Zaproszenie na Rajd francuskiej motoryzacji

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

E tam :P Ja bede, bo do Lublina to ja mam lata swietlne ;]
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
Smanov
Junior
Posiadany PUG: 205 1.9 GTI
Numer Gadu-gadu: 3336232
Kontakt:

Post autor: Smanov »

ja tez, ale nikt nie powiedzial ze pugiem nie mozna podrozowac w czasie i przestrzeni. 620 km swietlnych to nie tak duzo... :):) :!:
Peugeot 205 1.9 GTI '89
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1586

skrzynka ma 24 piwa,doba 24 godziny...przypadek?? :)
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Po wielkich przebojach z mechanikami (fuuuj! trzymali cytrynke 3 dni i poza wymiana paska rozrzadu i kosmetycznej poprawie progow zrobili nastepujace rzeczy: ukradli/zgubili zabezpieczenie przedniej prawej felgi, zgubili "teleskopik" na pompie wtryskowej, zlali wode z chlodnicy i nie nalali nowej, odlaczyli czujnik od turbiny, zalali woda kompa na tyle skutecznie, ze przez caly dzien pokazywal usterke po czym umarl totalnie, zepsuli zupelnie nowa sfere konżektorowa, przykrecajac ja za ta gorna zawleczke(cale szczescie, albo i nieszczescie, ze zawleczka nie wystrzelila i ich nie pozabijala) po czym wkrecili stara na chama w taki sposob, ze czlowiek w nastepnym warsztacie odkrecal ja ponad 15 minut wiszac na kluczu, nie wymienili lozysk na tylnej belce (mimo, ze glownie to i rozrzad mieli zrobic), bo zamowili czesci do....Xanti 1,8...pomylili sie idioci :/ brrr....stracili klienta wlasnie :/), usterkami natury...nijakiej (bo jak nazwac to, ze 205 po przejechaniu mniej wiecej 400km zaczelo nagle przerywac, palic na 3 gary, itd. wymiana swiec i kabli - pali idealnie...400km i to samo :/ jaki wynik? pompa paliwowa umarla smiercia naturalna...chore no nie??!!) i staniu w korkach dojechalem na zlot dzisiaj ok 17.15 (tak mniej wiecej) ale jako pasazer (bleeee....) po czym moj ojciec odebral telefon i na oczach organizatorki odjechal w sina dal :P W drodze powrotnej udalo sie dojechac na miejsce ;] Ogolnie nawet dostalem gadzety na pocieszenie :) Pelno Citroenow, pare Renaulty, jeden Peugeot (pani organizatorki :P )... Wiekszosc samochodow to Xantie ;] Atmosfera ogolnie bardzo mila, ale musialem sie szybko zmywac ;( Miejmy nadzieje, ze na nastepny rok oba samochody beda idealnie sprawne (XM jest juz umowiony na hospitalizacje polaczona z wymiana plynow, lozysk i czego tam jeszcze trzeba zeby bylo cacy) i wpadne na cale 3 dni.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
ODPOWIEDZ