No właśnie zapomniałem dopisać że co to za zlot bez Minty:) Przyjedziesz kabrioletem? Nigdy w takim cudzie nie siedziałem:) Żeby tylko nie lało bo nie pozwolimy Ci przecież nie otworzyć dachu:)
@Fox
Mam podobną sytuację jak Ty. Magisterka się wlecze i nie może skończyć. Pug też do małego remontu. w domu co prawda remont juz zrobiony ale od kilku miesięcy nie mam czasu na przywiercenie listew przypodłogowych aby panele w końcu jakoś wyglądały. No i jakas praca....
Ale z chęcią pomyślę nad tym zlotem, tylko teraz to juz Ciebie nie dogonię jak masz tego miga
-----------------------------
załóżcie może nowy temat o zlocie 8.10.06
Wlasnie sie dowiedzialem ze w sobote 07-10-2006 na weselu jestem ,wiec termin,jak dla mnie....nie do przyjecia Jak cos sie zmieni to chetnie.
Pozdro i sorrki za wprowadzenie w blad
Powiem raz tak:bede obserwowal temat.Jak nic sie nie zmieni to moze mnie kobitka przywiezie na ten zlocik Tylko nie wiem jak ze zdrowiem bedzie Okaze sie...Chcialibysmy bardzo
No dobra, ja sie pisze na ten zlot z grilem. Jak mówiłem na zlocie, ustalimy termin i można się pogonić na Uroczysku( to ci z lepszymi silnikami).A reszta ,która zostanie niech kucharzy.Jak termin mi spasi to się zjawie swoim szybkim leżakiem1,1.
Ojej, Uroczysko...teren mojej pierwszej i ostatniej jak na razie przygody rajdowej zakończonej obrotką i wypadnięciem z trasy na pierwszym wirażu:) Woocash wie coś o tym - jak ja się przed nim po raz kolejny wytłumaczę że ja to jednak bym pogrillował....?
Fox... nie bedziesz sam pogrillujemy troszeczkę. Ja z moim cj 1,1 raczej będę spełniać funkcję reprezentatywną no chyba że poszaleję 64-konnym dieselkiem
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE