Robosn! Ostatnio Twoje auto a wczoraj w nocy dostało sie mojemu! Jakis ku... na parkingu pod domem zrobil mi taka niespodzianke. Oczywiscie nie wiadomo kto....
W związku z tym pilnie kupie drzwi lewe do gti w kolorze czerwonym? Nie wiecie gdzie takie cos mozna dostac?
Współczuje bardzo!!! Patrz po autach na parkingu, może się znajdzie winowajca... Niektórzy ludzie nie powinni się poruszać po drodze autami... Na Allegro jest bardzo wiele części do pugów, albo z tego auta co Robson brał drzwi, jest kilka postów wcześniej
Właśnie też miałem pisać że pech nas prześladuje - Raf schowaj swoją furę gdzieś dobrze i pilnuj dzień i noc - może oszukasz przeznaczenie:)
Żarty żartami, ale rozbicie komuś w ten sposób auta tak wkurza jak mało co. Aż człowiekowi się pięści zaciskają i scyzoryk otwiera w kieszeni. Jak spokojny jestem, to jakbym kogoś takiego dorwał to chyba bym się nie opanował...Współczucia
gad to mamy parke ja prawe ty lewe,tylko mi już tata wymienił,a gościu miał lewe w dobrym stanie 80zł kompletne tyle że białe mam nr tel.509-061-150 dzwoń do gościa łącze się w bulu
zupełny brak odpowiedzialności innych kierowców. możemy niestety odczuć to na drodze jak i na parkingach... i pomyślcie panowie że w takich niemczech za akcje z drzwiami grozi zatrzymanie prawa jazdy i sprawa karna!
nie zmienia to faktu że zdjęcia wywołują dreszcz na całym ciele i automatyczny rzut oka za okno....
no niestety tak takiego ch...a pomogla by tylko kamera w aucie. Nawet jesli policja go nie znajdzie to zawsze mozna nie oficjalnie znalesc namiar na wlasciciela i zrobic mu w nocy jesien sredniowiecza
Problem jest w tym ze moja kamienica jest w centrum miasta przy uniwersytecie ekonomicznym. Z miejscami do parkowania jest tu krucho wiec moja podworko oblegane jest niemal jak parking pod galeria krakowska. Mnusto aut ciagle ktos gdzies o cos przeciera i znika. Ale zrobienie czegos takiego to juz jest spora przesada! Nie ma nawet sladu jakiego koloru byl samochod ktory tak uszkodził moje auto bo w miejscu gdzie uderzył jest tylko zagieta blacha ale lakier cały
Do tego uszkodzony prog i z wymiany drzwi robi sie robota z caym autem bo dojda jeszcze 2 progi i reperaturki tylnych blotnikow ktora juz od dawna sie tego domagaja!
Fox pisze:Właśnie też miałem pisać że pech nas prześladuje - Raf schowaj swoją furę gdzieś dobrze i pilnuj dzień i noc - może oszukasz przeznaczenie:)
Spoko Ziom Fura w garażu, śruby zabezpieczające na felgach, a ja jestem poza miastem, więc nawet nim nie wyjeżdżam.
Krzywdę może mu zrobić tylko "Das Auto Team", który będzie pewnie niebawem naprawiał rozbitego VW mojego brata, który stoi w tym samym garażu...
No to w takim razie uderzam jutro do banda i po drzwi. Mam nadzieje ze max 2 tygodnie i auto bedzie na chodzie. Byłem dzisiaj zgłosic ta szkode na policje to powiedzieli mi ze bez tasmy z monitoringiem nawet nie mam u nich czego szukac wiec w zasadzie juz przesadzone ze naprawa w całosci na moj koszt