spoko, oczywiście do naszej 205tkowej ekipy smiało może się zaliczyć tezGrzesiu i Adam, no i offcourse Pluto, zwłaszcza po dzisiejszym porannym wdzianku
Ja dotrzeć , być już w dom . Czuć się dobrze :p . Zlot był ekstra bo ekipa genialna . Mam nadzieję , że na nastepny wpolny zlot będzie wcześniej niż za rok .
p.s. od dłuższego czasu nieoglądania TV zauważyłem, że w McDonald's wręcz namawiają do odrywania kuponów . Wydaje mi się, że musiał być jakiś przeciek informacji i wykorzystali nasze grypsy.
Ja w domu z Indianą ;] Szkoda, że mi zaniemogła akurat w tym terminie, no ale na następny zlot będzie... No i żeby ten następny zlot nie był za rok, bo już tęsknię Kopalnia mocnych tekstów... rdza jest dla pedałów, itd.
szkoda ze tak malo osob zdecydowalo sie przyjechac.. pięć 205tek zeby bylo najwieksza ekipa to troche slabe... ale jestem z nas baardzo zadowolona, bo wieczorek integracyjny byl bardzo fajny, sobota na lotnisku, zoo i gokardy tez, a i droga powrotna nie byla tylko powrotem do domu ale i wycieczka do torunia:)
Ja was prawie dogoniłem na skrzyżowaniu na Chojnice, ale Green demonem mocy nie jest (tzn. on ma tryby albo szybkiej jazdy, albo znośnego spalania i jeden wyklucza drugi), więc nie zdążyłem was na pożegnanie obtrąbić...Oglądam sobie zdjęcia z waszego aparatu i kurde... z moim talentem do robienia zdjęć następnym razem kupcie kartę 32GB albo nie podawajcie mi do rąk aparatu