Zlot Chechło-Nakło 2010
- Agulek-205
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 1991 1,4 INDIANA
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Zlot Chechło-Nakło 2010
Zdjęcia na Bagrach nas kosztowały,ale warto było. Pszemek wszystko już załatwione
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Fox genialny opis jak zawsze, czytając opisy i patrząc na foto czuje się jak bym tam był nadal. Zacząłem się naprawdę źle czuć dopiero po wejściu na komisariat, potem było już tylko lepiej
Dzięki Aga
Dzięki Aga
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Fajnie, było ,mimo mojego stanu , teraz już odespałem ale mam wrażenie jakbym tydzień w Krakowie nie przebywał.
Z takim towarzystwem to można góry przenosić i
dzięki, Robsonowi/tatuśkowi za gorliwą opiekę nad grupą:)
Z takim towarzystwem to można góry przenosić i
dzięki, Robsonowi/tatuśkowi za gorliwą opiekę nad grupą:)
-
- Uzalezniony
Elegancja przedewszystkim, mam rację Hrabio ??
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
robson pisze: Luby szykuje się do jedzenia
Wcześniej na elegancję Lubego nie zwracałem takiej uwagi. Natomiast po tym obiedzie i w ogóle zlocie , a już przede wszystkim jak rano wstał i okazało się że śpi w perfekcyjnie wyprasowanej koszuli rzeczywiście trzeba przyznać że trzyma fason w każdych warunkach:)pszemeq pisze:Elegancja przedewszystkim, mam rację Hrabio ??
Wracając do opowieści to po dojściu na rynek wszystkie przykre wspomnienia, złe dotyki które bolą itp odeszły w niepamięć i Przemek z Robsonem na nowi zaczęli się spoufalać. Na początku Przemek jeszcze trochę się dąsał i nie chciał jeść oscypka... ( w tle Ula i Rafi powoli zaczynają się niepokoić niemożnością znalezienia sklepu z pomidorami do bryndzy, a chłopaki już w swoim świecie )
- No zjedz trochę, potrzebujesz białka, musisz być silny, amciu amciu no dajesz
-No dobra, ale tylko dziubne...
No i co - złe było?
Można było się pośmiać i jak to ktoś w cyrku monty pythona powiedział - wodzić oczkami paciorkami:)
( tak a propos Monty Pythona w tle John Cleese wynosi ławkę pod pachą )
Ostatnio zmieniony 05 maja śr, 2010 8:46 pm przez Fox, łącznie zmieniany 5 razy.
Fox pisze:robson pisze: Luby szykuje się do jedzeniaWcześniej na elegancję Lubego nie zwracałem takiej uwagi. Natomiast po tym obiedzie i w ogóle zlocie , a już przede wszystkim jak rano wstał i okazało się że śpi w perfekcyjnie wyprasowanej koszuli rzeczywiście trzeba przyznać że trzyma fason w każdych warunkach:)pszemeq pisze:Elegancja przedewszystkim, mam rację Hrabio ??
Elegancjia elegancją,ale w towarzystwie się nie śpi
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
hahahahahahaa
Jadł mi z rękiFox pisze:robson pisze: Luby szykuje się do jedzeniaWcześniej na elegancję Lubego nie zwracałem takiej uwagi. Natomiast po tym obiedzie i w ogóle zlocie , a już przede wszystkim jak rano wstał i okazało się że śpi w perfekcyjnie wyprasowanej koszuli rzeczywiście trzeba przyznać że trzyma fason w każdych warunkach:)pszemeq pisze:Elegancja przedewszystkim, mam rację Hrabio ??
Wracając do opowieści to po dojściu na rynek wszystkie przykre wspomnienia, złe dotyki które bolą itp odeszły w niepamięć i Przemek z Robsonem na nowi zaczęli się spoufalać. Na początku Przemek jeszcze trochę się dąsał i nie chciał jeść oscypka...
- No zjedz trochę, potrzebujesz białka, musisz być silny, amciu amciu no dajesz
-No dobra...
No i co - złe było?
Można było się pośmiać i jak to ktoś w cyrku monty pythona powiedział - wodzić oczkami paciorkami:)
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Robson nie wiem co ty tam dodałeś do oscypka, ale po powrocie Przemek robił się coraz bardziej sennyrobson pisze: Jadł mi z ręki
I w końcu ...
aż w końcu Robson na chwilkę zniknął i jak się na nowo pojawił to promieniał radością przeistaczając się dla nas w panienkę ( no prawie ) z okienka:
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Tak , oczywiście, trzeba trzymać fason przede wszystkim ,nawet jak się na nos pada, żałuję za to że nie skorzystałem z tej lampy co Raffi, na pewno by mi pomogła w moim narkotycznym stanie, czemu nic nie powiedzeliście, ze taki instrument tam mają.
Dorzucę kilka fotek,:
Ślimak Miami Blue, bo jakoś się go nie doszukałem wcześniej: kilka zdjęć mercedesa: i taki ogródek w Krościenku: I sorki, żę mi się kimło przy was trochę, wybaczycie co?
Dorzucę kilka fotek,:
Ślimak Miami Blue, bo jakoś się go nie doszukałem wcześniej: kilka zdjęć mercedesa: i taki ogródek w Krościenku: I sorki, żę mi się kimło przy was trochę, wybaczycie co?
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Niesamowite ile zdjęć można zrobić przez dwa dni Oglądałem je już kilkanaście razy, ale wciąż do nich wracam...
Swoją drogą wciąż śmieszy mnie tytuł wątku: "Chechło - Nakło" Ale może lepiej nie zmieniać na "Krościenko - Szczawnica", bo do tego się już jakoś przyzwyczaiłem...
P.S.
gdzieś w komórce mam jeszcze zdjęcie próby podpalenia stodoły Borysewicza węglem drzewnym i rozpałką. Kiedyś wkleję
Swoją drogą wciąż śmieszy mnie tytuł wątku: "Chechło - Nakło" Ale może lepiej nie zmieniać na "Krościenko - Szczawnica", bo do tego się już jakoś przyzwyczaiłem...
P.S.
gdzieś w komórce mam jeszcze zdjęcie próby podpalenia stodoły Borysewicza węglem drzewnym i rozpałką. Kiedyś wkleję
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
No to ja jeszcze wkleję kilka fotek. Po tym jak Przemeq ułożył się grzecznie do snu dostaliśmy cynk Toksmoka że już do nas jedzie i lada chwila wpadnie bo jest już nieopodal. Od razu zawiązał się sklecony na prędce komitet powitalny:
Jednak ku naszemu zdziwieniu pod dom podjechała najpierw Agnieszka, która jako że była z narzeczonym i w wieku niewyżytym to wolała nie nocować pokój obok od ojca - Robsona i spędziła ten czas w rozsądnej odległości - gdzieś koło Sącza:)
Toksmok też nie dał na siebie długo czekać i zanim nam się ręce zmęczyły od machania Agnieszce to przybył również:
Jako że byliśmy w końcu w komplecie można było się wybrać na majestatyczny przejazd najpierw przez Krościenko
a potem przez Szczawnicę:
Oba przejazdy zostały uwiecznione na krótkich filmikach, których nie omieszkam tutaj dorzucić jak tylko załadują się na wrzutę.
Jednak ku naszemu zdziwieniu pod dom podjechała najpierw Agnieszka, która jako że była z narzeczonym i w wieku niewyżytym to wolała nie nocować pokój obok od ojca - Robsona i spędziła ten czas w rozsądnej odległości - gdzieś koło Sącza:)
Toksmok też nie dał na siebie długo czekać i zanim nam się ręce zmęczyły od machania Agnieszce to przybył również:
Jako że byliśmy w końcu w komplecie można było się wybrać na majestatyczny przejazd najpierw przez Krościenko
a potem przez Szczawnicę:
Oba przejazdy zostały uwiecznione na krótkich filmikach, których nie omieszkam tutaj dorzucić jak tylko załadują się na wrzutę.
Ostatnio zmieniony 06 maja czw, 2010 7:07 pm przez Fox, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Uzalezniony
Akcja gaśnicza płonącej stodoły była przednia, sam sposób podpalenia też wprawił uczestników wypadu w stan oniemienia a zarazem rozbawienia Przyznam że to ja byłem prowodyrem próby puszczenia stodoły Borysewicza z dymem.