mi tam parking przy andersa bardziej pasuje blizej centrum i wogole tylko zeby na jakis inny zlot nie trafic tam a ostatnio widzialem zlot bmw na zatoczce autobusowej pod wiaduktem na krakowskiej (armi krajowej) to dopiero buraki no a 18 godzina moim zdaniem jest dosc optymalna dla wiekszosci
Limit znaków w podpisie powinien wynosić 205 znaków
Na zlot to tam trafimy, ale o 19tej sie zjezdzaja co niedziele... dlatego proponuje godz 18tą, zeby tam sie zebrac i w spokoju całą banda pojechac dalej...
Takze oficjalnie:
WROCŁAW - PARKING POD WZGÓRZEM ANDERSA (ul. Ślężna) - NIEDZIELA 10 GRUDNIA GODZINA 18:00
Czekamy tam z pol godziny na spoźnialskich i przenosimy sie dalej.
A Ty fly zacznij sie lepiej modlic o ten snieg co nam go obiecales na parkingu [/b]
No ja wiem gdzie jest wzgórze Andersa, choć bedę musiał trochę nadrobić żeby tam dojechać ale jakoś dam radę. Niestety kierowcy zapasowego mieć nie będę, ale co tam wytrzymam bez piwka , Ale przynajmniej w końcu będę miał okazję poznać innych chłopaków w 205'kach POZDROOO
Jesli ktos mialby problem z dotarciem to moge go zabrac ze soba, bede jechal od skrzyzowania legnicka, na ostatnim groszu, wiec ludzi z kierunku od zielonej gory moge zabrac.
Moze ja tez sie dolacze pokieruje ludzi od strony Oławy (krakowska)
mam nadziej ze do niedzieli nic mi sie nie stanie pugowi bo ostatnio przedni lewy hamulec mi nie odbija i nie mam kiedy tego zrobic
Limit znaków w podpisie powinien wynosić 205 znaków
jak widze szykuje sie kolega z Prusic,jeszcze inny z Legnicy to faktycznie coś wiekszego się kroi, siakies atrakcje trzeba by wynalezc dla przyjezdnych....
Dobra Kwiatuszki to Emilka też się zapisuje będę na 99%
skoro jesteście tacy wspaniali to będę prosiła o pokierowanie też mnie... chociaż jeszcze nie wiem skąd (jakiś port)
Z Kędzierzyna przyjadą 2 osoby- właściciel 405-tki no ale wybaczycie prawda ??
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE