KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
Ja jestem chętny. Maja też.
- Agulek-205
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 1991 1,4 INDIANA
- Numer Gadu-gadu: 0
ja odpadam, bo wybieram sie do krynicy na 3 dni w weekend, chyba ze wy wpadniecie.
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Dodałem zdjęcia z wyjazdu do Gdowa do galerii klubowej.
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Chwila, chwila:P
Według tego co gadałem z Robsonem, a ten z kolegą Babelem, to możemy czuć się zaproszeni w jego rodzinne strony dokładnie tydzień później, czyli 2-4 lipca. Z tego co gadaliśmy u Pszemka, to własnie poprzez Świnna Porębę można by się tam udać. Nie wiem jedynie czy osoby które wtedy były zdecydowane, nadal pozostają w tym stanie
Według tego co gadałem z Robsonem, a ten z kolegą Babelem, to możemy czuć się zaproszeni w jego rodzinne strony dokładnie tydzień później, czyli 2-4 lipca. Z tego co gadaliśmy u Pszemka, to własnie poprzez Świnna Porębę można by się tam udać. Nie wiem jedynie czy osoby które wtedy były zdecydowane, nadal pozostają w tym stanie
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Jestem jak najbardziej zainteresowany.
Myślę że mnie ktoś przygarnie na pokład.
Myślę że mnie ktoś przygarnie na pokład.
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
gadzio ale jasło i świnna poręba 2 różne rejony polski a w tym tygodniu według prognoz ma być całkiem całkiem ładnie!!gad pisze:Chwila, chwila:P
przemeq jak tam twój roland??maluje się??
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Ja niestety się chyba nie załapie:( 2-3 lipca jestem we Wrocławiu a w najbliższą niedzielę najprawdopodobniej mam obiad z babcią.Ten drugi event jeszcze nie potwierdzony, więc jakby co z tym grillem nad Porębą sprawa nie jest beznadziejna
- druan
- Maniak
fox obiad z babcią możesz zjeść w każdej chwili grila nad porębą z ekipą 205 raczej niee
a i jeszcze jedno Robson odezwał byś się w końcu nie chowaj się chyba się nie pogniewałeś za gniazdo zapalniczki
a i jeszcze jedno Robson odezwał byś się w końcu nie chowaj się chyba się nie pogniewałeś za gniazdo zapalniczki
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Druan jestem ,nie obraziłem się ,pracuje nad fotelami,pranie ,uzupełnić gąbke w jednym miejscu i takie tam,a potem przekładka całego środka,więc jak się wyrobie to z wami pojade.Wiesz jak nie masz na kogo liczyć ,licz na siebie,dam rade.
-
- Maniak
Panowie oczywiście zapraszam Wszystkich kto tylko ma ochotę odwiedzić moje strony:) Termin jak najbardziej do dogadania tak żeby jak najwięcej liczbie osób pasowało
Niestety w ten weekend mam wesele siostry i ten termin odpada, ale w najbliższym czasie żadne impreza się mi nie szykuje więc jak najbardziej możecie przyjechać kiedy tylko będziecie chcieli!
Zabezpieczę, kiełbaskę na grilla, jakieś procenty, namioty jest gdzie rozbić, Peugeoty jest gdzie zaparkować więc zapraszam!!!
Niestety w ten weekend mam wesele siostry i ten termin odpada, ale w najbliższym czasie żadne impreza się mi nie szykuje więc jak najbardziej możecie przyjechać kiedy tylko będziecie chcieli!
Zabezpieczę, kiełbaskę na grilla, jakieś procenty, namioty jest gdzie rozbić, Peugeoty jest gdzie zaparkować więc zapraszam!!!
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
a w czym pierzesz gąbki by nabrały świeżości?robson pisze:Druan jestem ,nie obraziłem się ,pracuje nad fotelami,pranie ,uzupełnić gąbke w jednym miejscu i takie tam,a potem przekładka całego środka,więc jak się wyrobie to z wami pojade.Wiesz jak nie masz na kogo liczyć ,licz na siebie,dam rade.
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
W automacie bo do Reala mi nie przyjeli
- druan
- Maniak
robson jak będziesz w garage daj znać to cię nawiedzę
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
jozek pisze:Dodałem zdjęcia z wyjazdu do Gdowa do galerii klubowej.
Ja dziś dodałem z naszego nocnego wypadu na kiełbaski
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Małe sprostowanie, 2, 3 jak najbardziej ale 4 muszę od rana być u siebie.