NAJBLIŻSZY ZLOT PEUGEOT 205 ODBĘDZIE SIĘ W SOBOTĘ 23 LIPCA NAD ZALEWEM ZEGRZYŃSKIM !!! GODZINY WCZESNO- POPOŁUDNIOWE, JEŚLI BĘDZIE WIĘKSZA GRUPKA CHĘTNYCH RUSZYMY RAZEM Z JAKIEGOŚ DOGODNEGO MIEJSCA W CENTRUM WAWY. WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW WKRÓTCE. PROSZĘ O WPISYWANIE SIĘ NA LISTĘ:
1. Altowiolistka
2. Kamkiler
3. Florek i może jak sie magicy wezmą to może nawet 205 dam rade
4. PrezesBednarz (ja pewnie na 2 kołach)
5.
Skonsultuje się, może i my się pojawimy nad Zegrzem.
Dzięki 2mouse,
teraz Michał musi zmienić belkę, jutro pewnie mu w tym pomogę... trzeba pokonać kolegę z astry, bo wygrał o 1sec i jest to na 1.000.000% do zrobienia... jak będzie ręczny to na samej jednej beczce zyskamy tą sekundę
myślimy też żeby większą ekipą wybrać się na Ułęż...
Sebek pisze:myślimy też żeby większą ekipą wybrać się na Ułęż...
A do Nowego Miasta to nie łaska? Bliżej i jak wpisowe droższe, to się na benzynie przyoszczędzi... A ja cały czas myślę, żeby klasyfikację Peugeota zrobić, a z samym jose_arkadio nie damy rady...
Sebek pisze:myślimy też żeby większą ekipą wybrać się na Ułęż...
A do Nowego Miasta to nie łaska? Bliżej i jak wpisowe droższe, to się na benzynie przyoszczędzi... A ja cały czas myślę, żeby klasyfikację Peugeota zrobić, a z samym jose_arkadio nie damy rady...
to pogadam z Michałem bo on tu gra pierwsze skrzypce, ja jestem tylko pilotem z dobrym dostępem do części...
NAJBLIŻSZY ZLOT PEUGEOT 205 ODBĘDZIE SIĘ W SOBOTĘ 23 LIPCA NAD ZALEWEM ZEGRZYŃSKIM !!! GODZINY WCZESNO- POPOŁUDNIOWE, JEŚLI BĘDZIE WIĘKSZA GRUPKA CHĘTNYCH RUSZYMY RAZEM Z JAKIEGOŚ DOGODNEGO MIEJSCA W CENTRUM WAWY. WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW WKRÓTCE. PROSZĘ O WPISYWANIE SIĘ NA LISTĘ:
1. Altowiolistka
2. Kamkiler
3. Florek i może jak sie magicy wezmą to może nawet 205 dam rade
4. PrezesBednarz (ja pewnie na 2 kołach)
5.
6.
Altowiolistka pisze:to moze jednak wrocmy do tematu
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby 23 pojechać nad Zegrze, a 30 do Nowego Miasta... Jednym słowem, zrobić jeden długi spot warszawski, albo dwa kolejne...
wynalazek pisze:no i Michał ma mobilizację żeby założyć w końcu belkę na tarczach
gratulację za 3 miejsce!!!
ps. za tydzień też ma startować i ja pewnie będę też startował o ile swojego zrobię...
2mouse pisze:Gratulacje... Zwłaszcza, że konkurencja nie byle jaka...
wyniki.jpg
Baaardzo ładnie to wygląda...
My nie daliśmy rady wpaść, ale może za tydzień Robota mnie trzyma, psia nędza...
Dzięki, dzięki
Pojechaliśmy "turystycznie" bez spinania się na wynik, to coś wyszło
Przyjeżdżajcie we wtorek, ja powinienem też podjechać. Jak zdążę naprawić białego, to wystartuję.
Nad Zegrze niestety nie uda mi się przyjechać, najprawdopodobniej będę w tym terminie na rajdzie zabytków
proszę lo dopisywanie sie do listy chetnych na zlot nad zegrzem.... nie pisanie miedzy wierszami ze moze bede tylko o skopiowanie tekstu i dopisanie sie z ewentualna informacja w nawiasie będe moze naz pewno itd.
potrzebna bedzie chetna osoba do wziecia grilla. maslo czosnkowe standardowo robie ja. kielba miecho w wlasnym zakresie. na miejscu jest miejsce do ustawienia aut i porobienia fotek, niedaleko sa jakies sklepy.
p.s. pozdrawiam wszystkich forumowiczów z pomorza:)
Jak coś małego będzie trzeba to będę mógł zabrać, bo jak mówiłem lecę na dwóch kołach.
Justyna o której zamierzacie być nad zalewem, bo ja mam jakieś 90 km do zrobienia tam. Aha i od której strony zalewu, tam gdzie jest tak ogarnięte (wylot na nieporęt), czy tam od strony serocka?
Jakbym mógł to bym prosił o jakiś telefon na pw, albo napisz sms na 608 633 565/