Warszawskie pogaduchy :)
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Re: W A R S Z A W A 2007 - 2008
hej, co tu się dzieje? Nie o to tu chodzi, żeby się obrażać, dogryzać itp. Sposób naszej jazdy podczas spotów został poddany krytyce i większość zgodziła się z uwagami, więc nie ma co się kłócić, tylko na następnym spocie od razu uzgodnić co robimy, a nie plątać się bez celu. Jak chcemy zrobić pokazowy przejazd przez miasto, to umówmy się w dzień w weekend i przejedźmy spokojnie kolumną przez centrum w jakieś wcześniej ustalone miejsce, gdzie wszyscy będą mogli spokojnie zaparkować. Jak chcemy się pościgać, to umówmy się późnym wieczorem gdzieś, gdzie warunki temu sprzyjają. Propozycje miejsca były. Moim (i nie tylko moim) zdaniem, fajnym pomysłem jest ta myjnia. A tak naprawdę jest mi obojętnie czy będziemy stać na parkingu, siedzieć w Pizzy Hut czy stać przy samochodach na parkingu. Lubię się z Wami spotykać, więc proszę się tutaj nie kłócić. Trzeba wyznaczyć następną datę spotkania i dobrze się na nim bawić. To tyle w tym temacie.
Szkoda, że tak mało osób pojawiło się dzisiaj na zlocie Peugeota. Od nas był tylko Ciechom i ja. Było kilka 106tych, dwie 309te i kilka nowszych bryczek. Fajnie byłoby spotkać się w szerszym gronie - 106, 205, 309.
Szkoda, że tak mało osób pojawiło się dzisiaj na zlocie Peugeota. Od nas był tylko Ciechom i ja. Było kilka 106tych, dwie 309te i kilka nowszych bryczek. Fajnie byłoby spotkać się w szerszym gronie - 106, 205, 309.
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
no właśnie zgadzam sie z przedmówcą kurcze ludzie co sie tu od wczoraj stało jeszcze przed chwilą spoty były przyjemnością a teraz już sam nie wiem o co chodzi a teraz nagle od wczoraj jakieś dziwne pretensje. tez uważam, że to że nie ustalamy do końca gdzie, po co i którędy jedziemy trzeba zmienić ale kurcze ludzie wczoraj nie jechałem jakoś inaczej niż zwykle a jakoś do tej pory nikomu to nie przeszkadzało. Według mnie nasze spotkania maja być zabawą, przyjemnością i kurcze jak nagle pada hasło jedziemy "gdzieśtam" bez większego celu i bez przemyślenia to moim zdaniem niema co sie dziwić, że niektórzy będą chcieli sie np. zrównać na drodze czy niewinnie powygłupiać.
co do wypowiedzi Agnieszki to niema co sie obrażać i fochować z tego co zauważyłem kilka osób przejęła sie wczorajszą jazdą co najmniej jakbyśmy spowodowali karambol paraliżujący ruch w centrum a oprócz tego uważam że jesteśmy wmiare dorośli i każdy wie co robi, a wszelkie uwagi co do wczorajszego zostały przyjęte i skomentowane z humorem i myślę że nikt nie miał tu na celu nikogo obrażać
chciał bym przypomnieć że jeszcze przed wczoraj niektórzy chcieli brać z nas przykład a teraz według mnie mogą sie z naszego tematu co najwyżej pośmiać
i takie jest moje zdanie nie każdy musi sie z nim zgadzać. to co napisałem można komentować i nie zamieram sie na nikogo fochować
P.S. za nadużycie stwierdzeń "według mnie" , "moim zdaniem" serdecznie przepraszam
co do wypowiedzi Agnieszki to niema co sie obrażać i fochować z tego co zauważyłem kilka osób przejęła sie wczorajszą jazdą co najmniej jakbyśmy spowodowali karambol paraliżujący ruch w centrum a oprócz tego uważam że jesteśmy wmiare dorośli i każdy wie co robi, a wszelkie uwagi co do wczorajszego zostały przyjęte i skomentowane z humorem i myślę że nikt nie miał tu na celu nikogo obrażać
chciał bym przypomnieć że jeszcze przed wczoraj niektórzy chcieli brać z nas przykład a teraz według mnie mogą sie z naszego tematu co najwyżej pośmiać
i takie jest moje zdanie nie każdy musi sie z nim zgadzać. to co napisałem można komentować i nie zamieram sie na nikogo fochować
P.S. za nadużycie stwierdzeń "według mnie" , "moim zdaniem" serdecznie przepraszam
- rallye
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 GTi Export 1.9 >< 205 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 3612169
- Login tlen: fastadi
Ja chłopaki polecam jedynie przed ruszeniem z parkingu odpalić silnik na chwilę niech się trochę zagrzeje
a później róbta co chceta
Fast Garage ... in progress
- radzix309
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 309 GTi 8v
- Numer Gadu-gadu: 7898001
- Kontakt:
no i po spociku tu macie kilka fotek bardzo sympatyczna ekipa no i klawe fury
http://forum.peugeot309.pl/regionalny-s ... rt,15.html
http://forum.peugeot309.pl/regionalny-s ... rt,15.html
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
no pięknie, nawet uwieczniona została naklejka klubowa na moim aucie
się działo ... zapchaliśmy stację statoil
radzix309 - tylko że do tych fotków trzeba się zalogować :/
radzix309 - tylko że do tych fotków trzeba się zalogować :/
- Zuza
- Junior
- Posiadany PUG: 205 XS i 205 GTI
- Numer Gadu-gadu: 4656949
Chłopaki ?? A Agnieszka?? Ja mogę nie być brana pod uwagę ponieważ nie prowadzę ale o Agnieszce proszę pamiętać !!rallye pisze:Ja chłopaki polecam jedynie przed ruszeniem z parkingu odpalić silnik na chwilę niech się trochę zagrzeje
Proponuję spot organizacyjny - w celu wyjaśnienia i przedyskutowania powyższych wpisów.
Czekam na propozycje terminowe - ja proponuję spotkać się w przyszłym tygodniu wieczorem na 1-2h około 20 ... pon-czw miejsce np arkadia - bo jest w miarę ciepło i spokojnie.
Czekam na propozycje terminowe - ja proponuję spotkać się w przyszłym tygodniu wieczorem na 1-2h około 20 ... pon-czw miejsce np arkadia - bo jest w miarę ciepło i spokojnie.
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Kontakt:
spot w sprawie organizacji spotów może być byle nie w wtorek ani czwartek
- meteorrr
- Junior
- Posiadany PUG: był 205 GTI 3.0 V6 jest 206 RC
a może coś dzisiaj lub jutro???
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Jak dla mnie może być i dzisiaj po 21, bo wtedy kończę pracę.
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
jeżeli o mnie chodzi to sie dostosuje tylko wymyślcie coś konstruktywnego
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
hmm , ciezko ciezko szczegolnie ze to juz niedługo,a nei wszyscy moga to przeczytac
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Ja proponuję spotkać się w Arkadii jak ostatnio, a potem przejechać do myjni (np Niebieski Słoń - mapa google)
Jest to myjnia samoobsługowa i za 10zł (banknotów automat nie przyjmuje) można sobie ładnie autko wymyć.
Co wy na to?
Jest to myjnia samoobsługowa i za 10zł (banknotów automat nie przyjmuje) można sobie ładnie autko wymyć.
Co wy na to?
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
ja odpadam jezeli chodzi o myjke , ani nie mam na nia kasy , ani nie musze myc samochodu, ani nie mam kasy na przejazd samochodem do doliny słuzewieckiej i spowrotem do domu ....
P.S Do doliny Służewieckiej i z powrotem do domu mam ok 70km
Mysle ze arkadia to dobry pomysł...
P.S Do doliny Służewieckiej i z powrotem do domu mam ok 70km
Mysle ze arkadia to dobry pomysł...
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl