Jeśli nie wydarzy się żadne trzęsienie ziemi, to myślę, że spokojnie możemy rezerwować sobie wolne od 4 do 6 maja. Potem będziemy mieli czas na snucie planów

W ten sposób nigdy nie wybierzemy terminu.DJPreZes pisze:Skoro Florkowi 4-6 nie pasuje, to mi też nie
Właśnie to jest złe podejście, z którym nie należałoby wychodzić na forum publicznym.DJPreZes pisze:Jak Florek nie jedzie, to mi się też nie chce - proste.
Nie mam żadnego zamysłu. Mnie pasują właściwie wszystkie terminy, tylko chciałbym móc się do jakiegoś dostosować. Jeśli ustalenie terminu okaże się katorżniczym zadaniem, któremu forumowicze nie będą w stanie sprostać, wezmę to na siebie i sam ustalę termin spotu.DJPreZes pisze:Czyli nie mogę napisać, że ten termin mi nie pasuje? Jak Florek nie jedzie, to mi się też nie chce - proste.
Może napisz, że sam ustalasz i wszelakie głosy sprzeciwu psują Twój zamysł i będzie spokój.
Jak uważasz - możesz jechać, możesz nie jechać, możesz również się obrażać. Uczestnictwo jest absolutnie dobrowolne. Jednak uważam, że faktycznie odstawiasz trochę dziecinady, strojąc fochy i uzależniając swój udział w tripie od obecności Florka... Dajesz w ten sposób do zrozumienia, że generalnie to całą resztę ekipy masz gdzieś, a mam nadzieję, że tak nie jest.DJPreZes pisze:Ok - żaden termin nie pasuje, wypisuje się z imprezy.
zróbmy ankietę i wtedy termin wyjdzie w praniu, każdy zaznaczy mu odpowiadający weekend maja i ten który dostanie najwięcej głosów, będzie terminem spotu... ci którzy bardziej mogą się dostosować niech wybierają terminy pasujące tym którzy ''jęczą''