Zlot w Krakowie
Re: Zlot w Krakowie
Rafał druan renią załatwi wszystkich co nie będą autem ma siedem miejsc ,bo ja chyba też na butach zawitam,a po za tym moja perełka stoi u mechanika i wcale mechanik się nie spieszy za robotą.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Z renia to racja - moznaby zrobic wesoly autobus:) co nie zmienia faktu ze stesknilem sie za autem juz bardzo a takie drogi jak prowadza na posiadlosc Marina to raj dla pezociny - zwlaszcza jakby spadl snieg:) Mam nadzieje wiec ze auto bedzie gotowe.
Raf chyba nie chcesz sie serio pozbyc Gentraka? Szkoda troche, no chyba ze komus z Krakowa upchniesz. Roznorodnosc modeli w klubie powinna byc kultywowana a Ciebie nie ma kto zastapic:(
Raf chyba nie chcesz sie serio pozbyc Gentraka? Szkoda troche, no chyba ze komus z Krakowa upchniesz. Roznorodnosc modeli w klubie powinna byc kultywowana a Ciebie nie ma kto zastapic:(
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
raf - pisze sie na felgi jakby co ewentualnie zamiane
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Won sępy
Ja tylko napisałem, że dostałem ofertę sprzedaży auta. Nie pisałem, że można je rozszabrować na części
Ja tylko napisałem, że dostałem ofertę sprzedaży auta. Nie pisałem, że można je rozszabrować na części
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
a sprzedajesz zastanawiasz się???czy co???komu uchyl rąbka tajemnicy
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Rafał kupie cały środek od ciebie,jak by szedł na części !!!!!
- RafGentry
- Moderator
- Kontakt:
Robson, a zdzielił Cię ktoś kiedyś dokładką? Tak koledze auto wybebeszać? Wstydziłbyś się!robson pisze:Rafał kupie cały środek od ciebie,jak by szedł na części !!!!!
Wszak 205 przykazanie mówi: Nie pożądaj Puga bliźniego swego, ani wnętrza Gentry, które jego jest. Amen
Za półtorej godziny zamierzam wsiąść do mojego Puga, odpalć i wygodnie wrócić z pracy do domu Oto najbliższe plany z nim związane...
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Co tam Robson Ci się ,,strasznego'' stało z wypieszczonym pugiem???robson pisze:Rafał druan renią załatwi wszystkich co nie będą autem ma siedem miejsc ,bo ja chyba też na butach zawitam,a po za tym moja perełka stoi u mechanika i wcale mechanik się nie spieszy za robotą.
Następne nieszczę padło na Peugeota 205 WINNER ,to jakieś fatum padło na Kraków ,trzecie auto trafione na parkingu Maja łączymy się w bólu Maja wrazie czego fotele i licznik z daszkiem biore
- RafGentry
- Moderator
- Kontakt:
Byłem, widziałem i po cichu zapłakałem nad losem biednego Winnerka.
Szczęście w nieszczęściu, że sprawca poczekał uczciwie na Maję, a nie uciekł gdzieś ukradkiem.
Policjanci byli nieźle zdziwieni, jak po przybyciu na miejscę ujrzeli mocną brygadę ratunkowo-wspierającą, czyli dwie 205, Fabię i sanitarkę serwisową -Renault Espace.
Sam sprawca "zdarzenia drogowego" drżał na przemian to z zimna, to ze strachu w swojej Xsarze, której niestety nic się nie stało...
Dajcie znać co powiedzieli funkcjonariusze, co zeznawał pirat drogowy i jakie plany/ustalenia poczyniiście...
Łączę się w bólu i przesyłam wsparcie duchowe.
Niech moc 205 będzie z Wami, a Winner niech zawsze zwycięża!!
Szczęście w nieszczęściu, że sprawca poczekał uczciwie na Maję, a nie uciekł gdzieś ukradkiem.
Policjanci byli nieźle zdziwieni, jak po przybyciu na miejscę ujrzeli mocną brygadę ratunkowo-wspierającą, czyli dwie 205, Fabię i sanitarkę serwisową -Renault Espace.
Sam sprawca "zdarzenia drogowego" drżał na przemian to z zimna, to ze strachu w swojej Xsarze, której niestety nic się nie stało...
Dajcie znać co powiedzieli funkcjonariusze, co zeznawał pirat drogowy i jakie plany/ustalenia poczyniiście...
Łączę się w bólu i przesyłam wsparcie duchowe.
Niech moc 205 będzie z Wami, a Winner niech zawsze zwycięża!!
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
Łączę się w bólu...
Po takim zdarzeniu nasuwa mi się tylko jedno: search and destroy :/:/:/ jakbym tylko miał okazje dorwać tego prawie kierowce to bym zaje*** to jest nie do pomyślenia żeby tak demolować auta mam nadzieje że sprawca się znajdzie i zapłaci za to :/
Szczerze współczuje naprawdę brakuje mi słów...
Po takim zdarzeniu nasuwa mi się tylko jedno: search and destroy :/:/:/ jakbym tylko miał okazje dorwać tego prawie kierowce to bym zaje*** to jest nie do pomyślenia żeby tak demolować auta mam nadzieje że sprawca się znajdzie i zapłaci za to :/
Szczerze współczuje naprawdę brakuje mi słów...
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Ouch, nie fajnie oberwał... współczuje. Pewnie kolejny kierowca, który musiał szybko zdać prawo jazdy, bo potrzebował do pracy, oraz kolejny, który po kursie jazdy nie potrafi cofać , bo cofa patrząc tylko i wyłącznie w tylnią szybe (o ile uderzył tyłem) jak na kursie uczą co jest wg mnie bez sensu, bo lepiej sie cofa na lusterka...A NIE MOŻNA =.=
P.S Da sie to naprawić ?
P.S Da sie to naprawić ?
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
Jeśli słupek B nie został poważnie przestawiony i progi to coś z niego jeszcze powinno być . Współczuje
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Sprawca na szczęście nie zbiegł z miejsca zbrodni więc coś tam dostaniemy z ubezpieczenia. Nie chcialo się mu usunąć szronu z tylnej szyby... Natomiast po bliższych oględzinach słupek B jest znacznie przemieszczony plus nieznacznie odkształcony próg. No i nie wiemy czy szukać innego czy naprawiać. Myśleliśmy żeby kupić czarne cabrio z Myślenic, właśnie wróciliśmy po ogledzinach ale nie warto zaprzątać sobie nim głowy. Mimo ze to 94 rok koroduje (pas przedni) bo jest po dzwonie przodem - jeden błotnik z migaczem, drugi bez. Dodatkowo wiejski tzn. basowy tłumik, wyciorane wnętrze, dziurawe fotele, zamoknięte, pogięte boczki, połamane kieszenie, brak przycisków od elektryki, niedziałający centralny zamek i szyby, rdza w bagażniku, brzydkie skrócone uszczelki i dziurawy dach. Wstyd byłoby postawic koło cj Robsona;)
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Współczuję, żal patrzeć, ale może warto naprawić, reszta auta
wyglądą na zdrową i pewnie dało by się naciągnąć.
W bronowicach jest blacharz, który by się tego może podjął za
przyzwoitą cenę, razem z naciąganiem i malowaniem.
wyglądą na zdrową i pewnie dało by się naciągnąć.
W bronowicach jest blacharz, który by się tego może podjął za
przyzwoitą cenę, razem z naciąganiem i malowaniem.