Zlot w Krakowie
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Re: Zlot w Krakowie
Jak pracowałem jeszcze na warsztacie to milismy taka akcje, auto przyjechalo na przeglad...skoda fabia calkiem ladna przejechane niecale 200 tys. Diagnosta sprawdzał hamulce, przod ok, tyl ok, reczny....i nagle trach...wyrwało całą belke, zaczela sie ona krecic w rolkach ktore nia zatrzymały sie bo nie mialy oporu! Belka nawineła na siebie linki od recznego zerwała wydech oglnie masakra:D Auto przgladu nie przeszło
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Dawno mnie tu nie bylo. Jozek gratuluje zakupu. Sliczny samochod! Ja wciaz walcze z remontem domu. Przez to plany zakupu cti caly czas sie odkladaja. Za to naszla mnie mysl zeby, jak juz bede mial wyremontowany dom na wiosce i posprzatana stodole to kupic sobie jakiegos starego peugeota typu 403 albo 404:) Jako ze remont robie z dziadkiem to gadamy sobie czasem o samochodach, Dziadek mial kiedys dwa peugeoty 403. To bylo w czasach gdy po drogach jezdzily glownie furmanki i czasem jakies skarpety. To musial byc czad. Nie bylo ograniczen poza terenem zabudowanym i mozna bylo sobie szalec do woli...Jakbym takiego kupil to wstawilbym go do stodoly i powoli sobie go remontowal. Marzy mi sie 504 cabrio ale to chyba za duzy wydatek...No nic, zobaczymy.Nie wybiera sie nikt do Wawy na krecenie promo-klipu naszego fanklubu przypadkiem? Warszawiacy tam ostro ogranizuja sprawe i moze z tego wyjsc cos ciekawego. Szkoda by bylo sie tam nie pokazac.
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Przyjechałbyś lepiej do Robsona na melinę - tam to się dopiero dzieje. Ostatnio zrobiliśmy we trzech (ja Robson i Druan) dwa litry
Co prawda półsyntetyk Lotos, ale daliśmy radę
Co prawda półsyntetyk Lotos, ale daliśmy radę
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
-
- Maniak
- Posiadany PUG: Citroen Xsara Picasso & Peugeot Tepee
- Numer Gadu-gadu: 10911568
- Kontakt:
panowie musicie przybyć do stolicy na zdjęcia, nie ma innej opcji!
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
O imprezach pod znakiem kwiatu lotosu nic nie wiem, ale i tak nie wiadomo czy bym dal rade wpasc. Chyba ze w tygodniu jakos poznym wieczorem, bo tak to albo mam jakies treningi albo robie demolke na wsi...Oleju troche by mi sie przydalo, tyle ze elfa. Ostatnio scignalem jakiegos hyundaya coupe i mi wywalilo troche oleju odma...
Do Wawy licze ze ktos sie jeszcze wybierze. Ja planuje jechac o ile , odpukac, auto sie nie popsuje. Fajna sprawa taki filmik. Trzeba pokazac sie z dobrej strony bo ludzie wciaz kojarza 205 raczej ze zlomem:)
Do Wawy licze ze ktos sie jeszcze wybierze. Ja planuje jechac o ile , odpukac, auto sie nie popsuje. Fajna sprawa taki filmik. Trzeba pokazac sie z dobrej strony bo ludzie wciaz kojarza 205 raczej ze zlomem:)
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Ja nadal jestem uziemiony ale sobota zapowiada sie wolna więc wyrwe jakiegoś parcha i chętnie obczaiłbym nowy nabytek Jozka więc jeśli jesteście czasowi to może sie spocimy ??
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
A mi padl dzisiaj na amen rozrusznik. Nie pojechalem przez to na wioske i remont sie opozni - ale sie wkurzylem! Trzeba niechybnie zaczac rozgladac sie za drugim autem zeby nie byc zdanym na laske i nielaske tego rupiecia:(
3h pozniej:
A jednak rozrusznik zaczął działać. Wymontowałem, oczyściłem, zamontowałem z powrotem i na razie się kręci. Zobaczymy jak długo. Zamówiłem na wszelki wypadek nowy na podmiankę i będę woził w bagażniku:)
3h pozniej:
A jednak rozrusznik zaczął działać. Wymontowałem, oczyściłem, zamontowałem z powrotem i na razie się kręci. Zobaczymy jak długo. Zamówiłem na wszelki wypadek nowy na podmiankę i będę woził w bagażniku:)
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
Młotek nie pomógł?
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Młotek okazał się być rozwiązaniem na chwilkę. Widać nawarstwiło się tam kilka problemów. Ważne że na razie działa a zapasowy rozrusznik już jedzie do mnie z allegro:)
-
- Uzalezniony
Michał a nie dało sie go jakoś zregenerować tzn, wymiana szczotek i takich tam ??
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Na razie nie regeneruje bo po przeczyszczeniu styków ładnie działa. Zapas nie zaszkodzi mieć tak czy siak.
To skoro już autko pali i beton wylany ,to byśmy się może spotkali przed zimą !!!!!!!!!!!!!!
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
czyje to ????co to przygotowywane do malowania czy jakiś swap czy co???bo widze tylko kawałek rolanda jakiegoś
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
-
- Uzalezniony
Heh mój mój sie malowało będzie