Kraków-data blizej nieznana:P
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Mi ciężko planować bo kompletnie nie mam czasu ostatnio. W tygdoniu robota a w weekendy remont chaty na wsi...Jak coś wymyślicie to postaram się tak ułożyć plany żeby się spotkać, ale nic nie mogę zagwarantować. No chyba że ktoś z was ma do sprzedania zamek drzwi kierowcy (3d) to przyjadę na pewno odkupić:) Znów mi się zaciął, chociaż dwa razy go wymieniałem a raz dałem do mechanika. To jakaś klątwa chyba z tymi drzwiami...
- aule
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1,4
- Kontakt:
@ Fox może jednak się zbierzesz jakoś?? A może przyjedziemy do Ciebie i pomożemy cos w remoncie??
Jeszcze smug musi się wypowiedzieć ale najbardziej prawdopodobna jest niedziela bo On chce obadać mój nowy silnik co mi pomagał zakładać. Gdzie jeszcze nie wiadomo?
Czy to wypali też nie wiadomo. Może byc tak, że się ze smugiem w końcu sami spotkamy bo inni wymiekają
Jeszcze smug musi się wypowiedzieć ale najbardziej prawdopodobna jest niedziela bo On chce obadać mój nowy silnik co mi pomagał zakładać. Gdzie jeszcze nie wiadomo?
Czy to wypali też nie wiadomo. Może byc tak, że się ze smugiem w końcu sami spotkamy bo inni wymiekają
- minta
- Maniak
- Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
- Numer Gadu-gadu: 691088
Dzisiaj jest 17 marca, wiecie że od pięciu miesięcy umawiacie się na spot Jak tak dalej pójdzie to skończę malować cabrio i Fox będzie mógł nareszcie przejechać się moim potworem 1,1. Więc tak trzymać
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
- aule
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1,4
- Kontakt:
Jutro pogoda zapowiada się bez deszczu. Duży wiatr temp ok 10 stopni.
Może jakieś bezwietrzne miejsce uda się wykombinować. Dla mnie jak będą dwie osoby czyli ja i Smug to będzie super zlot.
Czas : 15.00 - 16.00 Jeszcze jest jasno.
Miejscem może być parking koło Carefour (bliżej centrum Solvay) a jakby padało albo było zbyt zimno to pod Tesco na kapelance jub parking piętrowy galerii Kazimierz.
Co Wy na to??
Może jakieś bezwietrzne miejsce uda się wykombinować. Dla mnie jak będą dwie osoby czyli ja i Smug to będzie super zlot.
Czas : 15.00 - 16.00 Jeszcze jest jasno.
Miejscem może być parking koło Carefour (bliżej centrum Solvay) a jakby padało albo było zbyt zimno to pod Tesco na kapelance jub parking piętrowy galerii Kazimierz.
Co Wy na to??