Zlot w Krakowie

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI
Numer Gadu-gadu: 0

Re: Zlot w Krakowie

Post autor: druan »

**WSZYSTKIM ŻYCZĘ ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT***

a tak na marginesie to p0 świętach można by było się zobaczyć w popołudnie któreś bo z tego co wiadomo wpada sebek z Wawy i gofer kiedyś pisał czy się ktoś nie chce spotkać w tym czasie więc można by było przywitać chłopaków na naszym terenie:) _O_ Spotkać się jeszcze przed nowym LEPSZYM >:) Rokiem
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
robson
Peugeot 205 Master

Post autor: robson »

Jestem za spotkaniem w starym roku.!!! :W A takiego peugeota ktoś postawił mi pod blokiem,musze ustalić czyje to jest. :N
Załączniki
000_0783.jpg
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

ale go ktoś zmęczył wygląda jak by się z drzewem albo słupem spotkał 8)7
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
jozek
Maniak
Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
Numer Gadu-gadu: 4886607

Post autor: jozek »

Robson może ktoś ci chce zrobić prezent pod choinkę 8)7
robson
Peugeot 205 Master

Jak by to było GTI to bardzo chętnie bym przygarnoł.!!!!!! :D
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

Dobra, to teraz czas na moje życzenia. Chciałem napisać je dla każdego z osobna. Mam nadzieję, że mi się udało i nikogo z ekipy nie pominąłem. Kolejność jest przypadkowa. Pomieszałem wszystko, żeby nie było niedomówień :mrgreen:

No to jedziemy. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia przyjaciołom z krakowskiego (i okolicznego) podwórka życzę:

Robsonowi - żeby wszystko ułożyło się jak należy i żeby wolną przestrzeń w garażu wypełniło wymarzone GTI, w którym już na pewno nie zetrze szmatką kodu lakieru. Chciałem dodać coś na temat CJ-a, ale w tym temacie przecież nie ma już nic dodania...

Druanowi -
żeby jego olśniewający Miami Blue wyjechał wreszcie z "blaszoka" w słoneczny dzień i żeby przez długie, długie lata przysparzał chwały właścicielowi i krakowskiej ekipie 205. Życzę też, żeby podróże po skarby nowym wozem serwisowym zaowocowały cennymi znaleziskami.

Foxowi - żeby jego Mi16 latało niczym F16, bez kaprysów i grymasów. Żeby zbrodniarze spod znaku "das auto" trzymali się z dala od tylnego klosza, a kuperek 205-tki omijał wszystkie przydrożne drzewa.

Uli - wygodnych tripowych (i nie tylko) podróży na skórzanej kanapie najszybszego bolidu pośród naszych skromnych wozidełek.

Maydoomowi
- życzę, żeby następny trip objechał bez żadnych przeszkód. Żeby jego pojazd wygłoszony materiałami budowlanymi z Praktikera nigdy nie zawodził i sunął jak po szynach.

Marinowi -
żeby pradziad naszych wszystkich 205-tek, czyli Roland Cabrio wreszcie przemówił i na powrót niósł radość z jazdy. Jednocześnie życzę wywiązania się z obietnicy złożonej dobrowolnie przed gromadą świadków.

Józkowi - żeby mu dowodu za żółte halogenki nie zatrzymali, żeby mu ptaki szyberdachu nie obsrywały i żeby jego wkład w ożywienie grupy spotkaniami przy pizzy z pieca został nagrodzony sowicie wyrobami made in France. Przy okazji życzę kolejnych mistrzowskich wyrobów tapicerskich.

Mai - żeby Winnerek nie pękał ;) , żeby poskładany do kupy dzielnie pokonywał dalekie codzienne trasy do banku i z powrotem. I żeby koleżanki zazdrościły chłopaka, co ma prawdziwe GTI

Pszemqowi - żeby nie musiał łatać dziur - niekoniecznie budżetowych - pościelą babci ;) Żeby jego nowopolakierowany Roland Garros świecił przykładem dla wszystkich Garrosików w klubie. I żeby na następnym tripie również robił za zwiadowcę i przewodnika w jednym.

Gadowi - życzę, żeby dorwał tego, co mu drzwi przerysował. Życzę też, żeby "przeszczep" wiadomo czego się przyjął, a wszystko dopasowało jak dłoń do rękawiczki.

Blotowijowi - życzę udanego przywracania do życia zmęczonej życiowym przestojem białej strzały. Oprócz tego życzę, żeby impet, z jakim dołączył do ekipy zanadto nie osłabł.

Manwe - żeby jego 205 Lacoste był modny niczym trampki ze znaczkiem zielonego krokodylka i żeby przejeżdżający kierowcy nie żegnali go słowami "See you later aligator"...

Parze - żeby nie zdzierał zbyt długo swoich trampek, tylko się ogarnął i zanabył coś, czym powinien się poruszać "Boss" tego przybytku. Przy okazji życzę wytrwałości w pomocy niesionej strapionym, uciśnionym, zakłopotanym forumowiczom.

KuKicie - żeby jego wóz drabiniasty na monstrualnych 16-stkach omijał wszelkie wyboje i dziury tego świata. Żeby w baku starczało paliwa na częstsze podróże do Krakowa.

Wojtasnemu - żeby najstarsza fura w ekipie trzymała się dzielnie, żeby pochłaniała kolejne kilometry tak jak Ty w wigilię pochłaniać będziesz karpia i makowca :)

Thestruktorowi - żeby się "odkuł" i zgromadził fundusze na nowe GTI. Żeby żona zatęskniła za widokiem niepozornego białego Puga pod oknem kamienicy.

Wszystkim, których tu nie wymieniłem życzę zaś znalezienia w swoim mieście takiej ekipy, jaką ja znalazłem w Krakowie.

Wesołych Świąt!
Awatar użytkownika
Wojtek
Uzalezniony
Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
Numer Gadu-gadu: 2478139

Post autor: Wojtek »

No i ja Wam moje drogie Krakusy życzę wytrwałości przy obsłudze naszych bolidów, szerokości, bezobsługowych belek skrętnych i żebyście dązyli dalej do swoich wyznaczonych celów związanych z 205 ;)

Ja Puziowi na gwiazdke zakupiłem przed chwilą elektryke szyb i centralny 8)

Wesolych Świąt :)
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Post autor: pszemeq »

Wesołego karpika wszystkim, niechaj Pugi rosną w siłę.
robson
Peugeot 205 Master

Wszystkim wszystkiego najlepszego ! O-)
Ostatnio zmieniony 25 gru pt, 2009 7:49 pm przez robson, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Czasomierz pierwsza klasa. Fajne są takie peugeot'owe gadżety. Ja mam tylko kalendarz i chętnie bym coś takiego przygarnął:) Chociaż powiem wam że zwątpiłem w peugeot'a. Gdyby nie to że jest wigilia i trzeba być miłym też dla naszych samochodów to chyba bym mojego stoczył do Wisły. Znów się zepsuł. I to chyba tak że nie pojadę nim na sylwestra i z zabawy nici:( Co chwile gaśnie i przerywa. Wymieniłem mu na szybko moduł, cewkę i nic to nie pomogło. Robi się chyba jakieś zwarcie w instalacji bo gaśnie np jak właczam wycieraczki...Załamka po prostu. Jakby ktoś za niego dał 10tys to chyba dzisiaj bym go sprzedał bez żalu
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

Post autor: moralez »

ja ci go naprawie za 1000 :mrgreen:
aczkolwiek po ostatnich przygodach, to potrzebuje jeszcze z miesiac na testy auta 8)
Awatar użytkownika
KuKiTa
Maniak
Posiadany PUG: 205 GTi
Numer Gadu-gadu: 360167
Login tlen: kukita
Kontakt:

Post autor: KuKiTa »

moralez jak uzbieram troche kaski to ja Cie odwiedzę
Awatar użytkownika
cejot
Forum Admin
Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...

Post autor: cejot »

Życzę Wam, całej ekipie z południa, wszystkiego dobrego. _O_
Jedź na biegu, żyj na luzie... :)

-----
205 '91 Automatic | 205 '92 El Charro | 205 '94 La Moisissure
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Post autor: pszemeq »

Michał wybij sobie z głowy temat o sprzedazy autka 8)7
Awatar użytkownika
wojtasny
Junior
Posiadany PUG: 1,4 GR
Numer Gadu-gadu: 5750955
Kontakt:

Post autor: wojtasny »

Do Michala potrzebna jest ekipa reanimacyjna! Zabrac ze soba zapasowa linke od sprzegla, pocieszacze (cukierki), i humor przywrocony! Dzieki wszystkim, ze poprostu jestescie! Bo tak zgranej paczki w temacie naszych lwiakow jeszcze nie widzialem. Wesolych, spokojnych i cudownych swiat Wam wszystkim zycze :-)
Zablokowany