Kto bedzie w Ulezy? Ja koniecznie, mam nadzieje, ze miga chlopaki z GSG poskladaja. Niestety jeszcze jako kibic, moze troche pofoce, ale bedzie okazja pokazac auto, poznac sie, pogadac
PS. Przepraszam za brak polskich znakow, specyfika Chroma, ale to jedyne co nadaje sie do przegladania forum na Primie
I jak udała się impreza? Ja mogłem się wyrwać dopiero wieczorem, miałem kilka rzeczy do zrobienia przy aucie, ale udało się i ruszyłem w drogę. Niestety po odbitce na Ułęż dała o sobie znać złośliwa Lwia natura i dziurawe lokalne drogi. Nagle auto zaczęło przerywać i gasnąć. Wycofałem się do głównej drogi i zacząłem przegląd, ale nic nie znalazłem. Za nawową tubylców zainteresowanych sytuacją ostatnim tchnieniem dotarłem do lokalnego szamana który jak zapewniali 'zna się na samochodach'. Okazało się, że gdy dziś wyjmowałem stożek z przepływką zsunęła się guma z przepustnicy, wcześniej pewnie słabo przykręcona w warsztacie i migacz zwariował Gdy auto ostygło zdjęliśmy przedni pas i przyświecając telefonem poprawiliśmy gumę. Aby dojechać do domu wystarczyło, ale impreza mnie ominęła
d_ARC ... bardzo szkoda że Lew zrobił "strajk"
impreza była dość ciekawa i obfita w drobne usterki/awarie
był jedna Alfa 33 leżąca na boku
ale wszystkie auta po drobnych naprawach, startowały dalej
janczi - zobacz na stronie http://www.classicautocup.pl w wynikach, tam są podane pojemności/klasy
ale chyba jakieś Mini, Maluchy, Zastawa i kilka autek 1,4-1,6