ZLOT W KRAKOWIE 18.12.2005
-
- Junior
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Ja nie wiem jak taki nic nie znaczący detal jak brak hamulców może Cię powstrzymywać przed przyjazdem:) Kiedyś przejechałem z niesprawnymi hamulcami z Brzeska do Krakowa. Całą drogę hamowałem tylko silnikiem i pod światłami na końcu ręcznym. Udało się bez problemów. Na drugi dzień tata miał gauto odwieźć do warsztatu - wsiadł, wcisnął hamulec, coś strzeliło i cały płyn się wylał na ulicę..Strach pomyśleć co by było gdybym go musiał użyć dzień wcześniej....Zawsze sobie możesz zamontować tymczasowy od roweru, podciągnąć linkę i przykrecić wajchę do kierownicy np:) Ktoś tu na forum montował licznik rowerowy...ten sam stopień skomplikowania;) powodzenia i liczę że będzie nas jak najwięcej
- Michal
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Wlasnie nie wiem, nie patrzylem, ale w zbiorniczku sucho Prawdopodobnie ten, bo lewy byl nieruszany... Chyba ze sie przecial albo przepalil przy spawaniu Tak czy inaczej jutro wyjmuje wszystkie przewody hamulcowe, zaciski (pilnie potrzebuje te mieszki na tloczek i na prowadnice), przy okazji sprawdze reczny na bebnach... i moze juz jutro uda sie kupic wszystkie nowe przewody... Potem musze puscic w srodku auta to wszystko i bedzie git
Fox: brak hamulcow a niesprawne hamulce to roznica Ja jechalem do domu juz bez plynu hamulcowego Tak czy inaczej nie powstrzymalo mnie to przed przekroczeniem predkosci na Wielickiej o 30km/h
Fox: brak hamulcow a niesprawne hamulce to roznica Ja jechalem do domu juz bez plynu hamulcowego Tak czy inaczej nie powstrzymalo mnie to przed przekroczeniem predkosci na Wielickiej o 30km/h