zlocik w warszawie
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
a ja musiałem dupke odwieźć Panowie w poniedziałek rozebrałem auto i się okazało że padł mi termostat nie otwierał się kobieta lekkich obyczjów i nie załanczał dużego obiegu
kolejne spoty trzeba robić koniecznie ekipa jest więc tylko działać
ps. czekam na foto od 306-tek jak będą to wkleje
pozdro
kolejne spoty trzeba robić koniecznie ekipa jest więc tylko działać
ps. czekam na foto od 306-tek jak będą to wkleje
pozdro
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Fotki beda niestety kiepski aparat kiepskie zdjecia :/
Sory ze jeden pod drugim,widze ze nawet dwa razy to samo.
Niestety wszyscy 306-tkami bylismy juz na zimowkach,a S16 by nie chcialo ruszyc na nich,szczegolnie ze byly juz na wykonczeniu, ale nastepnym razem biore w bagaznik letnie wiec nie bedzie wymowki Very Happy
Fotki niestety nie najlepsze, wina kiepskiego aparatu i mojej slabej pamieci ze nie wziolem swojego i musialem pozyczyc. Moge wyslac bezposrednio na poczte jak ktos chce.
Sory ze jeden pod drugim,widze ze nawet dwa razy to samo.
Niestety wszyscy 306-tkami bylismy juz na zimowkach,a S16 by nie chcialo ruszyc na nich,szczegolnie ze byly juz na wykonczeniu, ale nastepnym razem biore w bagaznik letnie wiec nie bedzie wymowki Very Happy
Fotki niestety nie najlepsze, wina kiepskiego aparatu i mojej slabej pamieci ze nie wziolem swojego i musialem pozyczyc. Moge wyslac bezposrednio na poczte jak ktos chce.
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
ja bym się zimówkami nie przejmował, też miałem takie założoneGosc 306 pisze:Sory ze jeden pod drugim,widze ze nawet dwa razy to samo.
Niestety wszyscy 306-tkami bylismy juz na zimowkach,a S16 by nie chcialo ruszyc na nich,szczegolnie ze byly juz na wykonczeniu, ale nastepnym razem biore w bagaznik letnie wiec nie bedzie wymowki
Dodano po 1 minutach:
hdi, tdi jedno g... jak da radę zamieniam słóżbowe tdi na 1,6FSIHDi pisze:momentu i mocy pod dostatkiem tylko te nieszczęsne 1200KG robi swoje - choć na stracie nie ma bata na HDimi pisze:może momentu za dużo
nie ma to jak rallye
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
Sebek napisal:
Fotki juz wyslane na poczte, na naszym forum znajdziecie tez jeszcze pare fotek. PZDR
to wyślij te fotki na ursus205@op.pl
a ja wrzuce na forum
Fotki juz wyslane na poczte, na naszym forum znajdziecie tez jeszcze pare fotek. PZDR
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
proponuje ustalić jakiś termin przed świętami
...i w nowym temacie
...i w nowym temacie
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF