Dervo, jeśli chodzi o bezdachowca to w miarę swoich możliwości Ci pomogę. Nie mogę nic obiecać, ale będę się starał.
...nie głaszcze Cię po jajkach.ciechom pisze:jak to już powiedział Janko ... "... życie to nie bajka ..."
Dobra, czas ruszać...
...nie głaszcze Cię po jajkach.ciechom pisze:jak to już powiedział Janko ... "... życie to nie bajka ..."
Ano zapierdziela i powiem wam że dzięki krótkiej skrzyni ze startu skopałem dupę i Kamilowemu CTI i drugiemu Markowemu CTIciechom pisze: dodatkowo zwrócę uwagę iż jednym Markowym CTI zapierdziela po mieści Flo
No bo świr jesteś i pędziłeś do domu... no i jesteś pierwszy. Ciekawe czy przyślą fotorelację pocztą.Dervozavilus pisze:pierwszy ;p
florek2b pisze:ale ta skrzynia ma też swoje minusy jak spadło trochę deszczu nawet na 3 biegu tracił przyczepność przy oddaniu gazu
a ze mną nikt nie chciał stanąć a może...florek2b pisze:Ano zapierdziela i powiem wam że dzięki krótkiej skrzyni ze startu skopałem dupę i Kamilowemu CTI i drugiemu Markowemu CTIciechom pisze: dodatkowo zwrócę uwagę iż jednym Markowym CTI zapierdziela po mieści Flo
ale ta skrzynia ma też swoje minusy jak spadło trochę deszczu nawet na 3 biegu tracił przyczepność przy oddaniu gazu
a co do dachu Marka to zajebiaszczo to wyglądało patrze jest dach patrze znowu dachu niema
uuu... osobiście nie pomyślałem, że o tej porze jeszcze będziecie się szwendać, poza tym, nawet jakbym wiedział, to ja już wymiękałem. I tak nie wiem, jak dotrwam do końca dnia w pracy. Zdecydowanie takie wypady trzeba organizować na piątek/sobotę.Kamkiler pisze:oj chłopaki , nie ładnie ......... z Dziewczynami i Haku bylismy w wawie a wy nic znac nie daliscie ..........
No już tak nie upiększaj, bo już nikt nie będzie chciał ze mną jeździć.Dervozavilus pisze:Niemniej jednak było miło odwiedzić Skierki, a i pogoń za Jankiem była pełna wrażeń. Szkoda tylko Ciechoma, bo musiał siedzieć w jego aucie
Ja to się nawet przez chwilę zastanawiałem, ale chęć przespania się wygrała.Kamkiler pisze:oj chłopaki , nie ładnie ......... z Dziewczynami i Haku bylismy w wawie a wy nic znac nie daliscie ..........
florek2b pisze:Ano zapierdziela i powiem wam że dzięki krótkiej skrzyni ze startu skopałem dupę i Kamilowemu CTI i drugiemu Markowemu CTIciechom pisze: dodatkowo zwrócę uwagę iż jednym Markowym CTI zapierdziela po mieści Flo
ale ta skrzynia ma też swoje minusy jak spadło trochę deszczu nawet na 3 biegu tracił przyczepność przy oddaniu gazu
a co do dachu Marka to zajebiaszczo to wyglądało patrze jest dach patrze znowu dachu niema