Katowice 08.10.2006
- majkelus205
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
No fajnie było wreszcie sprawdziłem, jakie mam przyspieszenie no wyszło super jazda na całego i gdyby nie te płyty!!! zdięcia i filmiki mile widziane majkelus205@interia.pl
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
niee.. no smugu, zajefajna fotka w tejże chwili pomyślałem sobie "nie próbuj NORMALNIE z nim rozmawiać, bo wylądujesz na dołku , zwijaj dupe i wypad"
może ktoś zapoda foteczki??
PS. ten hałas z silnika brał sie z tego.. że po nieudanej demonstracji spalania stukowego nie odłączyłem ufa... no i jak sie nagrzał to zaczeło walić.... bo przeca to wali niemal tylko na gorącym silniku
PS2. rozłożyłem juz jeden z zacisków od milo. relacja w dziale technicznym
może ktoś zapoda foteczki??
PS. ten hałas z silnika brał sie z tego.. że po nieudanej demonstracji spalania stukowego nie odłączyłem ufa... no i jak sie nagrzał to zaczeło walić.... bo przeca to wali niemal tylko na gorącym silniku
PS2. rozłożyłem juz jeden z zacisków od milo. relacja w dziale technicznym
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
no dobra - jakoś się ogarnąłem, zmniejszyłem zdjęcia i zapodaję (niestety - raczej niewiele; filmy będą wkrótce, bo dzisiaj już nie dam rady...)
EDIT: sorry za zupełny brak chronologii, ale za sprawą autoedycji postów to, co miało być z tyłu, jest z przodu...
EDIT: sorry za zupełny brak chronologii, ale za sprawą autoedycji postów to, co miało być z tyłu, jest z przodu...
- Załączniki
-
- wtf?
- DSCF2871.jpg (49.63 KiB) Przejrzano 4883 razy
-
- w zieloną krateczkę - moje ulubione ;)
- DSCF2876.jpg (72.29 KiB) Przejrzano 4883 razy
-
- pamiętajcie drogie dzieci - to trzeba wkręcić i wchodzi bez problemu...
- DSCF2880.jpg (57.38 KiB) Przejrzano 4882 razy
-
- ewidentnie chciał zakozaczyć przed nami
- DSCF2886.jpg (28.49 KiB) Przejrzano 4883 razy
-
- niektóre ekipy przygotowały nawet ogumienie z myślą o suchej nawierzchni
- DSCF2865.jpg (46.49 KiB) Przejrzano 4883 razy
-
- takie mi16 swoje waży
- DSCF2862.jpg (70.53 KiB) Przejrzano 4883 razy
-
- ogień piekielny czy cóś...
- DSCF2857.jpg (71.27 KiB) Przejrzano 4884 razy
-
- butem po asfalcie byłoby chyba skuteczniej :P
- DSCF2853.jpg (84.46 KiB) Przejrzano 4883 razy
-
- w tym kierunku będę zmierzał z optyką mojego gita :):):)
- DSCF2851.jpg (71.1 KiB) Przejrzano 4883 razy
-
- mówcie mi czak, gamonie!
- DSCF2848.jpg (55.85 KiB) Przejrzano 4886 razy
-
- woocash gna chyba ze 300 :P
- DSCF2836.jpg (43.75 KiB) Przejrzano 4884 razy
-
- ...z profilu
- DSCF2816.jpg (58.05 KiB) Przejrzano 4883 razy
-
- drużyna pierścienia
- DSCF2812.jpg (52.5 KiB) Przejrzano 4883 razy
- minta
- Maniak
- Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
- Numer Gadu-gadu: 691088
Dzieki Pagi, na Ciebie zawsze można liczyć . Mam około 160 fotek... (oczywiście jakości hmmm... dość średniej) więc proszę sie za bardzo nie ekscytować. Jutro je ociupinkę pomniejszę i wyślę Pagiemu bo dzisiaj leciutko MAM DOŚĆ i idę spać
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
Witam witam:P
Po porstu nie mogę się powstrzymać od kilku słow komentarza... jestem kożelanką Lewusa vel Woocash'a czy jak tam go zwiecie ... wrzucił mi przed momentem link poparty relacją z wydarzeń które miały dziś miejsce na Muchowcu... interwencję mojego drogiego kolegi na pytanie "jak państwo tu wjechali" --> "tak jak wy" śmiało moża wpisać w kolekcje dowcipów o policjantach ... do tego jeszcze odjeżdżanie autem bez koła... ojjj oto Polska właśnie... ... Ja chyba na wasz zlot przyjade na hulajnodze następnym razem, żeby wziąć udział w takim przedstawieniu ...
PS. najbardziej podoba mi sie zdjecie "3 pancerni i Woocash (tak swoja droga...to dać mu kapelusz i ciemne okulary i byl by Czak N. )" po porstu padłam ...
Pozdrawiam;)
A.
używamy opcji edit i piszemy na temat
Po porstu nie mogę się powstrzymać od kilku słow komentarza... jestem kożelanką Lewusa vel Woocash'a czy jak tam go zwiecie ... wrzucił mi przed momentem link poparty relacją z wydarzeń które miały dziś miejsce na Muchowcu... interwencję mojego drogiego kolegi na pytanie "jak państwo tu wjechali" --> "tak jak wy" śmiało moża wpisać w kolekcje dowcipów o policjantach ... do tego jeszcze odjeżdżanie autem bez koła... ojjj oto Polska właśnie... ... Ja chyba na wasz zlot przyjade na hulajnodze następnym razem, żeby wziąć udział w takim przedstawieniu ...
PS. najbardziej podoba mi sie zdjecie "3 pancerni i Woocash (tak swoja droga...to dać mu kapelusz i ciemne okulary i byl by Czak N. )" po porstu padłam ...
Pozdrawiam;)
A.
używamy opcji edit i piszemy na temat
fucktycznie - Pagi ma serwerek, na który mogę wrzucić filmiki! (troszkę szkoda, że nie pamiętam namiarów, ale nic to )
właścicielu małego fiata - jeśli jesteś właścicielem tego brązowego z f&f - masz śliczną brykę, jeśli tego ze spoilerami stojącego przy boisku - masz... yyyy... przynajmniej tylny napęd - to już coś
właścicielu małego fiata - jeśli jesteś właścicielem tego brązowego z f&f - masz śliczną brykę, jeśli tego ze spoilerami stojącego przy boisku - masz... yyyy... przynajmniej tylny napęd - to już coś