Poszukujemy osoby z Piotrkowa Tryb, i okolic.
Cala przyjemnosc...... Chcialem podpatrzec to lotnisko w necie ale udalo mi sie znalesc tylko cos takiego (zal.). Wyglada na to, ze jest kawalek betonu na jakas sprawnosciowke i 800 metrow pasa startowego 1/4 choc nie ukrywam, ze wolalbym to najpierw zobaczyc. Zaczekamy do jutra i zobaczymy czy warto sie za ten obiekt brac. Pzdr
- Załączniki
-
- Lotnisko w Piotrkowie.JPG (202.78 KiB) Przejrzano 3995 razy
-
- Lotnisko w Piotrkowie2.JPG (164.53 KiB) Przejrzano 3995 razy
-
- Lotnisko w Piotrkowie3.JPG (181.28 KiB) Przejrzano 3995 razy
Siemanko. Nie uracze was tym czym byscie chcieli
Dyrektor areoklubu lubi takie sprawy zalatwiac na miejscu !!!!! Trzeba sie do niego wybrac i wszystko ustalic. Jedyne co udalo mi sie od niego wyciagnac to cena za wjazd samochodu (15zl). Jak spytalem na jaki czas mozna wiechac to powiedzial ze nie wie
hehe hyba jest zakrecony jak smiglo! Jak powiedzialem o dwu dniowej imprezie to kazal przyjezdzac!!! Ozzi widzialem ze "Klubowicz szmergiel....Jest z Piotrkowa Tryb" Zyje??? jak tak, to moze podjedzie do smigla i wypyta sie wszystkiego. Jak nie to chyba najblizej bede mial ja (z tego co widze) Molten odezwij sie to moze skoczymy tam razem??? w moim aucie jest gazownia bedzie taniej.

- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
Wiem tylko o Tobie i moltenie jako o aktywnych najlepiej zapytaj moltena on juz wczesneij sie udzielał w tej sprawie ale obawiam sie ze tylko wy Dwoje aktywni jak cos mozesz dac u góry na użytkownicy i tam kazać ułozyc po miastach i zobaczyc kto z łodzi ale szukałem i reszta chyba nawet nic nei napisała na forum
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
jak na moj gust nie potrzebnie tak kurczowo trzymacie sie tego p.tryb.
lepiej gdzies gdzie faktycznie kilka osob mieszka bo i tak sie nie da by kazdy mial taki sam kawalek drogi do tego miejsca
lepiej gdzies gdzie faktycznie kilka osob mieszka bo i tak sie nie da by kazdy mial taki sam kawalek drogi do tego miejsca
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.