Niestety co zaplanuje żeby zapłacić te 220 zł za przerejestrowanie to mi się coś spier** w aucie i po pieniądzach po za tym posiadanie obcych tablic ma same plusyMaro.wow99 pisze:widzę że kolega bez_polotu dalej nie przerejestrował gti
GÓRNY ŚLĄSK
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: GÓRNY ŚLĄSK
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
- rocky
- Junior
- Posiadany PUG: 205 look
Nie stałem sam na SCI wczorajbez_polotu pisze:Niestety co zaplanuje żeby zapłacić te 220 zł za przerejestrowanie to mi się coś spier** w aucie i po pieniądzach po za tym posiadanie obcych tablic ma same plusyMaro.wow99 pisze:widzę że kolega bez_polotu dalej nie przerejestrował gti
- Maro.wow99
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI, Forester 2.0, 206 Gt 2225
Tak jest bo kolega myślał że kupuje nowe auto a poza tym dostał drugi silnik i zbił na tyle z ceny że za to mógł zrobić remont dołu silnika tyle ode mniemoralez pisze:Moze jakby nie mial przed soba wizji remontu silnika, ktory byl przeciez w stanie bdb tylko "elektryka" niedomagala, to by nie musial ogladac kazdej zlotowki.
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
Panowie ... nie s*ajmy we własne gniazdo ... Ledwo co po kilku podejściach udało się zorganizować spotkanie, a tu już się kwasy robią.
Już jedną rozmowę między sprzedającym, a kupującym obserwujemy od kilku miesięcy i ganianie się po tematach kto komu bardziej dowali i jest to lekko mówiąc irytujące. Taki swoisty konkurs na Mistrza Ciętej Riposty. Myślę, że takie sprawy powinny zostać rozwiązane między zainteresowanymi stronami.
I pamiętajcie, że nie wszystko jest takie czarne i białe jakby się mogło wydawać.
Już jedną rozmowę między sprzedającym, a kupującym obserwujemy od kilku miesięcy i ganianie się po tematach kto komu bardziej dowali i jest to lekko mówiąc irytujące. Taki swoisty konkurs na Mistrza Ciętej Riposty. Myślę, że takie sprawy powinny zostać rozwiązane między zainteresowanymi stronami.
I pamiętajcie, że nie wszystko jest takie czarne i białe jakby się mogło wydawać.
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Panowie ... nie s*ajmy we własne gniazdo ... Ledwo co po kilku podejściach udało się zorganizować spotkanie, a tu już się kwasy robią.
Już jedną rozmowę między sprzedającym, a kupującym obserwujemy od kilku miesięcy i ganianie się po tematach kto komu bardziej dowali i jest to lekko mówiąc irytujące. Myślę, że takie sprawy powinny zostać rozwiązane między zainteresowanymi stronami.
I pisze to ten, który od jakiegoś czasu zarzuca mi : (kradzież tylnych kloszy tzw. rozbebeszenie auta, druciarstwo i szpachle na dachu... już nie mówiąc, że na zlocie kopie mi z całej siły w lewego tylnego speedlina na który założona jest opona firmy "Pneumant" w średnim stanie(ma przecięcia na krawędziach) 195/55... szczyt bezczelności Nie wiem czy nie będę miał felgi do prostowania...rachunek dostarczą moi koledzy...
Co do tego wyżej przynajmniej jest co czytać .
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
Z mojej strony to dobrze byłoby się jeszcze raz zobaczyć... Na spocie padł pomysł odwiedzenia Wisły Tak z początkiem Kwietnia w jakąś niedziele? Co Wy na to?
Czak ten Twój największy kolega powinien zmienić wizażyste
Czak ten Twój największy kolega powinien zmienić wizażyste
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
Ja myślę, że dam radę, w niedzielę często kończę szkołę o 13.15
Czaku pewnie też pojedzie, no chyba, że mu jakiś przewód sparcieje
- Maro.wow99
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI, Forester 2.0, 206 Gt 2225
Zapraszam po Wisły jest co zwiedzać
- Czak
- Uzalezniony
- Kontakt:
Ja tam bym chętnie śmignął w końcu nie muszę lać za 5zł ;D.
- rocky
- Junior
- Posiadany PUG: 205 look
Popieram w końcu 10km bliżej ;PMaro.wow99 pisze:Zapraszam po Wisły jest co zwiedzać
- gti&green
- Junior
- Posiadany PUG: był RG 1.4 1991r, GTi 1.9 1991r, był green 1.1 zeswapowany na 1.4 1991r i nowy nabytek XS 1.4 1991r
- Numer Gadu-gadu: 5809515
Dla mnie też do wisły blizej bo góry z okna widzę :p
Fajnie ze się zlot odbył, szkoda ze nie byłem... ale tyle razy był odkładany że juz nie czekałem na forum na Wasze decyzje...
Fajnie ze się zlot odbył, szkoda ze nie byłem... ale tyle razy był odkładany że juz nie czekałem na forum na Wasze decyzje...
205... i wszystko inne zostaje w tyle
Technik konserwacji zabytków, w pracy i w garażu :p
Technik konserwacji zabytków, w pracy i w garażu :p
- Czak
- Uzalezniony
- Kontakt:
Dla mnie też do wisły blizej bo góry z okna widzę :p
Wcale Ci się nie dziwie Sam raz musiałem liczyć latarnie na parkingu . Ale teraz już powinno być lepiej mam nadzieję. Co do takich zlotów jakbyśmy ustalili datę, żeby się raz na miesiąc spotkać to by była duża frekwencja pewnie. Bo w sumie nie mamy do siebie aż tak blisko .
Co do Wisły to ja bardzo chętnie, może udałoby się też ściągnąć chłopaków z Krakowa i okolic . Wujek Robson pewnie by rozprostował dach, Przemek pochwalił się Rolandem, Rafał CTI lub Gentry, a Druan poszpanował Miami . Józki, Maje, Gady, Lubomir jako fotograf np . Pomyślcie o tym .
Często śmigam w te strony, do Marka i trasa mi się nie nudzi .
Po drodze można zgarnąć na pokład Martinopa, bo chłopak klei te laminaty, a na spocie jeszcze nie był(chyba) .
Ostatnio zmieniony 15 mar wt, 2011 3:54 pm przez Czak, łącznie zmieniany 1 raz.
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
Maro.wow99 pisze:widzę że kolega bez_polotu dalej nie przerejestrował gti
Gdyby tylko wiedzial to przy kupnie... No ale wtedy by sobie podarowal zakup.Maro.wow99 pisze:Tak jest bo kolega myślał że kupuje nowe auto a poza tym dostał drugi silnik i zbił na tyle z ceny że za to mógł zrobić remont dołu silnika tyle ode mniemoralez pisze:Moze jakby nie mial przed soba wizji remontu silnika, ktory byl przeciez w stanie bdb tylko "elektryka" niedomagala, to by nie musial ogladac kazdej zlotowki.
Praktyczny brak kompresji na jednym cylindrze nie jest czesty rowniez w uzywanych autach. Piszac drugi silnik masz na mysli ten caly ochlapany srebrna farba, w niewiadomym stanie, ktorego nikt nie chcial na forum kupic za 400 zl?
ode mnie rowniez to tyle, bo juz wszystko jest jasne.
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Czaku, właśnie śledzę pilnie Wasz temat, bo ostatnio rozważałem wypad weekendowy w tamte tereny.
Jakoś w kwietniu chcę się wybrać nad Jezioro Żywieckie a potem do Wisły. Znaleźć gdzieś nocleg, a rano po śniadanku ruszyć do Krakowa przez Bielsko.
Tylko że dla mnie opcją jest wyjazd w niedzielę, bo wolnych całych weekendów raczej nie mam ze względu na pracę.
P.S. Przemek nie ma GTI, on ma Garrosa z zaspawanym zawieszeniem, które wybija plomby
Jakoś w kwietniu chcę się wybrać nad Jezioro Żywieckie a potem do Wisły. Znaleźć gdzieś nocleg, a rano po śniadanku ruszyć do Krakowa przez Bielsko.
Tylko że dla mnie opcją jest wyjazd w niedzielę, bo wolnych całych weekendów raczej nie mam ze względu na pracę.
P.S. Przemek nie ma GTI, on ma Garrosa z zaspawanym zawieszeniem, które wybija plomby
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich