu okreslic DEFINITYWNIE czy to bedzie tak ze bierzemy namioty czy jakies domki na jakims osrodku czy cos
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Damian1p
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
kameralny zlocik i proponuje wywalic niepotrzebne posty (jak ktos juz zaproponowal), aaa no i jak myslicie ile moze zajac woskowanie 30-50 aut? tylko umycie proponuje i z tym to raczej problemu nie powinno byc... tzn z mniejsza oplata.
temat: domek albo namiot? hmmm jedziemy po kosztach czyli NAMIOT!
temat: domek albo namiot? hmmm jedziemy po kosztach czyli NAMIOT!
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
http://damian1p.peugeot205.pl/
-
- Junior
ja tam nie patrze na to czy bedzie gdzie spac czy nie biore namiot i zawsze sie go gdzies rozbije !!! he
Namiot KoBIETY I SPIEW !!!! hehehe
wesolo bedzie wiadomo ze kazdy jescze kogogos zabieze i bedzie towarzystwo !!! hehehe ja osobiscie jade z żoną i musi b7yc rewelacyjnie !!!!!
piotrków juz na 100% date jescze tylko ustalmy i kto ma byc to bedzie bo mnie to wali czy bedzie plac czy nie wazne zeby sie spotkac i wogole poznac na zywo!!!!
ustalmy date i zaczynam juz gromadzic fundusz na paliwo i na paliwo %%%%% hehehe
Pozdrawiam i wiecej chlopaki spątanicznosci !!!!!!!!!!!
Namiot KoBIETY I SPIEW !!!! hehehe
wesolo bedzie wiadomo ze kazdy jescze kogogos zabieze i bedzie towarzystwo !!! hehehe ja osobiscie jade z żoną i musi b7yc rewelacyjnie !!!!!
piotrków juz na 100% date jescze tylko ustalmy i kto ma byc to bedzie bo mnie to wali czy bedzie plac czy nie wazne zeby sie spotkac i wogole poznac na zywo!!!!
ustalmy date i zaczynam juz gromadzic fundusz na paliwo i na paliwo %%%%% hehehe
Pozdrawiam i wiecej chlopaki spątanicznosci !!!!!!!!!!!
Moj Peugeot to typowy SZCZUR !!!