yyy że ja, że co, że ale nie wiem bo nie moje to było raczejpawel pisze:Michał nie chwalisz sie krokodylem, widze że wrócił i cieszy oko...
KRAKÓW 2014. W sępim świecie sępie sprawy...
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2014. W sępim świecie sępie sprawy...
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
- pyzio_dawca
- Junior
- Posiadany PUG: Accent 1.6 TU
- Numer Gadu-gadu: 0
Czemu nie bylo nikogo wczoraj na plazie?:) Takich pustek w krk dawno nie widzialem;D
- BzyQ
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: chyba Ty
- Numer Gadu-gadu: 4534544
Jak to nie było Mam przecież dowód że byłem
2.9 V6 ot co !
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
a ja byłem w tym aucie pasażerem , taki bylem zajechany ze nie poznałeś
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
- pyzio_dawca
- Junior
- Posiadany PUG: Accent 1.6 TU
Nie no 309 widziałem, ale nic więcej:) Ciebie Michale tez widzieliśmy, ale musieliśmy sie na 15 minut zawinąć i jak wróciliśmy to zostały dwa samochody na parkingu:)
- Alimantado
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 XS 1,4 leżak
Krakowska ekipa coś odpuściła, że któryś raz z kolei na KKnie słabo z frekwencją. Czyżby wszyscy sztorcowali Pugi na wrzesień
"Bądź zmianą, jaką chciałbyś widzieć na świecie"
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Niezależnie od głównego tematu poświęconego zlotowi 30-lecia GTI, postanowiłem ogłosić mobilizację w najbliższej memu sercu ekipie krakowskiej. Na szybko podliczyliśmy z Druanem nasze 205-tki i wychodzi na to, że spokojnie jesteśmy w stanie zdominować tą imprezę
Mam nadzieję, że policzyłem wszystkich. Jeśli kogoś pominąłem, proszę o dopisanie się. Zaktualizuję listę.
No i oczywiście liczę, że 6 września pojawimy się w Katowicach rekordową bandą!
KRK 205 TEAM:
1. Druan (GTI)
2. Józek (GTI)
3. Raf (cholera wie)
4. Tok (CTI)
5. Fox (GTI)
6. Łukasz Balice (GTI)
7. Alimantado (XS)
8. Gad (GTI)
9. Manwe (Lacoste)
10. Prezio (GTI)
11. Janusz (GTI)
12. Jacek (GTI)
13. Krajo (GTI)
14. Gila (GTI)
15. Motoskubi (Forever)
16. Robson (CJ)
17. Maja (Junior)
18. Bartek (srebrny XS)
19. kolega od Winnera józkowego
20. Niedźwiedźmiluś - brat Druana (Forever)
21. Reef (Roland Garros)
22. Struna (diesel)
23. Wayfarer (GTI)
Mam nadzieję, że policzyłem wszystkich. Jeśli kogoś pominąłem, proszę o dopisanie się. Zaktualizuję listę.
No i oczywiście liczę, że 6 września pojawimy się w Katowicach rekordową bandą!
KRK 205 TEAM:
1. Druan (GTI)
2. Józek (GTI)
3. Raf (cholera wie)
4. Tok (CTI)
5. Fox (GTI)
6. Łukasz Balice (GTI)
7. Alimantado (XS)
8. Gad (GTI)
9. Manwe (Lacoste)
10. Prezio (GTI)
11. Janusz (GTI)
12. Jacek (GTI)
13. Krajo (GTI)
14. Gila (GTI)
15. Motoskubi (Forever)
16. Robson (CJ)
17. Maja (Junior)
18. Bartek (srebrny XS)
19. kolega od Winnera józkowego
20. Niedźwiedźmiluś - brat Druana (Forever)
21. Reef (Roland Garros)
22. Struna (diesel)
23. Wayfarer (GTI)
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
W pełni popieram mobilizację i mam nadzieję że nie damy ciała i pokażemy że Kraków jest silny w 205
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- BzyQ
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: chyba Ty
- Numer Gadu-gadu: 4534544
Są duże szanse że zamiast Lacoste pojedzie ambasador Profil
2.9 V6 ot co !
Wymazac mni z listy
- mulec
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.1 XR (91'), 205 1.8D Mito (95')
Może ktoś będzie w środę albo w czwartek po 17 w okolicach skrzyżowania Powstańców Wielkopolskich i Wielickiej, bo kupiłem tego złotego XRa za 500zł z olxa i potrzebuje Waszej fachowej opinii co dalej z nim począć , sam za bardzo nie mogę się nim ruszyć bo przeglądu brak i możliwości jego zrobienia również bo najpierw trzeba go doprowadzić do stanu używalności ;p
- jarema205
- Maniak
- Posiadany PUG: GTI, CJ, XR, XRD, XRD, LOOK
Moja fachowa porada jest taka, że jak buda jest zdrowa, to mi ją odsprzedaj razem z wnętrzem i resztą autamulec pisze:Może ktoś będzie w środę albo w czwartek po 17 w okolicach skrzyżowania Powstańców Wielkopolskich i Wielickiej, bo kupiłem tego złotego XRa za 500zł z olxa i potrzebuje Waszej fachowej opinii co dalej z nim począć , sam za bardzo nie mogę się nim ruszyć bo przeglądu brak i możliwości jego zrobienia również bo najpierw trzeba go doprowadzić do stanu używalności ;p
XR in PROGRESS
- mulec
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.1 XR (91'), 205 1.8D Mito (95')
za bardzo mi się podoba żeby się go pozbyć, buda zdrowa po za tym że miał lekkiego strzała w tyłek ;p
btw. sory że Ci go sprzątnąłem ale nie miałem dostępu do neta i nie wiedziałem że się też na niego czaisz, chociaż pewnie tedy bym też nie odpuścił
btw. sory że Ci go sprzątnąłem ale nie miałem dostępu do neta i nie wiedziałem że się też na niego czaisz, chociaż pewnie tedy bym też nie odpuścił
- jarema205
- Maniak
- Posiadany PUG: GTI, CJ, XR, XRD, XRD, LOOK
Gdyby wujek google mnie nie oszukał, to pewnie stałby już u mnie, bo wyczaiłem go 2 minuty po dodaniu ogłoszenia, ale nie chciało mi się jechać 250km,
dopiero wieczorem okazało się, że mam po niego niecałe 150km, ale wtedy było już po ptokach
Najważniejsze, że poszedł w dobre ręce i nie będzie zajeżdżony do wożenia gruzu, ziemniaków czy innych buraków
Zakładaj temat o aucie, bo jestem niezmiernie ciekawy co przeszło mi koło nosa
PS. Jakbyś się zdecydował na sprzedaż, to wiesz gdzie mnie szukać
dopiero wieczorem okazało się, że mam po niego niecałe 150km, ale wtedy było już po ptokach
Najważniejsze, że poszedł w dobre ręce i nie będzie zajeżdżony do wożenia gruzu, ziemniaków czy innych buraków
Zakładaj temat o aucie, bo jestem niezmiernie ciekawy co przeszło mi koło nosa
PS. Jakbyś się zdecydował na sprzedaż, to wiesz gdzie mnie szukać
XR in PROGRESS
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Mi sie zdarza byc w rejonie Wielickiej i Powstancow ale moja wiedza techniczna nie pozwala mi wskazac nikomu drogi postepowania z nowym nabytkiem innej niz polecenie znajomego blacharza lub mechanika ( albo zlomu jak auto bedzie kiepsko wygladalo:) )
Z news'ow to napisze ze dzisiaj moje auto zostalo w koncu uzdatnione do jazdy przez mechanikow z Marcowej. Piekielne dzwieki wydobywajace sie spod maski okazaly sie byc powodowane przez rozpadniete kolo pasowe. Udalo im sie znalezc jakis ostatni dostepny zamiennik i sprowadzic z Opola. Jak sie znowu rozpadnie to niestety pozostanie dorobic nastepne na tokarce bo juz sie tego nie da kupic:(
Przy okazji udalo im sie uzdatnic moj uklad elektryczny odpowiedzialny za uruchamianie wentylatorow chlodnicy. Wymienili mi caly fragment wiazki i bezpieczniki za to odpowiedzialne bo stare sie przepalily, zardzewialy albo po prostu rozpadly. Dorobili tez emergency uklad na przekazniku uruchamiany guzikiem w kabinie pozwalajacy na reczne wlaczenie wentylatorow jakby znowu padl czujnik. Fajnie ze jeszcze komus chce sie grzebac w takiej starej padace i umie to dobrze zrobic. Jesli nic nowego sie nie zepsuje a auto przejdzie przeglad techniczny to jest szansa na wyjazd do Katowic we wrzesniu:)
Z news'ow to napisze ze dzisiaj moje auto zostalo w koncu uzdatnione do jazdy przez mechanikow z Marcowej. Piekielne dzwieki wydobywajace sie spod maski okazaly sie byc powodowane przez rozpadniete kolo pasowe. Udalo im sie znalezc jakis ostatni dostepny zamiennik i sprowadzic z Opola. Jak sie znowu rozpadnie to niestety pozostanie dorobic nastepne na tokarce bo juz sie tego nie da kupic:(
Przy okazji udalo im sie uzdatnic moj uklad elektryczny odpowiedzialny za uruchamianie wentylatorow chlodnicy. Wymienili mi caly fragment wiazki i bezpieczniki za to odpowiedzialne bo stare sie przepalily, zardzewialy albo po prostu rozpadly. Dorobili tez emergency uklad na przekazniku uruchamiany guzikiem w kabinie pozwalajacy na reczne wlaczenie wentylatorow jakby znowu padl czujnik. Fajnie ze jeszcze komus chce sie grzebac w takiej starej padace i umie to dobrze zrobic. Jesli nic nowego sie nie zepsuje a auto przejdzie przeglad techniczny to jest szansa na wyjazd do Katowic we wrzesniu:)