Spocik w Lublinie?
- lisek88
- Junior
- Posiadany PUG: 206 HDi
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Spocik w Lublinie?
Panowie mam pomysł na majowy spot.
11 maja organizowany jest rajd w naszych okolicach. Mogli byśmy sie wtedy spotkać i razem dopingować załogi ( jedzie kilka Peugeotów).
Żeby bez problemu dojechać na miejsce rajdu trzeba być o 6:30 rano w okolicach Markuszowa o 7:00 na miejscu, potem zamykają drogi. Poczekał bym na was przy trasie warszawskiej na zjeździe do Nałęczów i razem byśmy pojechali na miejsce.
Po rajdzie możemy pojechać do mnie (ok 10km od trasy rajdu) i zrobić grilla. Co wy na to?
http://www.rajdnadwislanski.pl/
http://www.rajdnadwislanski.pl/mapy/kalen_publ_RPP1.pdf
11 maja organizowany jest rajd w naszych okolicach. Mogli byśmy sie wtedy spotkać i razem dopingować załogi ( jedzie kilka Peugeotów).
Żeby bez problemu dojechać na miejsce rajdu trzeba być o 6:30 rano w okolicach Markuszowa o 7:00 na miejscu, potem zamykają drogi. Poczekał bym na was przy trasie warszawskiej na zjeździe do Nałęczów i razem byśmy pojechali na miejsce.
Po rajdzie możemy pojechać do mnie (ok 10km od trasy rajdu) i zrobić grilla. Co wy na to?
http://www.rajdnadwislanski.pl/
http://www.rajdnadwislanski.pl/mapy/kalen_publ_RPP1.pdf
- lisek88
- Junior
Kolejny spot
29 czerwiec sobota miejsce docelowe: Kazimierz Dolny
Z klubowiczami jadącymi od Lublina spotykamy się podobnie jak w tamtym roku pod Hotelem Przepióreczka i o godzinie 14:30 wyjeżdżamy razem w kolumnie do Kazimierza osoby jadące od strony Puław mogą czekać na nas w Bochotnicy lub już na miejscu w Kazimierzu.
W tym roku nastawimy się bardziej na zwiedzanie miasta a więc rynek, góra trzech krzyży, zamek itp i jeżeli będzie taka możliwość przepłyniemy promem po Wiśle.
Po zakończeniu jedziemy do mnie do Karmanowic ( miejscowość między Nałęczowem a Kazimierzem) i robimy ognisko, ewentualnie jeżeli pogoda nie dopisze pojedziemy gdzieś na jakąś pizze.
Lista chętnych:
1.lisek
2.?
29 czerwiec sobota miejsce docelowe: Kazimierz Dolny
Z klubowiczami jadącymi od Lublina spotykamy się podobnie jak w tamtym roku pod Hotelem Przepióreczka i o godzinie 14:30 wyjeżdżamy razem w kolumnie do Kazimierza osoby jadące od strony Puław mogą czekać na nas w Bochotnicy lub już na miejscu w Kazimierzu.
W tym roku nastawimy się bardziej na zwiedzanie miasta a więc rynek, góra trzech krzyży, zamek itp i jeżeli będzie taka możliwość przepłyniemy promem po Wiśle.
Po zakończeniu jedziemy do mnie do Karmanowic ( miejscowość między Nałęczowem a Kazimierzem) i robimy ognisko, ewentualnie jeżeli pogoda nie dopisze pojedziemy gdzieś na jakąś pizze.
Lista chętnych:
1.lisek
2.?
- DelighT
- Junior
- Posiadany PUG: 205 Indiana
- Numer Gadu-gadu: 3827789
Spot Lublin! 1 Grudnia 2013 (Niedziela) Godzina 14:00 Plac Zamkowy. Troszkę za późno napisałem ale mam teraz świat do góry nogami ;p Może akurat ktoś zechce się na spocie pojawić
- lisek88
- Junior
Kolejny spot w Lublinie:
2 marca 2014
Godzina 14:00
Plac Zamkowy
Będzie to ostatni spot przed imprezą w Kazimierzu więc liczę na wasza obecność.
Lista
1.Lisek
2....
2 marca 2014
Godzina 14:00
Plac Zamkowy
Będzie to ostatni spot przed imprezą w Kazimierzu więc liczę na wasza obecność.
Lista
1.Lisek
2....
- luukasz2
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 winner 1.4, 205 GTI
- Numer Gadu-gadu: 1140157
Będę.
- KrakerSx
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Roland Garros 92'
- Kontakt:
Przyjedziesz RGC czy GTI ??luukasz2 pisze:Będę.
Jak się wyrobię to wpadnę garrosem, na ten moment 3 osobowym
http://www.KrakerSx.peugeot205.pl
Roland Garros 92'
Roland Garros 92'
- lisek88
- Junior
Przypominam, że w niedzielę spotykamy się na Placu Zamkowym w Lublinie o godzinie 14:00.
Będzie to ostatni spot przed Otwarciem Sezonu w Kazimierzu więc jezeli ktoś ma jakieś pytania moze pytać mnie osobiście.
Będzie to ostatni spot przed Otwarciem Sezonu w Kazimierzu więc jezeli ktoś ma jakieś pytania moze pytać mnie osobiście.
- DelighT
- Junior
LUBLIN! Budzimy się! A tak poważnie to jest spot aut koncernu PSA (Peugeot & Citroen) Organizowany w tę Niedzielę! (27.07.2014). O godzinie 11 spotykamy się na koncertowej (parking przy Lidlu) po czym jedziemy grupą na Majdanek. Chętnych zapraszamy!
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
- DelighT
- Junior
Lordzie! Nie "może" tylko na pewno! Poza tym potrzebuję Twoich rad w kwestii lakierniczej mojego auta. Jeśli miałbyś kiedyś jakąś "chwilkę" byłbym okropnie wdzięcznyLord Devil pisze:Moze podjade...
- KrakerSx
- Uzalezniony
- Kontakt:
Gdzie na Majdanku ??DelighT pisze:LUBLIN! Budzimy się! A tak poważnie to jest spot aut koncernu PSA (Peugeot & Citroen) Organizowany w tę Niedzielę! (27.07.2014). O godzinie 11 spotykamy się na koncertowej (parking przy Lidlu) po czym jedziemy grupą na Majdanek. Chętnych zapraszamy!
Garros nadal nie złożony ale chętnie podjadę jak się wyrobię z czasem
Roland Garros 92'
Roland Garros 92'
- DelighT
- Junior
KrakerSx pisze:Gdzie na Majdanku ??DelighT pisze:LUBLIN! Budzimy się! A tak poważnie to jest spot aut koncernu PSA (Peugeot & Citroen) Organizowany w tę Niedzielę! (27.07.2014). O godzinie 11 spotykamy się na koncertowej (parking przy Lidlu) po czym jedziemy grupą na Majdanek. Chętnych zapraszamy!
"Miszczuniu" czytaj trochę o 11 spotykamy się na ulicy koncertowej (parking przy lidlu) a potem grupą jedziemy na Majdanek Oczywiście jeśli ktoś nie chce to przeca nikt nie zmusza gonić na Majdanek Generalnie chodzi o spot na Koncertowej. Tyle
- KrakerSx
- Uzalezniony
- Kontakt:
"Miszczuniu" myślałem że z koncertowej gonicie na Majdanek w konkretnym celu a nie tylko przewieźć dupinęDelighT pisze:KrakerSx pisze:Gdzie na Majdanku ??DelighT pisze:LUBLIN! Budzimy się! A tak poważnie to jest spot aut koncernu PSA (Peugeot & Citroen) Organizowany w tę Niedzielę! (27.07.2014). O godzinie 11 spotykamy się na koncertowej (parking przy Lidlu) po czym jedziemy grupą na Majdanek. Chętnych zapraszamy!
"Miszczuniu" czytaj trochę o 11 spotykamy się na ulicy koncertowej (parking przy lidlu) a potem grupą jedziemy na Majdanek Oczywiście jeśli ktoś nie chce to przeca nikt nie zmusza gonić na Majdanek Generalnie chodzi o spot na Koncertowej. Tyle
A co ciekawego będzie do obejrzenia oprócz Twojej 306 ??
Roland Garros 92'
Roland Garros 92'