Można nas dopisać do listy - pokój dwuosobowy
Powinniśmy się stawić na 95% jeśli tylko nie będzie komplikacji z naszą "fasolką" (odpukać)
Lui(sa) z Mężem
1. Martinoo z Ulką
2. Fredator
3. Altowiolistka i Kamkiler
4. grzesiek309
5. Stopixowie i Krystian
6. Florek
7. Małysz
8. Prezes i Bimbina
9. TomekŻulu (+family?)
10. Morheusss (o ile 205 przeżyje trip do Rumunii )
11. Nataliacti Michal i GUŚKA....tak na 65% hehe
12. KrzyśKa postaram się być
13. Dervozavilus
14. Haku
15. Tok - jak się uda
16. ja2nek
17. kaczor126p
18. Agnieszka
19. Luisa z mężem.
Jest zacnie.
Oby było 19 pugów Tak trzymać panie i panowie, oby w takim gronie był trip, oby w takim gronie rozmowy przy "kawie" były wyjątkowo owocne.
Mam nadzieję, że krakowska ekipa zaatakuje bez uprzedzenia (bo na liście jej nie widzę).
A na koniec mam nadzieję że będę mógł to wszystko zobaczyć.
To taki koncert życzeń z mojej strony.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
1. Martinoo z Ulką
2. Fredator
3. Altowiolistka i Kamkiler
4. grzesiek309
5. Stopixowie i Krystian
6. Florek
7. Małysz 8. Prezes i Bimbina 9. TomekŻulu (+family?) 10. Morheusss (o ile 205 przeżyje trip do Rumunii )
11. Nataliacti Michal i GUŚKA....tak na 65% hehe
12.KrzyśKa postaram się być
13. Dervozavilus 14.Haku
15. Tok - jak się uda
16. ja2nek
17. kaczor126p
18. Agnieszka
19. Luisa z mężem
Dostepne są pokoje:
Pokój 2-osobowy: Martinoo z Ulką(2), TomekZulu(3), natalia205(3), Fredator i Florek (2), Haku z Martą (2), Bimbina i DJPrezes (2), Altowiolistka i Kamkiler (2),Agnieszka, Luisa z meżem (2)
Pokój 3-osobowy: Stopixowie (3): Fredator i Florek i Krzyśka ?
Pokój 4-osobowy:
Domki holenderskie 4-osobowe:
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
My bedziemy trzymac sie z daleka od klapsow...haha.....a co do drugiego noclegu to naprawde jak dla nas dobrze byloby wiedziec gdzie on bedzie bo moze i fajnie szukac czegos na ostatnia chwile i na sponatnie ale nie z maluchem a jak zauwazyliscie to jada tez rodziny takze milo bedzie jak dacie znac w miare szybko co do drugiego noclegu....z gory DZIEKI
Martinoo pisze:W osrodku Wodnik nie było dwóch pokoi 3 osobowych takze zamówiłem
jeden który był i do tego 12 pokoi dwuosobowych.
Musimy wpłacic 10% całości do 20 marca
Jak to rozwiążemy?
No to pisz po ile dokładnie zł/doba w jakim pokoju i wybieramy kogoś zaufanego (czytaj pomysłodawcę tripa/organizatora/osobę najbardziej zaangażowaną), robimy przelewy imienne (stylem allegro podając np nicka z forum dla pewności) z kwotą zaliczki w wysokości 10% i za co do np. 15-16marca (tak aby wszystkie dotarły) na rachunek wyżej wspomnianego a On wpłaci uzbieraną zaliczkę do 20marca . No chyba że ktoś się boi takiej formy załatwienia sprawy ale wydaję się to najsensowniejszym rozwiązaniem.