Piękne to 406 Jarmarka - szkoda że nie mam kasy bo byłby piękny wozik.
w Niedzielę ja i GAD będziemy u Filipa w Katowicach uruchamiać auto - a raczej GAD i ja, być może wybierze się z nami PARA i Józek - zamówiłem brakujące elementy , resztę części wypożycza Druan - odpalimy - zobaczymy jak jeździ - prosto czy krzywo i mam nadzieję że przyjadę nim w Niedzielę do Krakowa
Wczorajsza wyprawa do Piaskowej Skały była super ,110-120km wiejskiemi drogami w nocy,sama adrenalina, Maja wklejcie zdjęcia. Druan dzięki za przejażdzke twoim bolidem
Czak pisze:Dajcie znać jak będziecie, to może wpadne, wyciągne maydooma i będzie jakiś mały spot .
P.S Będe u Was częściej bywał , bo siostra się od 15stego przeprowadza do Krakowa .
chętnie panowie ale ze spotem to musimy poczekać jeszcze, teraz będzie etap naprawy i negocjacji jak wszystko okaże się OK - ale gwarantuje że jak kupię to dam znać kiedy będę robił przejazd pomiarowy A4
robson pisze:Wczorajsza wyprawa do Piaskowej Skały była super ,110-120km wiejskiemi drogami w nocy,sama adrenalina, Maja wklejcie zdjęcia. Druan dzięki za przejażdzke twoim bolidem
Gdzie ty w polsce masz takie drogi po wsiach żeby takie prędkości osiągać
Chyba Robsonowi chodziło że przejechaliście dystans 120 kilometrów jadąc tymi wiejskimi drogami 40km/h
Razem z Rafałem odwiedziliśmy dziś Marina, niezłe ma skarby w domu Lampy Hella Optilux w oryginalnym pudełku, nigdy nie używane robią niesamowite wrażenie
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
hehe, wiejskie drogi na ktorych mozna osiagnac takie predkosci sa u mnie , ale da sie to tylko w nocy i jak jest pusta droga bo w zakretach sie bardzo zle hamuje ...
Para pisze:Chyba Robsonowi chodziło że przejechaliście dystans 120 kilometrów jadąc tymi wiejskimi drogami 40km/h
Razem z Rafałem odwiedziliśmy dziś Marina, niezłe ma skarby w domu Lampy Hella Optilux w oryginalnym pudełku, nigdy nie używane robią niesamowite wrażenie
Jeśli są chętni na oglądanie fantów w magazynie Marina to odrazu cytuje właściciela. Marin powiedział: chcesz oglądać - opłać myto w postaci jazdy PUGiem po okolicy
Trzymamy kciuki za nową zdobycz, mam nadzieję, że wszystko z autem ok i właściciel jeszcze opuści coś z ceny. Marin należy ci się dobre GTI , z tymi skarbami co masz w domu będziesz mógł w bardzo krótkim czasie tak odpicować auto, że ludzie będą toczyć slinotok z pyska
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU