KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
Przez Olkusz sie leci szybciutko tylko trzeba na fotoradary i koty uważać.
To było moje pierwsze zwierządko trafione na drodze,nie licząc latających owadów,już tak szybko nie będe jezdził
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Biedny Robson, biedny kot.
Wczoraj Szymek od Rallye miał bliskie spotkania trzeciego stopnia z krakowską bandą 205. Najpierw powiozłem go do szefa wszystkich szefów - Pary, a później, gdy najmniej się tego spodziewał, został "dojechany" przez autobus grozy Druana z Gadziną na pokładzie. Zanim zdążył uciec, już musiał się spowiadać z zakupu i pokazać furę chłopakom.
Ponoć są zdjęcia ze spotkania, czekam na nie cierpliwie.
P.S.
Patrząc na zdjęcia Józkowego GTI, zastanawiam się, czy by czasem nie pomalować budy, a przy okazji założyć poszerzenia. To całkiem niezła koncepcja, że też wcześniej na to nie wpadłem!
Wczoraj Szymek od Rallye miał bliskie spotkania trzeciego stopnia z krakowską bandą 205. Najpierw powiozłem go do szefa wszystkich szefów - Pary, a później, gdy najmniej się tego spodziewał, został "dojechany" przez autobus grozy Druana z Gadziną na pokładzie. Zanim zdążył uciec, już musiał się spowiadać z zakupu i pokazać furę chłopakom.
Ponoć są zdjęcia ze spotkania, czekam na nie cierpliwie.
P.S.
Patrząc na zdjęcia Józkowego GTI, zastanawiam się, czy by czasem nie pomalować budy, a przy okazji założyć poszerzenia. To całkiem niezła koncepcja, że też wcześniej na to nie wpadłem!
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
-
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
Miałem dzisiaj przyjemność oglądać CJ Robsona, naprawdę piękne i zadbane autko i przede wszystkim w odpowiednich rękach
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Tak jak napisał Rafał, Rallye zostało niespodziewanie upolowane na stacji benzynowej przy 29 listopada. Kierowca na początku był nieco zaskoczony i oszołomiony, ale udało się go nie spłoszyć i obejrzeć auto. Według jego zapewnień, pozostała część ekipy będzie miała ku temu okazje w trakcie najbliższych zlotów.
A oto i zdjęcia sprawcy całego zamieszania.
A oto i zdjęcia sprawcy całego zamieszania.
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
A ja takie coś upolowałem wczoraj na drodze, wprawdzie to nie peugeot, ale też robi niewąskie wrażenie
Ostatnio zmieniony 20 kwie wt, 2010 6:51 pm przez Lubomir, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Rallye pierwsza klasa. To niesamowite jak szybko krakowska ekipa rośnie w siłę. Jeszcze trochę i miasto będzie nasze i już nic naszemu wprawnemu oku w Krakowie nie umknie:)
Tak z innej beczki to rozmawiałem dzisiaj z Jarmarkiem. Rozmawialiśmy o tripie do Pragi. Prosił aby w lokalnym gronie skonsultować się czy ewentualne przesunięcie wyjazdu o tydzień byłoby możliwe do rozpatrzenia. Co prawda Rafi już podjął jedyną słuszną decyzję że da radę jechać 4-8 sierpnia ale jeszcze pozostaje Cejot i Dervo którym ten termin nie pasuje a dali by radę jechać tydzień później. Ostatnio wyszło że Krakusom wszystkim 4-8 sierpień leży jak ulał, ale jeśli tydzień później też byłby dobry to moglibyśmy zyskać kilku uczestników. Nie piszę o tym w głównym temacie żeby nie robić zamieszania. Jeśli ktoś zgłosi tutaj obiekcje to pewnie dalej będziemy twardo stać za 4-8, no ale zapytać zawsze można. Najwyższy czas myślę się zdecydować na 100% bo coraz więcej osób musi zaklepać sobie urlopy. Dajcie znać co myślicie.
Tak z innej beczki to rozmawiałem dzisiaj z Jarmarkiem. Rozmawialiśmy o tripie do Pragi. Prosił aby w lokalnym gronie skonsultować się czy ewentualne przesunięcie wyjazdu o tydzień byłoby możliwe do rozpatrzenia. Co prawda Rafi już podjął jedyną słuszną decyzję że da radę jechać 4-8 sierpnia ale jeszcze pozostaje Cejot i Dervo którym ten termin nie pasuje a dali by radę jechać tydzień później. Ostatnio wyszło że Krakusom wszystkim 4-8 sierpień leży jak ulał, ale jeśli tydzień później też byłby dobry to moglibyśmy zyskać kilku uczestników. Nie piszę o tym w głównym temacie żeby nie robić zamieszania. Jeśli ktoś zgłosi tutaj obiekcje to pewnie dalej będziemy twardo stać za 4-8, no ale zapytać zawsze można. Najwyższy czas myślę się zdecydować na 100% bo coraz więcej osób musi zaklepać sobie urlopy. Dajcie znać co myślicie.
-
- Uzalezniony
Niestety ja chyba musze zrezygnować bo 7 sierpnia mam wesele kumpla w Bogatyni na którym musze być, więc chyba ten termin jest dla mnie nie realny do osiągnięcia. Zaluje cholernie ale tak mi poprostu wypadło.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Czyli tydzień później jakby było to byś mógł jechać?
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 CTi
- Numer Gadu-gadu: 2422735
A 4-8 sierpień?pszemeq pisze:Niestety ja chyba musze zrezygnować bo 7 sierpnia mam wesele kumpla w Bogatyni na którym musze być, więc chyba ten termin jest dla mnie nie realny do osiągnięcia. Zaluje cholernie ale tak mi poprostu wypadło.
Zdjęcia CTI: http://jarmarek.205.pl
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Marku, ogarnij się...Jarmarek pisze:A 4-8 sierpień?pszemeq pisze:...zrezygnować bo 7 sierpnia...
-
- Uzalezniony
No raczej gdyby było to tydzień później to pewnie bym pojechał, myśle że z kasą też bym sie uwinoł, choć nieukrywam że byłoby to na warjackich papierach ale myśle że dałbym radę.
Ostatnio zmieniony 20 kwie wt, 2010 7:29 pm przez pszemeq, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 CTi
- Numer Gadu-gadu: 2422735
hehe, fakt
W takim razie co z 12-15 sierpnia?
EDIT: Ok. to mamy 3 głos za 12-15 sierpnia.
W takim razie co z 12-15 sierpnia?
EDIT: Ok. to mamy 3 głos za 12-15 sierpnia.
Zdjęcia CTI: http://jarmarek.205.pl
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
A tak mi się teraz przypomniało...
... z tematu Bieszczady 2009.Fox pisze:Trasy troche macie do przejechania, nie da się ukryć, ale liczę że wam się to uda. Zdaję sobie sprawę że my mamy o wiele łatwiej. Dlatego już od razu zaproponowałem że następny trip może wyjeżdżać z Warszawy - wtedy sobie odbijecie:)
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
No cóż Cejocie - sam zaproponowałeś Pragę więc Wawa znów nie jest po drodze:) Może za rok pojedziemy np na mazury i żeby dopełnić tradycji odwiedzania sąsiadów to i na Litwę?:) Wtedy kto wie. Lobbujcie,lobbujcie:) Teraz mi pasuje każdy termin sierpniowy. Bardzo by było fajnie jakby udało się zorganizować to tak aby pasowało wszystkim. W końcu każdy jest niezastąpiony:)