Zlot w Krakowie

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
Kontakt:

Re: Zlot w Krakowie

Post autor: gad »

Robosn! Ostatnio Twoje auto a wczoraj w nocy dostało sie mojemu! Jakis ku... na parkingu pod domem zrobil mi taka niespodzianke. Oczywiscie nie wiadomo kto....
ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

W związku z tym pilnie kupie drzwi lewe do gti w kolorze czerwonym? Nie wiecie gdzie takie cos mozna dostac?
Awatar użytkownika
Pluto
Maniak
Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
Kontakt:

Post autor: Pluto »

Widok drzwi okropny, aż chce sie płakac. Czy w Krakowie grasuje pogromca 205tek?
Opel Vectra 1.6 75KM '91 -> Peugeot 205 Look 1.1 60KM '91 Obrazek -> Peugeot 106 Hasseröder 1.4 75KM '98 Obrazek @ Peugeot 106 Hasseröder 1.6 105KM '98 Obrazek
Awatar użytkownika
wojtasny
Junior
Posiadany PUG: 1,4 GR
Numer Gadu-gadu: 5750955
Kontakt:

Post autor: wojtasny »

Współczuje bardzo!!! Patrz po autach na parkingu, może się znajdzie winowajca... Niektórzy ludzie nie powinni się poruszać po drodze autami... Na Allegro jest bardzo wiele części do pugów, albo z tego auta co Robson brał drzwi, jest kilka postów wcześniej :-)
Awatar użytkownika
Wojtek
Uzalezniony
Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
Numer Gadu-gadu: 2478139

Post autor: Wojtek »

Ekipa bieszczadzka jak widac ma pecha :(

Najpierw Osmonov, potem włamanie do mojego Puga, Fox, teraz Gad ... :/
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Właśnie też miałem pisać że pech nas prześladuje - Raf schowaj swoją furę gdzieś dobrze i pilnuj dzień i noc - może oszukasz przeznaczenie:)

Żarty żartami, ale rozbicie komuś w ten sposób auta tak wkurza jak mało co. Aż człowiekowi się pięści zaciskają i scyzoryk otwiera w kieszeni. Jak spokojny jestem, to jakbym kogoś takiego dorwał to chyba bym się nie opanował...Współczucia
Awatar użytkownika
Agulek-205
Nowicjusz
Posiadany PUG: 1991 1,4 INDIANA
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Agulek-205 »

gad to mamy parke ja prawe ty lewe,tylko mi już tata wymienił,a gościu miał lewe w dobrym stanie 80zł kompletne tyle że białe mam nr tel.509-061-150 dzwoń do gościa :W :N łącze się w bulu >:)
Awatar użytkownika
maciooo
Junior
Posiadany PUG: 205 indiana
Numer Gadu-gadu: 7075900
Kontakt:

Post autor: maciooo »

zupełny brak odpowiedzialności innych kierowców. możemy niestety odczuć to na drodze jak i na parkingach... i pomyślcie panowie że w takich niemczech za akcje z drzwiami grozi zatrzymanie prawa jazdy i sprawa karna!

nie zmienia to faktu że zdjęcia wywołują dreszcz na całym ciele i automatyczny rzut oka za okno....
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

Post autor: moralez »

no niestety tak takiego ch...a pomogla by tylko kamera w aucie. Nawet jesli policja go nie znajdzie to zawsze mozna nie oficjalnie znalesc namiar na wlasciciela i zrobic mu w nocy jesien sredniowiecza :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Kontakt:

Problem jest w tym ze moja kamienica jest w centrum miasta przy uniwersytecie ekonomicznym. Z miejscami do parkowania jest tu krucho wiec moja podworko oblegane jest niemal jak parking pod galeria krakowska. Mnusto aut ciagle ktos gdzies o cos przeciera i znika. Ale zrobienie czegos takiego to juz jest spora przesada! Nie ma nawet sladu jakiego koloru byl samochod ktory tak uszkodził moje auto bo w miejscu gdzie uderzył jest tylko zagieta blacha ale lakier cały :evil: :evil: :evil:

Do tego uszkodzony prog i z wymiany drzwi robi sie robota z caym autem bo dojda jeszcze 2 progi i reperaturki tylnych blotnikow ktora juz od dawna sie tego domagaja!
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Post autor: pszemeq »

Współczuje Piotrku, ludzie naprawde są kretynami.
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

Fox pisze:Właśnie też miałem pisać że pech nas prześladuje - Raf schowaj swoją furę gdzieś dobrze i pilnuj dzień i noc - może oszukasz przeznaczenie:)
Spoko Ziom 8) Fura w garażu, śruby zabezpieczające na felgach, a ja jestem poza miastem, więc nawet nim nie wyjeżdżam.
Krzywdę może mu zrobić tylko "Das Auto Team", który będzie pewnie niebawem naprawiał rozbitego VW mojego brata, który stoi w tym samym garażu...

A poza tym Fox: nawet nie krakaj...
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

Post autor: Marin205 »

[quote="RafGentry"
Spoko Ziom 8) Fura w garażu, śruby zabezpieczające na felgach, .
..[/quote]

jakiś czas temu ściągałem śruby zabezpieczające bez klucza za pomocą przecinaka - potrzebowałem pomiędzy 1 minutę do 2 na jedną śrubę
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Kontakt:

Do nas na serwis jak przyjezdrzalo i nie bylo zabezpieczenia to wystarczylo nabic mlotkiem nasadke w podobnym rozmiarze i po problemie:D

Nie wiecie gdzie wkrakowie mozna kupic takie czesci blacharskie jak progi i reperaturki tylnych nadkoli? Ile cos takiego moze mniejwiecej kosztowac?
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

jedz sobie do banda zamów i na 2 dzień pewnie przyjdzie :P ja tak okulary zamawiałem 8) oczywiście te do gti :mrgreen:
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Kontakt:

No to w takim razie uderzam jutro do banda i po drzwi. Mam nadzieje ze max 2 tygodnie i auto bedzie na chodzie. Byłem dzisiaj zgłosic ta szkode na policje to powiedzieli mi ze bez tasmy z monitoringiem nawet nie mam u nich czego szukac wiec w zasadzie juz przesadzone ze naprawa w całosci na moj koszt :evil:
Zablokowany