No wiec jak dyktator postanowil tak sie stanie:D Postaram sie wyrwac z uczelni jak najwczesniej ale nie wiem ktora to bedzie godzina bo na samym koncu mam labolatoria Pytanie tylko takie czy grila mam zabrac ze soba czy moze lepiej podac go komus wczesniej:D
Robson jak bedziecie wyjezdrzac z pod m1 to mozecie podjechac pod politechnike na czyzyny i mnie z tamtad porwac
Więc tak 16:20 pod M-1 na stałym miejscu przy stacji paliw,o 16:30 wyjazd na Zakrzówek tak ,aby na 17:00dojechać do reszty.Piotrek grilla wsadz do bagażnila może się uda go wykorzystać węgiel i podpałke ja mam to zabiore,kiełbache kupimy Trsco jest pod nosem.Piotrek mnie się śniło że Rafał naprawde został dyktatorem na małopolske,mielibyśmy wodza,ja jestem za !!!!!!!
Czyli co, oddajecie dobrowolnie władzę w ręce dyktatora
Dobrze się zastanówcie, żeby potem nie było płaczu jak każę składać daninę z halogenków i masek z garbem
Witam.
Moje CTI też powinno się zjawić, ale wyślę moją połowicę, gdyż ja niestety nie mogę. Mam nadzieje że PUG nie odmówi posłuszeństwa i grzecznie przyjedzie. Jestem nowy i nie obyty w towarzystwie, i liczę na wyrozumiałość dla nowo przybyłych.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
KuKiTa pisze:czyli zmiana silnika? inny licznik? inne fotele? elektryka szyb?
Łukasz przestań jątrzyć Robson robi tylko tuning optyczny - french style, a silnik zostaje 1,1
Jak będzie chciał depnąć, to wsiądzie do GTI 1,9, które wkrótce zawita do jego garażu. Pozdro dla kumatych KMWTW
Mysle ze jesli robson bedzie mial tam kiedys wsadzic cos mocnego to ten silnik ma juz nowiutenki przyslany prosto z farncji i tzyma go pod koluderka zeby pacował do rezty CJota:D
Przemek tak sie sklada ze studiuje:) Mam rozumiec ze ty tez?
Ja postaram sie zdazyc pod M1 a jesli nie to bede was gonil i dolacze na zakrzowku:)
Ojcze dyrektorze, tfu znaczy sie dyktatorze ile juz wiernych mocherow sie zebrało?