Jarmarek pisze:Szczerze powiem Ci że do wczorajszego dnia wydawało mi się to śmieszne... tym bardziej że kilka osób to już sugerowało i to na różne dziwne sposoby
Ale jak widzę że nagle w tym samym czasie są 2 spotkania, to ciężko jest myśleć co innego...
Tak czy siak ja będę!
Spotkanie w sprawie wyjazdu do Trójmiasta nie ma żadnego związku z jakimiś podziałami. Po prostu jest to jedyny termin, który wszystkim odpowiadał. Ja do Magdy niestety i tak bym nie przyjechał, choć bardzo bym chciał i mocno nad tym myślałem, ale jednak rozsądek wziął górę. Po prostu w tym miesiącu mam dwa dalsze wyjazdy, a z kasą ostatnio u mnie nie jest najlepiej, więc trzeba oszczędzić na benzynie.
Poza tym o jakim podziale może być mowa, skoro ostatnio u Kamila spotkaliśmy się w gronie, w którym zazwyczaj się spotykaliśmy. Poza tym, gdybyśmy się izolowali, to nie pisalibyśmy na forum i nie zachęcali do przyłączenia się.
A że ktoś z kimś dogaduje się lepiej z kimś innym gorzej, to chyba całkiem normalne i nie da się tego obejść. Ale to tylko moje przemyślenia. A jeśli "ktoś do kogoś coś", to proszę sobie wszystko ładnie wyjaśnić i wtedy nie będzie żadnych nieporozumień.