KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
Fox niby masz racje z tymi teściami,sam będe miał nie długo 25-lecie i czasamo mam dośc( takie życie ) Gadziu super sobie poradziłeś z pugiem,chyba nie jesteś zły na mnie, no a fote wyglądają super
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Robson, zadna w tym twoja wina Mielismy pogode ktora troche studzila moj zapal, ale dalismy rade Wazne ze sie nam na łeb nie lało! Wychodzi na to ze moje auto, to projekt calej krakowskiej ekipy Pokrowce od Ciebie, wykonanie z pomocą Jozka, ktory takrze przyczynil sie w czyszczeniu dywanu i malowania poszerzen, plastiki malowane przez Druana, montarz z pomoca Lubomira i Foxa, acha no i jeszcze skladowanie czesci dzieki uprzejmosci Maji Wszytkim jeszcze raz dziekuje za pomoc bo inaczej auto dalej wygladalo by tak jak na ostatnim zdieciu
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
wielki brat jest pod wrazeniem
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Ja się specjalnie do projektu nie przyczyniłem, ale chętnie położę wisienkę na tym torcie.gad pisze: Wychodzi na to ze moje auto, to projekt calej krakowskiej ekipy Pokrowce od Ciebie, wykonanie z pomocą Jozka, ktory takrze przyczynil sie w czyszczeniu dywanu i malowania poszerzen, plastiki malowane przez Druana, montarz z pomoca Lubomira i Foxa, acha no i jeszcze skladowanie czesci dzieki uprzejmosci Maji Wszytkim jeszcze raz dziekuje za pomoc bo inaczej auto dalej wygladalo by tak jak na ostatnim zdieciu
O gałeczce z 1,6 GTI pamiętam i pamiętam też o obietnicy. Jak ją tylko zlokalizuję wśród sterty przepływomierzy, dekielków, linek od sprzęgła, kierunkowskazów i innego badziewia, to dostarczę i osobiście zainstaluję, żeby mnie nie zjadły wyrzuty sumienia, że NIC nie zrobiłem dla zrealizowania planu
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Fajnie, że wszysto działa, mam tylko nadzieję, że nie zostawiliśmy żadnych lużnych śrubek w silnikugad pisze:Okazalo sie ze bolce przywiozlem ze sobą Jeden razem z drzwiami, a drugi z zamkiem. Tak wiec wszystko jest jak ma byc nie liczac braku kilku plastików.
Teraz polerka i poszerzenia i będzie extra.
gada i jozka, proszę o fotki , które obiecali, na PW,
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
kto u nas w okolicy ma maszynkę do robienia polerki?
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
gadzie zaczyna wyglądać coraz fajniej zakładaj poszerzenia..
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Dzisiaj odbyla sie pierwsza oficjalna przejazdrzka poskladanym pugiem zakonczona 1:1. Najpierw przez calą opolska i lublańska scigalem sie z saxo vts ktore zjadalo mnie jak chcialo. A potem zemscilem sie na astrze gsi 1.8 kumpla Jazda pugiem po tak dlugiej przerwie sprawia nieopisana radosc i az zal sie klasc kiedy ma sie tak dobry nastroj
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
pozazdrościć - ja mam to uczucie jak mi się Raf da przejechać swoim gentrygad pisze:Dzisiaj odbyla sie pierwsza oficjalna przejazdrzka poskladanym pugiem zakonczona 1:1. Najpierw przez calą opolska i lublańska scigalem sie z saxo vts ktore zjadalo mnie jak chcialo. A potem zemscilem sie na astrze gsi 1.8 kumpla Jazda pugiem po tak dlugiej przerwie sprawia nieopisana radosc i az zal sie klasc kiedy ma sie tak dobry nastroj
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
Witajcie Krakusy
Czy to się da jeszcze naprawić bez ściagania skrzyni ? Wajchą mozna tylko wrzucić 4 ale i tak nie ma reakcji, nie da się wrzucić biegów do przodu i luz nie działa na boki, prawdopodbnie ( a raczej na pewno ) przyczyną jest ten tłok.
Nie chce już 1 zł dokładać do auta oprócz napraw eksploatacyjnych, bo sie to mija z celem. Potrzebuje sprawne auto, dużo jeżdze, będe musiał do pracy do Gliwic dojezdzac i musze sobie coś z LPG kupić, jakąś Corse czy coś taniego w obsłudze.
sami wiecie, że auto technicznie, oprócz tego co się wydarzyło było bardzo dobrze prowadzone - wszystko na dobrych częściach w dobrych warsztatach.
Jako, że działacie zespołowo proponuje Wam żebyście sobie go wzieli za 1400 zł do Krakowa i rozszabrowali. Manwe miałby magazyn części do Lacosty bo dużo jest dobrych części ( półośki po regeneracji 300 zł jedna druga 70 od Kamkilera ) silnik ok z nowymi uszczelkami, główny wałek w skrzyni wymieniony ( 700 zł ) , zwrotnice, belka po regeneracji ( 700 zł ) zrobione może 15 tys. km . styłu półskóry w bdb stanie z czerwoną nitką i wiele innych gadżetów.
Skombinujcie se lawete i podzielcie się nim, przynajmniej wiem, że będzie z niego jakiś posmiertny pożytek.
Jesteście w ogółe zainteresowani ?
Pzdr
Czy to się da jeszcze naprawić bez ściagania skrzyni ? Wajchą mozna tylko wrzucić 4 ale i tak nie ma reakcji, nie da się wrzucić biegów do przodu i luz nie działa na boki, prawdopodbnie ( a raczej na pewno ) przyczyną jest ten tłok.
Nie chce już 1 zł dokładać do auta oprócz napraw eksploatacyjnych, bo sie to mija z celem. Potrzebuje sprawne auto, dużo jeżdze, będe musiał do pracy do Gliwic dojezdzac i musze sobie coś z LPG kupić, jakąś Corse czy coś taniego w obsłudze.
sami wiecie, że auto technicznie, oprócz tego co się wydarzyło było bardzo dobrze prowadzone - wszystko na dobrych częściach w dobrych warsztatach.
Jako, że działacie zespołowo proponuje Wam żebyście sobie go wzieli za 1400 zł do Krakowa i rozszabrowali. Manwe miałby magazyn części do Lacosty bo dużo jest dobrych części ( półośki po regeneracji 300 zł jedna druga 70 od Kamkilera ) silnik ok z nowymi uszczelkami, główny wałek w skrzyni wymieniony ( 700 zł ) , zwrotnice, belka po regeneracji ( 700 zł ) zrobione może 15 tys. km . styłu półskóry w bdb stanie z czerwoną nitką i wiele innych gadżetów.
Skombinujcie se lawete i podzielcie się nim, przynajmniej wiem, że będzie z niego jakiś posmiertny pożytek.
Jesteście w ogółe zainteresowani ?
Pzdr
- Wojtek
- Uzalezniony
spisane z paragonow:
2 kwietnia 2007:
- przewód paliwowy gumowy 8 mm
- opaska na przewody
- klocki hamulcowe
- przewód hamulcowy 3500 mm przód
20.11.2006
- oś tylna po regeneracji - 710 zł
- zwrotnica prawa - 240 zł
- uszczelnienie wału silnika - 36 zł
- tarcza sprzęgła - 104 zł
- łożysko oporowe sprzęgła - 29 zł
- docisk sprzęgła - 95 zł
- tulejka wałka sprzęgła - 78 zł
- wyłącznik światła cofania - 20 zł
- uszczelka misy olejowej - 15 zł
- silenblock belki skrętnej x4 - 200 zł
- linka ręcznego prawa - 26 zł
- tarcze hamulcowe - 80 zł
- uszczelka pod głowicą - 70 zł
- uszczelka pod pokrywą zaworów - 57 zł
- halogeny Wesen - 46 zł
18.11.2008 - wymiana oleju i filtrów , przebieg: 167 tys km
18.11.2008 - świece NGK i kable WN Sentech
15.10.2009 - wymiana oleju i filtrów przebieg 174.700 km
miesiąc temu wymieniony przewód hamulcowy miedziany główny i dwa gumowe z tyłu - 255 zł
2 kwietnia 2007:
- przewód paliwowy gumowy 8 mm
- opaska na przewody
- klocki hamulcowe
- przewód hamulcowy 3500 mm przód
20.11.2006
- oś tylna po regeneracji - 710 zł
- zwrotnica prawa - 240 zł
- uszczelnienie wału silnika - 36 zł
- tarcza sprzęgła - 104 zł
- łożysko oporowe sprzęgła - 29 zł
- docisk sprzęgła - 95 zł
- tulejka wałka sprzęgła - 78 zł
- wyłącznik światła cofania - 20 zł
- uszczelka misy olejowej - 15 zł
- silenblock belki skrętnej x4 - 200 zł
- linka ręcznego prawa - 26 zł
- tarcze hamulcowe - 80 zł
- uszczelka pod głowicą - 70 zł
- uszczelka pod pokrywą zaworów - 57 zł
- halogeny Wesen - 46 zł
18.11.2008 - wymiana oleju i filtrów , przebieg: 167 tys km
18.11.2008 - świece NGK i kable WN Sentech
15.10.2009 - wymiana oleju i filtrów przebieg 174.700 km
miesiąc temu wymieniony przewód hamulcowy miedziany główny i dwa gumowe z tyłu - 255 zł
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
a w jakim stanie masz blacharke elemetow ruchomych np. drzwi ??
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
- Wojtek
- Uzalezniony
pasażera ok, lekkie ognisko korozji w narozniku drzwi, ale kierowcy raczej do wymiany, cały rant zgnity bo byly zatkane kanaliki odpływowe. tylna klapa w miare ok, auto było malowane i jakiś paplok troche farbą na szybe najechał. klapa maski do wymiany bo jest peknieta w rogu i "odkleiły się" te wzmocnienia pod spodem
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
no cóż jak bym miał kasę to bym się nim zajął nie wiem jak reszta
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1