hhehe jesteś już kolejną osobą co o to pyta a co podobny??ten grill mi tylko nie pasuje aha i te brewki no i felgi ma grafitowe ja mam srebrnePara pisze:Druan ten z awatara to twoje dziecko ?
Zlot w Krakowie
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Zlot w Krakowie
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Dobra podsumujmy zatem!
Spotykamy się jutro na stacji benzynowej na wylocie z Krakowa na Warszawę o godzinie 11. Niech ktoś weźmie aparat fotograficzny, trzeba by uwiecznić tę wiekopomną chwilę
Fox, jak nie masz z kim jechać, to mogę Cię zgarnąć na Alejach (Cracovia, Kijów, pl. Inwalidów, cm Rakowicki) - daj znać na kom.
Planowany termin odwiedzin: Niedziela przed południem.
Lista obecności:
1. Pszemeq - potwierdził
2. Raf - proste
3. Druan - jak zdąży z konfesjonału
4. Robson - zależy od pogody
5. Maja - obecna
6. Józek - do towarzystwa
7. Fox - na doczepkę
8. Manwe - będzie
9. RolandKRK - sam tego nie wie...
10. Blotowij - dojedzie z Bronowic
11. Marin205 - już czeka na swoim rancho
Ktoś jeszcze?
Na liście nieobecności są: Para (w szkole), Gad (też szkoła).
Protokół uważam za uzupełniony. Komentarze jak najbardziej wskazane. Wszelkie skargi i wnioski mam gdzieś
Spotykamy się jutro na stacji benzynowej na wylocie z Krakowa na Warszawę o godzinie 11. Niech ktoś weźmie aparat fotograficzny, trzeba by uwiecznić tę wiekopomną chwilę
Fox, jak nie masz z kim jechać, to mogę Cię zgarnąć na Alejach (Cracovia, Kijów, pl. Inwalidów, cm Rakowicki) - daj znać na kom.
Planowany termin odwiedzin: Niedziela przed południem.
Lista obecności:
1. Pszemeq - potwierdził
2. Raf - proste
3. Druan - jak zdąży z konfesjonału
4. Robson - zależy od pogody
5. Maja - obecna
6. Józek - do towarzystwa
7. Fox - na doczepkę
8. Manwe - będzie
9. RolandKRK - sam tego nie wie...
10. Blotowij - dojedzie z Bronowic
11. Marin205 - już czeka na swoim rancho
Ktoś jeszcze?
Na liście nieobecności są: Para (w szkole), Gad (też szkoła).
Protokół uważam za uzupełniony. Komentarze jak najbardziej wskazane. Wszelkie skargi i wnioski mam gdzieś
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
- druan
- Maniak
Brak komentarza
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Rafał na 99,5 % ma być pogoda więc jestem,a jak będzie padać to przyjade białym,aparat będe miał,tylko pompki mie mam dla Marina.
- druan
- Maniak
będzie was trochę zbierzecie się i jakoś dacie rade napompować każdy po trochę i będzie
Druan a dla ciebie jak przyjedziesz zostawimy dokręcenie wentylka
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
No ja niestety nie dam rady chociaż bardzo bym chciał. niezła ekipa się wybiera!
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Podwojnie zal bedzie mi siedziec jutro na uczelni: Naprawde swietnie ze udalo sie zebrac taka ekipe! Chyba najwiekszy zlot w krakowie od dawna!!!
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Melduję się po powrocie. Nalot krótki, acz treściwy. Na podjeździe pod willą Marina zaparkowała ekipa w następującym składzie:
1. Pszemeq
2. Raf
3. Robson
4. Maja
5. Józek
6. Fox
7. Manwe
8. Thestruktor
9. Blotowij
i oczywiście gospodarz Marin205
W sumie 10 osób konkret ekipy, 6 aut (Gentry, garbaty CJ w wersji Quasimodo, 2xGTI, Look 1,9 d i Roland piękny Garros) Zaskoczył cichociemny Thestruktor, który nic się nie udzielał ostatnio, a jednak pojawił się znikąd swoim dzielnym białym GTI. Pug zabrany na wycieczkę odwdzięczył się jak tylko mógł - sam sobie naprawił zepsuty obrotomierz
Inaczej "odwdzięczył" się GTI Józka, który złapał wirusa sprzęgła od mojego Gentry i postanowił zerwać linkę. Obecnie trwają prace nad sholowaniem bolidu w bezpieczne miejsce.
Jak tradycja nakazuje podczas wizyt u Marina i tym razem gospodarz został "oszabrowany" z części, których ma tak dużo, że sam nie wie co gdzie pochował. Szczęśliwcem został Pszemeq, który wytargał zakurzony, ale całkiem ładny lewy fotel półskórzany do RG. Fotel zapakowany szczelnie w folię do palet drewianych pojechał w bagażniku razem z dumnym właścicielem. Oznacza to koniec epoki pościelowej we wnętrzu jego odmalowanego Garrosa...
Z nowo poznanych przeze mnie 205-tkowczów zjawili się Manwe i Blotowij. Pierwszy przedstawił ciekawą i bardzo realną wizję odrestaurowania jedynego bodajże w klubie 205 lacoste (za co szacun), drugi zaś zaprezentował swojego dieselka z nietypowymi patentami (dekielki do Speedline , elektryczne szyby).
Podsumowując: ze spontanicznego pomysłu zrodziła się całkiem fajna wyprawa w słoneczne niedzielne przed(i popołudnie). Musimy odwiedzić jeszcze Marina, bo trzeba regularnie śledzić postępy przy jego pracach nad zapomnianym, zakurzonym 205 RG Cabrio.
Bo - jeśli jeszcze nie wiecie - podczas rozmów padła ważna deklaracja. Garros nie idzie do ludzi. Zamiast tego ma "wyjść na ludzi" i w 2010 roku wspólnie z nami śmigać ulicami Krakowa i nie tylko...
1. Pszemeq
2. Raf
3. Robson
4. Maja
5. Józek
6. Fox
7. Manwe
8. Thestruktor
9. Blotowij
i oczywiście gospodarz Marin205
W sumie 10 osób konkret ekipy, 6 aut (Gentry, garbaty CJ w wersji Quasimodo, 2xGTI, Look 1,9 d i Roland piękny Garros) Zaskoczył cichociemny Thestruktor, który nic się nie udzielał ostatnio, a jednak pojawił się znikąd swoim dzielnym białym GTI. Pug zabrany na wycieczkę odwdzięczył się jak tylko mógł - sam sobie naprawił zepsuty obrotomierz
Inaczej "odwdzięczył" się GTI Józka, który złapał wirusa sprzęgła od mojego Gentry i postanowił zerwać linkę. Obecnie trwają prace nad sholowaniem bolidu w bezpieczne miejsce.
Jak tradycja nakazuje podczas wizyt u Marina i tym razem gospodarz został "oszabrowany" z części, których ma tak dużo, że sam nie wie co gdzie pochował. Szczęśliwcem został Pszemeq, który wytargał zakurzony, ale całkiem ładny lewy fotel półskórzany do RG. Fotel zapakowany szczelnie w folię do palet drewianych pojechał w bagażniku razem z dumnym właścicielem. Oznacza to koniec epoki pościelowej we wnętrzu jego odmalowanego Garrosa...
Z nowo poznanych przeze mnie 205-tkowczów zjawili się Manwe i Blotowij. Pierwszy przedstawił ciekawą i bardzo realną wizję odrestaurowania jedynego bodajże w klubie 205 lacoste (za co szacun), drugi zaś zaprezentował swojego dieselka z nietypowymi patentami (dekielki do Speedline , elektryczne szyby).
Podsumowując: ze spontanicznego pomysłu zrodziła się całkiem fajna wyprawa w słoneczne niedzielne przed(i popołudnie). Musimy odwiedzić jeszcze Marina, bo trzeba regularnie śledzić postępy przy jego pracach nad zapomnianym, zakurzonym 205 RG Cabrio.
Bo - jeśli jeszcze nie wiecie - podczas rozmów padła ważna deklaracja. Garros nie idzie do ludzi. Zamiast tego ma "wyjść na ludzi" i w 2010 roku wspólnie z nami śmigać ulicami Krakowa i nie tylko...
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Jako ze zaraz wychodze na impreze do teścia to teraz tylko tak na szybko:
Jako że Marin opierał się długo przed nareperowaniem Garrosa i przybyciem na zlot to zlot przeniósł się do niego. Jako że w międzyczasie zakurzony eksponat obrósł w wiele legend to frekwencja była spora. Oto cała nasza gawiedź:
Widać że samochodzik stęsknił się za ludzką obecnością i miał dość buszujących mu pod maską myszy, kun czy innych zwierząt. Z radości machał sobie wycieraczkami:)
PS: Jozek, gdzie utknąłeś? To wszystko przeze mnie. Mogłeś mnie jednak nie odwozić do domu. Tzn ja mogłem mocniej protestować. Szkoda że masz starą skrzynię bo jakby co to mam w domu zapasową linkę, ale do BE3
Jako że Marin opierał się długo przed nareperowaniem Garrosa i przybyciem na zlot to zlot przeniósł się do niego. Jako że w międzyczasie zakurzony eksponat obrósł w wiele legend to frekwencja była spora. Oto cała nasza gawiedź:
Widać że samochodzik stęsknił się za ludzką obecnością i miał dość buszujących mu pod maską myszy, kun czy innych zwierząt. Z radości machał sobie wycieraczkami:)
PS: Jozek, gdzie utknąłeś? To wszystko przeze mnie. Mogłeś mnie jednak nie odwozić do domu. Tzn ja mogłem mocniej protestować. Szkoda że masz starą skrzynię bo jakby co to mam w domu zapasową linkę, ale do BE3
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Fox dobrze że linka poszła teraz a nie w drodze do pracy. Autko stoi przed tamą na Wiśle, wieczorkiem Druan pomoże mi go sholować.
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Heh normalnie te linki to chyba ze sznurka do snopowiązałki są.
Cabrio Marina to naprawde nieoszlifowany diament, no i te genialne światła, dzięki wielkie za fotelik , odczyści sie zaaplikuje patent o którym wspomniał mi Jozek tzn białą paste do butów i będzie eleganco, jeszcze raz dzięki że mogłem umyć sobie ręce po skończonej reanimacji filtra i przeproś żonke ze stresowaliśmy ją swoim przyjazdem. Marcin naprawde ma części do 205 w kazdym zakamarku domu i ogrodu np w jednym z jego pokoi widziałem conajmniej 3 zestawy zegarów do GTI w tym jeden wyskalowany do 240 i przesuniętym czerwonym polem na obrotomierzu. Działaj przy Rolandzie bo napewno Ci nie odpuścimy, jak mówiłeś poczułeś motywacje ale działaj bo inaczej poczujesz coś jeszcze dzięki panowie i panie za wspólny wypad było przednio choć krótko ale Marcin też ma rodzine więc rozumiem go a no i Fox musi udobruchać teściów
Cabrio Marina to naprawde nieoszlifowany diament, no i te genialne światła, dzięki wielkie za fotelik , odczyści sie zaaplikuje patent o którym wspomniał mi Jozek tzn białą paste do butów i będzie eleganco, jeszcze raz dzięki że mogłem umyć sobie ręce po skończonej reanimacji filtra i przeproś żonke ze stresowaliśmy ją swoim przyjazdem. Marcin naprawde ma części do 205 w kazdym zakamarku domu i ogrodu np w jednym z jego pokoi widziałem conajmniej 3 zestawy zegarów do GTI w tym jeden wyskalowany do 240 i przesuniętym czerwonym polem na obrotomierzu. Działaj przy Rolandzie bo napewno Ci nie odpuścimy, jak mówiłeś poczułeś motywacje ale działaj bo inaczej poczujesz coś jeszcze dzięki panowie i panie za wspólny wypad było przednio choć krótko ale Marcin też ma rodzine więc rozumiem go a no i Fox musi udobruchać teściów
- druan
- Maniak
ahhh żałuje że mnie nie było ale niestety !!obiecuję że będę następnym razem może już Gti a tak narazie zakupiłem kolejne auto do dłubania za śmieszne pieniądze niestety nie obyło się bez lawety ale i tak to był dobry zakup przynajmniej tak myśle!!poraz kolejny udało się zgarnąć gościowi autko z pod bloku
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Druan nie obiecuj tylko masz być, a coś to wyrwał znów ??
- druan
- Maniak
a kupiłem sobie Renie do latania :)Espace