WARSZAWA - SPOTY
-
- Junior
- Posiadany PUG: 205 CTI 89r, 205 XSD 93r, Multi 94r
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: WARSZAWA - SPOTY
Ojciec Mariusz zawsze przepadał za ministrantkami serce me się raduje ), Syny Folorku będzie Ci ta obecność wynagrodzona no i czekam na wiecej zgłoszeń wiernych
-
- Junior
Wiem tam jest tylko problem z ilością miejsc noclegowych no ale będzie trzeba nas dobrze policzyć tak koo czwartku
- Stopx
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Gejtry
Słuchajcie, bo już się pogubiłam w inicjatywie Mamy zamiar gdzieś wyskoczyć "na" miasto czy "za" miasto?
-
- Junior
mamy zamiar wyskoczyć gdzieś z noclegiem, jak znajdziemy na mieście to będzie w mieście jak nie znajdziemy to szukam dzieś blisko
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
Dobra ale co rozumiemy przez "miasto" ja jestem generalnie chętny na każdy rodzaj integracji ale właśnie co chcemy robić? Mi tez się pomieszaly koncepcje
Czyli narazie z tego co przesłał Mario wynika ze jedziemy za miasto po siedzieć we własnym gronie?
Plan miał być, ze bez aut, ale przy zaproponowanych miejscach raczej się nieda i trzeba będzie wracać na kacu do domu
Jak to się zwykło mówić "ja się do stosuje" ale myślałem ze ma to być przysłowiowe wyjście "na miasto" żeby szurnąć filcem po densflorze
Czyli narazie z tego co przesłał Mario wynika ze jedziemy za miasto po siedzieć we własnym gronie?
Plan miał być, ze bez aut, ale przy zaproponowanych miejscach raczej się nieda i trzeba będzie wracać na kacu do domu
Jak to się zwykło mówić "ja się do stosuje" ale myślałem ze ma to być przysłowiowe wyjście "na miasto" żeby szurnąć filcem po densflorze
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 306 i 605
- Kontakt:
SPOT WaWa zaplanowany na:
06 LISTOPADA od godz. 20:00 w KAWIARNI "BANDA INTELIGENTOW" na Warszawskiej Pradze Północ przy ul. SZWEDZKA 9 róg ul. STALOWEJ.
Parking dla naszych klubowych pojazdow bylby w pobliżu kawiarni - ul. Szwedzka, Stalowa, Równa. Lub dogodne polaczenie autobusowe, linia 135 oraz 300 metrow do Al. Solidarnosci, gdzie dużo autobusow jeździ do centrum i nie tylko.
20 LISTOPADA od godz. 20:00 w ARKADII, poziom -2 strefa H18 zielona dwaniej zolta. Szykujemy na ten termin niespodzianke.
18 GRUDNIA od godz. 20:00 w KAWIARNI "BANDA INTELIGENTOW" na Warszawskiej Pradze Północ przy ul. SZWEDZKA 9 róg ul. STALOWEJ.
Parking dla naszych klubowych pojazdow bylby w pobliżu kawiarni - ul. Szwedzka, Stalowa, Równa. Lub dogodne polaczenie autobusowe, linia 135 oraz 300 metrow do Al. Solidarnosci, gdzie dużo autobusow jeździ do centrum i nie tylko.
Lista chętnych 06 LISTOPADA:
1. Banister + Iwoncia
2. PiotrGagarin 50%
3. Fedex
4. Wilku 60%
5. .........
Lista chętnych 20 LISTOPADA:
1. Banister + Iwoncia
2. Rob
3. Gr0m
4. .......
Lista chętnych 18 GRUDNIA:
1. ..........
2. ...........
Zapraszamy wszystkich chętnych na SPOTY klubowiczów z Warszawy jak i tych, którzy będą w tym czasie w Stolicy
06 LISTOPADA od godz. 20:00 w KAWIARNI "BANDA INTELIGENTOW" na Warszawskiej Pradze Północ przy ul. SZWEDZKA 9 róg ul. STALOWEJ.
20 LISTOPADA od godz. 20:00 w ARKADII, poziom -2 strefa H18 zielona dwaniej zolta. Szykujemy na ten termin niespodzianke.
18 GRUDNIA od godz. 20:00 w KAWIARNI "BANDA INTELIGENTOW" na Warszawskiej Pradze Północ przy ul. SZWEDZKA 9 róg ul. STALOWEJ.
Lista chętnych 06 LISTOPADA:
1. Banister + Iwoncia
2. PiotrGagarin 50%
3. Fedex
4. Wilku 60%
5. .........
Lista chętnych 20 LISTOPADA:
1. Banister + Iwoncia
2. Rob
3. Gr0m
4. .......
1. ..........
2. ...........
Zapraszamy wszystkich chętnych na SPOTY klubowiczów z Warszawy jak i tych, którzy będą w tym czasie w Stolicy
-
- Junior
Wielkie dzięki wszystkim za wczorajsze spotkanie
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 306 i 605
- Kontakt:
Witam !!
Serdecznie zapraszam wszystkich klubowiczów na ostatni w tym roku SPOT WaWa
Gdzie będzie spotkanie opłatkowe + sledzik i inne frykasy menu będzie niebawem
1. Banister + Iwoncia
2. OPS2
3. Raf49
4. ..........
Byłem w kawiarni i proponują nam menu przedswiateczne w cenie 25 zł od osoby, a w nim:
- barszcz z uszkami lub z pierożkami
- śledzik z cebula;
- kanapeczki z rukolą i ryba (np. szczupak)
- sałatka jarzynowa
jeśli komus jakies z tych 4 dan nie pasuje to może zamienic lub utowrzyć wlasna konfigurację, np. z dostępnych opcji:
- placki ziemniaczane z łososiem;
- ryba po grecku;
- bigos;
- ciasto
lub z jakiś zrezygnować.
oraz standardowo można wziasc deskę frykasów za 20 zł jeśli ktoś chce.
Serdecznie zapraszam wszystkich klubowiczów na ostatni w tym roku SPOT WaWa
Gdzie będzie spotkanie opłatkowe + sledzik i inne frykasy menu będzie niebawem
1. Banister + Iwoncia
2. OPS2
3. Raf49
4. ..........
Byłem w kawiarni i proponują nam menu przedswiateczne w cenie 25 zł od osoby, a w nim:
- barszcz z uszkami lub z pierożkami
- śledzik z cebula;
- kanapeczki z rukolą i ryba (np. szczupak)
- sałatka jarzynowa
jeśli komus jakies z tych 4 dan nie pasuje to może zamienic lub utowrzyć wlasna konfigurację, np. z dostępnych opcji:
- placki ziemniaczane z łososiem;
- ryba po grecku;
- bigos;
- ciasto
lub z jakiś zrezygnować.
oraz standardowo można wziasc deskę frykasów za 20 zł jeśli ktoś chce.
-
- Junior
Co powiedzie na spotkanie przedświąteczne tym razem z autami w środę 10 grudnia ?
- Stopx
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Gejtry
Dla lepszej komunikacji założyłam na fb odpowiednią grupę, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam... Jeśli tak to przepraszam i proszę o info
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Kontakt:
nie mam fejsa, ale postaram się z Wami spotkać 10 grudnia
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
- Agnieszka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Forever
- Kontakt:
No to szkoda, że mnie nie będzie. Strasznie dawno się nie widzieliśmysekator pisze:nie mam fejsa, ale postaram się z Wami spotkać 10 grudnia
- ciechom
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI, 205 Look
sekator, ale spotkanie będzie pewnie we wtorek 9-12-2014