Zlot w Krakowie
-
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Zlot w Krakowie
Pomimo że nie jestem z Krakowa, miałem okazje rozmawaić z robsonem, oglądać na żywo jesgo białego peugeota i wiem z jaką pasją i zamiłowanie podchodzisz do tej marki i tego medelu !
Według mnie sprzedaż CJ-ota to tylko prowokacja!
Ma u Ciebie dobrze i dbaj o niego jak o poprzedniego Puga !
Według mnie sprzedaż CJ-ota to tylko prowokacja!
Ma u Ciebie dobrze i dbaj o niego jak o poprzedniego Puga !
wbabell spokojnie białym jażdzi córka,a ten stoi w garażu i tak zostanie ,córka miała reno-5 alpinus ,ale stwierdziła że peugeotem jażdzi się dużo lepiej i tak już zostanie.Pozdrawiam !!!!!
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Cj robsona jest naprawde boooski!! Zamienil bym sie za swojego bez ani chwili zastanowienia! Chociarz mysle ze pomyslal bym nad jakims innym silniczkiem do niego:P Tak czy siak, jak dla mnie to ideal w kazdym calu!
Piotrek dzięki jak mi padnie 1,1 to napewno w komorze silnikowej zagości już 1,4 , a tak na marginesie jak sprawuje się radio.Pozdrawiam
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Radyjko gra bez astrzezen ale jakos nie moge sie zebrac zeby kupic ta przejscowke do anteny bo mam narazie pakowana karte 2 gb i z niej słucham muzyki:) Moze zawine jakos w tym tygodniu do sklepu z takimi pierdolami:)
Dzisiaj w Stolicy,zakupiłem amory i łożyska,wydaje mi się że po atrakcyjnej cenie 100zł za szt. bo pytając w naszych sklepach takie KYB cena 160zł.za szt.Czy ktoś z was zna ten sklepna Części do Peugeota ul.Czerniakowskiej 58 ,co wy o tym myślicie?Jeżeli ktoś chce takie amorki, ja będe w Warszawie 18.09.to moge zakupić,oczywiście muszę mieć kase.
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Robson, byłeś w moich okolicach. Jak będziesz następnym razem to daj znać.
Ja u gościa zostawiłem już trochę kasy i czasami do niego chadzam na małe zakupy.
Ja u gościa zostawiłem już trochę kasy i czasami do niego chadzam na małe zakupy.
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Moge wpaść ale nie Rolandem bo sie rozstałem z nim na 3 tygodnie.
pszemeq gdzie chcesz wpaść ,jak do mnie to zapraszam
- wojtasny
- Junior
- Posiadany PUG: 1,4 GR
- Numer Gadu-gadu: 5750955
- Kontakt:
W sumie to ja bym kiedyś chciał wpaść do Ciebie Robson na takie fajne mycie serduszka w mojej rakiecie , ale problem jest w czasie i kilometrach...
Para kobieta napotkana dzisiaj na Majora nie chciała ci sprzedać czerwonego Winnera,wiesz kobieta też się potrafi przywiązać do puga,nie tylko do kasy męża.Pozdrawiamy i witamy w kraju.
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Obczaić maske robson i druanowe miami na które jestem napalony jak żyd z auschwitz na chleb.
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
haha codziennie inna wycieczka normalnie jak w muzeum
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
Syndykat Sępów Krakowskich
druan masz już stałych odwiedzających.
Czy Kraków już zapadł w sen zimowy,nikt nie myśli o jakimś spotkaniu pod M-1 ,lub Plazą