ClassicAuto Cup 2011
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Gti
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: ClassicAuto Track Day Biała Podlaska, 4 VI 2011
Witam i pozdrawiam konkurencyjna ekipe.
Gratulacje za zajecie drugiego miejsca w klasyfikacji Pucharu Pan. Czeka na was "dzbanek" do odebrania.
Gratulacje za zajecie drugiego miejsca w klasyfikacji Pucharu Pan. Czeka na was "dzbanek" do odebrania.
Witamy, dałeś się namówić jednak Zrób, proszę, jakieś wejście smoka w wątku http://www.forum.peugeot205.pl/viewtopi ... &start=555 bo to już legendy o Twoim Pugu po kątach chodzą...jose_arkadio pisze:Witam i pozdrawiam konkurencyjna ekipe.
Masz... Tak się zasugerowaliśmy miejscem w grupie że o otarciu łez zapomnieliśmy... A tak niewiele brakowało do pierwszego miejsca, no! Co nam jakieś Porsche będą o 1,37 z przodu się plątać... Będę musiał jakoś podskoczyć do redakcji.jose_arkadio pisze:Gratulacje za zajecie drugiego miejsca w klasyfikacji Pucharu Pan. Czeka na was "dzbanek" do odebrania.
-
- Nowicjusz
To moze nie bede nic pisal, zeby nie burzyc tej legendy Niech zostanie tajemnica, co tam siedzi pod maska, bo przeciez jak to bedzie wygladac, jak napisze, ze to 205 GTI "Export" seria
A tak na powaznie, jak znajde chwile to skrobne male co nieco. Dzisiaj ma przyjsc glowica od 405 1.9 SRi, wiec bedzie kupa roboty, a czasu malo
Jak sie wyrobimy, to bedzie taka niespodzianka na Kielce, moze uda sie chociaz "postraszyc" beemki, bo do nawiazania rownorzednej walki, to chyba nie wystarczy.
A tak na powaznie, jak znajde chwile to skrobne male co nieco. Dzisiaj ma przyjsc glowica od 405 1.9 SRi, wiec bedzie kupa roboty, a czasu malo
Jak sie wyrobimy, to bedzie taka niespodzianka na Kielce, moze uda sie chociaz "postraszyc" beemki, bo do nawiazania rownorzednej walki, to chyba nie wystarczy.
My robimy gruntownie hamulce, z przodu będą klocki Ferodo Performance a tył cały odbudowujemy na nowo, ale okładziny takie sobie, żeby równo było, ale nie za mocno...
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Do Białej Podlaskiej jechało się dosyć długo. W prawdzie troszkę się spóźniliśmy z Konradem, ale na próby dotarliśmy.
Krótkie rozeznanie i potem zajęcie pozycji w miejscu spotkania dwóch prób. Tam chyba najwięcej było do oglądania i było na co popatrzeć. Pogoda dopisała. Chyba nawet za bardzo, bo troszkę nas tam przysmażyło.
2mouse, chyba musicie trochę popracować nad opisami trasy. Poza tym miałem wrażenie (nie wiem czy słuszne), że Iwona nie wkręcała auta na wysokie obroty i nie hamowała silnikiem.
Locha rzeczywiście była widowiskowa.
Znalazłem chwilkę i przeglądam zdjęcia, ale rewelacji nie ma. Postaram się niedługo coś wrzucić... stay tuned!
Krótkie rozeznanie i potem zajęcie pozycji w miejscu spotkania dwóch prób. Tam chyba najwięcej było do oglądania i było na co popatrzeć. Pogoda dopisała. Chyba nawet za bardzo, bo troszkę nas tam przysmażyło.
2mouse, chyba musicie trochę popracować nad opisami trasy. Poza tym miałem wrażenie (nie wiem czy słuszne), że Iwona nie wkręcała auta na wysokie obroty i nie hamowała silnikiem.
Podczas oglądania przejazdów komentarze Wiktora były jeszcze ciekawsze.2mouse pisze:Tutaj też kilka słów :
http://www.stadobaranow.pl/?p=20414
Locha rzeczywiście była widowiskowa.
Znalazłem chwilkę i przeglądam zdjęcia, ale rewelacji nie ma. Postaram się niedługo coś wrzucić... stay tuned!
Muszę mieć podstopnicę, żeby móc się skupić na dyktowaniu, a nie utrzymywaniu tyłka w fotelu Poza tym jesteśmy już umówieni na trening z opisemcejot pisze:2mouse, chyba musicie trochę popracować nad opisami trasy.
Hmmmm, ja s..łem po nogach, żeby nie przekręciła przypadkiem... Zdarzało się często, że szliśmy na odcięciu...cejot pisze:Poza tym miałem wrażenie (nie wiem czy słuszne), że Iwona nie wkręcała auta na wysokie obroty i nie hamowała silnikiem.
Wrzucaj, wrzucaj. Podam wam na PW namiary ftp'a to byście wrzucili coś, czym upiększę naszą stronęcejot pisze:Znalazłem chwilkę i przeglądam zdjęcia, ale rewelacji nie ma. Postaram się niedługo coś wrzucić... stay tuned!
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
ale wymagania, - kup buty na koturnach czy z grubszą podeszwą i walnij sobie do tego czerwoną lakierkę2mouse pisze:......Muszę mieć podstopnicę, żeby móc się skupić na dyktowaniu, a nie utrzymywaniu tyłka w fotelu 8....
ale tak na poważnie - widzę że pięknie było
czekam na fotki w większej liczbie
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
To chyba takie kolarskie, jak w latach 50-tych, z obcasem z przoduMarin205 pisze:ale wymagania, - kup buty na koturnach czy z grubszą podeszwą i walnij sobie do tego czerwoną lakierkę
Nooo... I będzie jeszcze fajniej, właśnie wyszedł kurier, co nam przywiózł klocki Ferodo PerformanceMarin205 pisze:ale tak na poważnie - widzę że pięknie było
Ja też...Marin205 pisze:czekam na fotki w większej liczbie
-
- Nowicjusz
Pare, co ciekawszych ujec z zawodow: http://www.youtube.com/watch?v=ZxH_IgQlY1U
Pugi tez sie zalapaly.
Pugi tez sie zalapaly.
Ahaaa.... 3.01 Tam był "lewy nawrót do - prawy nawrót do - lewy 90, luźno" i prosta.... Przy końcówce lewego 90 mieliśmy uślizg na tyle i chyba Iwona skontrowała za mocno i skończyło się zerwaniem przyczepności na wszystkich kołach... Ale to trudne w sumie miejsce było...
-
- Nowicjusz
na koncu tej komendy powinno pasc jeszcze slowo "wypusc", bo niepotrzebnie zaciesniliscie ten zakret, a ze byl "syf" na wysciu wiec efekt byl, jak na filmie.2mouse pisze:Ahaaa.... 3.01 Tam był "lewy nawrót do - prawy nawrót do - lewy 90, luźno" i prosta.... Przy końcówce lewego 90 mieliśmy uślizg na tyle i chyba Iwona skontrowała za mocno i skończyło się zerwaniem przyczepności na wszystkich kołach... Ale to trudne w sumie miejsce było...
Ale bylo blisko uratowania, tylko duzo za pozno zalozona druga kontra.
- ciechom
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI, 205 Look
O Qrde - film rewelacja
Już teraz wiem co to za zwiedzanie trawniczka było :D:D
I ta piękna akcja ... kiedy 205-tka zaIWONIła w oponki
Już teraz wiem co to za zwiedzanie trawniczka było :D:D
I ta piękna akcja ... kiedy 205-tka zaIWONIła w oponki
Z wnętrza samochodu wyglądało to o wiele efektowniej, zapewniam... A z filmu wynika że prędkość była żadna... Myślę teraz, że opowieści o oponach znajdowanych w lesie, były nieco na wyrostciechom pisze:I ta piękna akcja ... kiedy 205-tka zaIWONIła w oponki
- ciechom
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI, 205 Look
Ale dzięki tym 2 przypadkom, jesteście uwiecznienie na filmie
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Heh... tydzień niesprzyjający. Zdjęcia z opóźnienie, ale są...
...mam ich więcej, ale nie będę wszystkich wrzucał na forum.
...mam ich więcej, ale nie będę wszystkich wrzucał na forum.