KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
Wybieramy się do Was z Czakiem gdzieś za pół godziny, skontaktuje się z Robsonem, gdzie Was można zlokalizować
Do zobaczenia
------------------------------------------------------------------------------------------
Dotarliśmy deszczowo do domu, fajnie było się spotkać i poznać nowych Forowiczów, super, że w końcu udało nam się wybrac do Krakowa. A grupa była dzisiaj całkiem liczna, bo aż 13 osób i 10 aut !
Stawili się:
- Kacper
- Maja
- Józek
- Czak
- Maydoom
- Rafgentry
- Robson
- Druan
- Para
- Baltazar Gąbka wraz z Panią Baltazarową
- Pszemeq
- Gad
Auta:
- Czarny GTI 1.6
- Czerwony GTI 1.6
- Biały GTI 1.9
- Gentry
- Srebrny Cj 1.1
- biały Cj 1.1
- 2 x Maiami Blue !
- Roland Garros 1.4
- 306 RG 1.8
Dziekujemy za miłe przyjęcie i zapraszamy do nas
Do zobaczenia
------------------------------------------------------------------------------------------
Dotarliśmy deszczowo do domu, fajnie było się spotkać i poznać nowych Forowiczów, super, że w końcu udało nam się wybrac do Krakowa. A grupa była dzisiaj całkiem liczna, bo aż 13 osób i 10 aut !
Stawili się:
- Kacper
- Maja
- Józek
- Czak
- Maydoom
- Rafgentry
- Robson
- Druan
- Para
- Baltazar Gąbka wraz z Panią Baltazarową
- Pszemeq
- Gad
Auta:
- Czarny GTI 1.6
- Czerwony GTI 1.6
- Biały GTI 1.9
- Gentry
- Srebrny Cj 1.1
- biały Cj 1.1
- 2 x Maiami Blue !
- Roland Garros 1.4
- 306 RG 1.8
Dziekujemy za miłe przyjęcie i zapraszamy do nas
Ostatnio zmieniony 08 maja sob, 2010 10:16 pm przez Wojtek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Katowice w domu. Zgrywam foty na kompa i załaduje gdzieś jak będe miał chwile .
A poniżej Szybki i Wściekły ~!
-----------------------------------
Robson mam nadzieje, że się nie obrazisz
Chciałbym dodać, że Maydoom w drodze powrotnej "naprawił" mi pokrętło nawiewu -.- " xD
A poniżej Szybki i Wściekły ~!
-----------------------------------
Robson mam nadzieje, że się nie obrazisz
Chciałbym dodać, że Maydoom w drodze powrotnej "naprawił" mi pokrętło nawiewu -.- " xD
No super to zrobiłeś ,my też już w domach i dziękujemy za wizyte Śląska w Krakowie było nam bardzo miło.
Ostatnio zmieniony 09 maja ndz, 2010 5:33 pm przez robson, łącznie zmieniany 2 razy.
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
Wklejcie foty jakieś żeby nieobecni wiedzieli co stracili:)
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Wróciłem niedawno do domu.
Powiem zwięźle; całe życie z wariatami
No i dobrze widzieć, że do naszych fotorelacji wkradła się konwencja komiksowa Jeszcze trochę i zaczniemy robić kreskówki manga (jak z Robsonem i Aldonką to nawet erotyczne )
Dzięki za elegancki dzień i masę zabawy, lecę na piwo
Powiem zwięźle; całe życie z wariatami
No i dobrze widzieć, że do naszych fotorelacji wkradła się konwencja komiksowa Jeszcze trochę i zaczniemy robić kreskówki manga (jak z Robsonem i Aldonką to nawet erotyczne )
Dzięki za elegancki dzień i masę zabawy, lecę na piwo
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Świetnie było, po raz kolejny Krakowska ekipa udowodniła, że ma się czym pochwalić Przyjazna atmosfera, masa pięknych samochodów. 2 x GTI Miami Blue, po raz pierwszy w Polsce razem obok siebie !!! Tego nie da się opisać słowami, kto nie był niech zerka na zdjęcia Druan świetnie mi się z tobą jeździło i zauważyłem, że też ci się podobało mieć bratnie GTI w podobnym kolorze Dzięki Robson za rundkę CJ'tem, dzięki Rafał za rundkę Gentry
83 zdjęcia poniżej, bez obróbki... to co zrobiłem jest poniżej, wkrótce ruszy galeria ze zlotów więc wszystko wrzucimy do jednego kotła...
Galeria ze zlotu dostępna: http://gti.peugeot205.pl/gallery/main.p ... emId=19837
83 zdjęcia poniżej, bez obróbki... to co zrobiłem jest poniżej, wkrótce ruszy galeria ze zlotów więc wszystko wrzucimy do jednego kotła...
Galeria ze zlotu dostępna: http://gti.peugeot205.pl/gallery/main.p ... emId=19837
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
My następnym razem postaramy się wpaść w większym składzie, dzisiaj zdecydowaliśmy sie jechać jednym autem głównie ze względu na koszty. Wpadniemy kiedyś XSem, GTI i Migiem z Bartkiem
- maciooo
- Junior
- Posiadany PUG: 205 indiana
- Numer Gadu-gadu: 7075900
- Kontakt:
Miami blue prezentuje się elegancko. eleganckox2
zresztą nie ma się co podlizywać cała grupa wygląda zacnie:)
zdjęcia plenerowe zostały zrobione gdzie?
zresztą nie ma się co podlizywać cała grupa wygląda zacnie:)
zdjęcia plenerowe zostały zrobione gdzie?
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
Michał zdjęcia pierwsza klasa Było super w końcu mogłem się stawić swoim pugiem na zlocie po przerwie
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
kurde chyba mnie szlag trafi, chyba się zamknę w garażu i nie wyjdę dopóki nie będę mógł wyjechać, kolejny zlot mnie ominął
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Bardzo ładnie to wygląda.Zrobiło się wreszcie na prawdę kolorowo:)Szkoda że drugie Miami odjedzie niebawem z Krakowa. Trzeba mieć nadzieję że przynajmniej w Poznaniu przyczyni się do rozpropagowania zarazy 205:) Żałuję trochę że mnie nie było chociaż mój pug by tam chyba nie pasował. Od Krościenka go jeszcze nie umyłem i wciąż wygląda jak po przeprawie przez bagna ( co w sumie jest zgodne z prawdą;) )
To co mnie zdziwiło to fakt że mimo wszystko bardziej mi się podobają zwykłe speedline'y na Miami niż SL434. Przynajmniej na tych fotkach porównawczych. Piszę że zdziwiło bo z kolei do Gentry pasują idealnie i wydaja się być tam jedynymi słusznymi. Nie wiem skąd się to bierze.
PS: Rafi gdzie zapodziałeś srebrną listewkę z tylnego nadkola?
To co mnie zdziwiło to fakt że mimo wszystko bardziej mi się podobają zwykłe speedline'y na Miami niż SL434. Przynajmniej na tych fotkach porównawczych. Piszę że zdziwiło bo z kolei do Gentry pasują idealnie i wydaja się być tam jedynymi słusznymi. Nie wiem skąd się to bierze.
PS: Rafi gdzie zapodziałeś srebrną listewkę z tylnego nadkola?
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Foxiu, szkoda że Cię nie było. Właśnie liczyliśmy ilu nas brakowało i żałowaliśmy, że nie wszyscy dotarli (a potencjał mamy - jeszcze z siedem aut mogłoby się nawet teoretycznie uzbierać).
To zadziwiające, co dzieje się ostatnio w ekipie. Z małego spotkania pod domem Józka i Mai nagle narodził się kolejny dzień pełen przygód pod znakiem 205.
Były odwiedziny sąsiadów ze Śląska, kawa w mc donalds, gry i konkursy na parkingu, rajd terenowy "Lion trophy", wyprawa na kopiec i tajemnicze zniknięcie zagłówków Robsona
Mam tylko nadzieję, że Gadzina i Pszemeq poradzili sobie z małą awarią dyfuzora pod Wawelem, bo nie odzywali się od tego czasu...
Dorzucam jeszcze dwie fotki spod Hali Targowej. Tak, tam też byliśmy PS. Tylną listewkę zapodział jeszcze poprzedni właściciel. Rzuca się w oczy jej brak, bo poszerzenia zielone, a buda niepomalowana...
Swoją drogą wczoraj pierwszy raz widziałem jak wygląda moje auto w ruchu. Dałem się przejechać Parze i Gadowi. Widok bestii toczącej się na SL-kach robi wrażenie, szkoda że w środku holenderski gaz
Nie mówię już o Miami Druana, które jest perełką. Niech tylko pomaluje grilla (teraz jest w kolorze Pacific Blue) i założy halogenki
To zadziwiające, co dzieje się ostatnio w ekipie. Z małego spotkania pod domem Józka i Mai nagle narodził się kolejny dzień pełen przygód pod znakiem 205.
Były odwiedziny sąsiadów ze Śląska, kawa w mc donalds, gry i konkursy na parkingu, rajd terenowy "Lion trophy", wyprawa na kopiec i tajemnicze zniknięcie zagłówków Robsona
Mam tylko nadzieję, że Gadzina i Pszemeq poradzili sobie z małą awarią dyfuzora pod Wawelem, bo nie odzywali się od tego czasu...
Dorzucam jeszcze dwie fotki spod Hali Targowej. Tak, tam też byliśmy PS. Tylną listewkę zapodział jeszcze poprzedni właściciel. Rzuca się w oczy jej brak, bo poszerzenia zielone, a buda niepomalowana...
Swoją drogą wczoraj pierwszy raz widziałem jak wygląda moje auto w ruchu. Dałem się przejechać Parze i Gadowi. Widok bestii toczącej się na SL-kach robi wrażenie, szkoda że w środku holenderski gaz
Nie mówię już o Miami Druana, które jest perełką. Niech tylko pomaluje grilla (teraz jest w kolorze Pacific Blue) i założy halogenki
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Szkoda, że nie mogłem dołączyć
Bardzo fajne bliżniaki ,,spłodziliscie"' , szkoda, że trzeba je rozdzielić, wygladają razem bardzo elegancko.
Ja niestety auta też jeszcze nie doczyściłem (zajmie to chyba miesiąc nieprzerwanej pracy) i tyko psułbym krajobraz.
Żałuję tylko że nie poznałem na żywo, Kacpra, Czaka i Maydooma ale co się odwlecze to nie uciecze, mam nadzieję.
Bardzo fajne bliżniaki ,,spłodziliscie"' , szkoda, że trzeba je rozdzielić, wygladają razem bardzo elegancko.
Ja niestety auta też jeszcze nie doczyściłem (zajmie to chyba miesiąc nieprzerwanej pracy) i tyko psułbym krajobraz.
Żałuję tylko że nie poznałem na żywo, Kacpra, Czaka i Maydooma ale co się odwlecze to nie uciecze, mam nadzieję.
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
Komiks dobry, uśmiałem się ostro
Mobilizacja musi być w sierpniu, fajnie jak byśmy zrobili inwazje na Pragę w liczbie 20 aut lub większej.
Mobilizacja musi być w sierpniu, fajnie jak byśmy zrobili inwazje na Pragę w liczbie 20 aut lub większej.