nie da sięCzak pisze:No to powiedzcie mi czy 16-17 ten weekend czy 23-24 Wam pasuje, bo może i Maydooma da się namówić .
Jutro wybywam w kieleckie, wracam w niedziele z rana, prysznic i do pracy.
Następny weekend pracuje cały.
nie da sięCzak pisze:No to powiedzcie mi czy 16-17 ten weekend czy 23-24 Wam pasuje, bo może i Maydooma da się namówić .
Czak pisze:No to powiedzcie mi czy 16-17 ten weekend czy 23-24 Wam pasuje, bo może i Maydooma da się namówić .
Raczej weekend 23-24, bo ten weekend 16 w wiśle jest letnie grand prix w skokach narciarskich, więc w wiśle i ustroniu będzie masakra komunikacyjna. Jak najbardziej 23-24.
A w planach przejazd przez miasto uzdrowisko ustroń, ustroń polana gdzie można wyjechać na górę czantoria kolejką linową, na szczycie tor saneczkowy, park linowy, wieża widokowa. W wiśle można obejżeć skocznie im. adama małysza, wiślańską niagare, zaporę w czarnym, przejechać obok zameczku prezydenckiego i pojechac do istebnej i jaworzynki na Trójstyk - styk trzech granic: polski, czech i słowacji. W drodze powrotnej jako ciekawostka dom adama małysza, a potem może polowy grill nad strumykiem w Dobce, chyba że ktoś planuje zostać na dwa dni to coś dopiszemy po planu.