widziałem już pare takich anten co były jednolitym odlewem z podstawą dlatego lepiej wymienić na inną tak ogólnie to jak pojedziesz na myjnie i nie ściągniesz to nic sie nie stanie może za którymś razem może się złamać (myślałem że chcesz ściągnąć całą antenę i wymienić na nową bo ci się leje czy coś a nie problem czy się złamie czy nie jak się złamie to wtedy trza wymienić na odkręcaną
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Jak nie będzie padać to jestem chętny,tylko na rynek nie wiedziemy,Blotowij a jak nie dasz rady z anteną to podjedz do Huty będziemy kombinować a jak nie dany rady umyjesz autko u mnie.Gadziuniu jak z twoim pugiem napisz co się dzieje i kiedy odbiór i odciołeś kostki.
robson pisze:Jak nie będzie padać to jestem chętny,tylko na rynek nie wiedziemy,Blotowij a jak nie dasz rady z anteną to podjedz do Huty będziemy kombinować a jak nie dany rady umyjesz autko u mnie.Gadziuniu jak z twoim pugiem napisz co się dzieje i kiedy odbiór i odciołeś kostki.
Dzięki za odpowiedz, wyglada, że trzeba się rozejrzeć za nową (odkręcaną) anteną, bo ta wygląda właśnie na odlew.
A w odwiedziny do Ciebie bardzo chętnie sie wybiorę, podaj tylko kiedy Ci pasuje, swój telefon
mogę podać na PW
Krotki spacer po centru, i prosze ! takie oto perelki na drodze
Załączniki
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
pszemeq pomalutku doprowadzi go do stanu,bo wygląda dosyć fajnie ,a kolega jest świeży.Druan rozwaliłeś mnie tymi fotelami super,chyba takie sobie sprawie.
Para pisze:Krotki spacer po centru, i prosze ! takie oto perelki na drodze
Michał integrali po Krakowie jeżdzi wiele i w lepszym stanie bardziej orginalnym
Co do tej 2 fotki jak dobrze widzę R8 fajna furka miałem okazję się raz przejechać jako pasażer na prezentacji tego modelu w Gdyni fajne autko ale cena też Fajna
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
robson pisze:pszemeq pomalutku doprowadzi go do stanu,bo wygląda dosyć fajnie ,a kolega jest świeży.Druan rozwaliłeś mnie tymi fotelami super,chyba takie sobie sprawie.
Dzięki za bardzo miłe przyjęcie chłopaki, ,jak masz czas i ochotę i jak będzie znośna pogoda to
w sobotę to mogę podjechać do Ciebie i pomogę coś podłubać przy pugu, godz ewent. do uzgodnienia.pozdrawiam wszystkich
Bylem dzisiaj u blacharza i on wciaz sie nie zabral za mojego puga:( Pas tylni juz przyszedl kurierem i lezy sobie w kacie. Mam nadzieje ze dzisiaj zacznie sie pug naprawiac, bo lacznie z lakiernikiem musze sie wyrobic koniecznie przed sylwestrem.
Za to chlopaki przyznawac sie zaraz kto byl u tego blacharza ostatnio? Gosc mi mowi ze jacys moi koledzy byli ogladac auto i ze podobno ja ich przyslalem. Nic o tym nie wiem, poza tym ze bylo ich dwoch i ze powiedzieli ze sa z forum...