Warszawskie pogaduchy :)
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
Re: Warszawskie pogaduchy :)
no ba że ja tak robie co będę w korkach stał
a tak na poważnie niezły kozak w tej cysternie na końcu filmiku
a tak na poważnie niezły kozak w tej cysternie na końcu filmiku
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Aby szybciej wjechać na ten wiadukt mam bardziej przepisowy patent.
Ja ostatnio trochę wyluzowałem w przebijaniu się w korkach. Nie stresuję się tak i powolutku sobie jadę. Może to dlatego, że nie jeżdżę tak często w godzinach szczytu. Zdecydowanie wolę odbywać podróże w godzinach wieczorno-nocnych. Najwięcej chamstwa i buractwa objawiają użytkownicy aut spoza Warszawy. Przyjechał taki, na przykład z Lubelskiego, i myśli, że jest kozak.
I tylko dodam jeszcze, że denerwują mnie cwaniaki, co bus-pasem pomykają.
Co za temat... aż muszę sobie melisy zaparzyć.
Ja ostatnio trochę wyluzowałem w przebijaniu się w korkach. Nie stresuję się tak i powolutku sobie jadę. Może to dlatego, że nie jeżdżę tak często w godzinach szczytu. Zdecydowanie wolę odbywać podróże w godzinach wieczorno-nocnych. Najwięcej chamstwa i buractwa objawiają użytkownicy aut spoza Warszawy. Przyjechał taki, na przykład z Lubelskiego, i myśli, że jest kozak.
I tylko dodam jeszcze, że denerwują mnie cwaniaki, co bus-pasem pomykają.
Co za temat... aż muszę sobie melisy zaparzyć.
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Kontakt:
jak ostatnio przejechałem sie moturem to skończyło sie tym ze jestem o 300pln lżejszy
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 464582
Witam,zna ktoś może taniego i dobrego blacharza bo muszę wstawić nową podłużnice do 106
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
A co się stało się? Tak dużo pali?Florek2b pisze:jak ostatnio przejechałem sie moturem to skończyło sie tym ze jestem o 300pln lżejszy
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
nie chodzi o spalanie a raczej o to jak to ładnie określił pan w niebieskim brak kategorii
- Małysz
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 307 2.0 90HDI; dawniej 205 GT 1.6 i 1.8D
- Numer Gadu-gadu: 4121955
- Login tlen: adamdrozdzu
- Kontakt:
Florek, dałeś się złapać na moturze. Co to 125tka była, czy co?
Król jest tylko jeden
1.8 D http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... ik&id=3986
GT http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2450
1.8 D http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... ik&id=3986
GT http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2450
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
to była 500tka Suzuki GS500F dokładnie
i nie dałem sie złapać tylko jak zbierałem sie żeby już wracać bo zatrzymaliśmy sie pogadać z kumplem bo na dwa motury śmigaliśmy to pan na ładnym białym moturze BMW 1200 zajechał na droge i grzecznie poprosił o dokumenty
i nie dałem sie złapać tylko jak zbierałem sie żeby już wracać bo zatrzymaliśmy sie pogadać z kumplem bo na dwa motury śmigaliśmy to pan na ładnym białym moturze BMW 1200 zajechał na droge i grzecznie poprosił o dokumenty
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
nawet nie wiedziałem ze śmigają bmw, za to mają nasze hondy więc czasem się człowiek dogada
ja to właśnie zaczynam prawko robić bo samochodem po Warszawie to się nie da
ja to właśnie zaczynam prawko robić bo samochodem po Warszawie to się nie da
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- chaos
- Junior
- Posiadany PUG: sie mota zmota
- Numer Gadu-gadu: 3116894
warszawa jest niebezpieczna dla motocyklistów, 3/4 warszawiaków jeździ jak by miało zespół downa, nie obrażając downów.
najlepszym sposobem edukacyjnym to odkopywanie lusterek profilaktycznie jak na rejestracji jest z przodu W
najlepszym sposobem edukacyjnym to odkopywanie lusterek profilaktycznie jak na rejestracji jest z przodu W
sygnatura usunięta ze względu na pokazywanie nagich pośladków i pięknych dorodnych piersi...
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
co rozumiesz pod pojęciem odkopywanie lusterek
nie wszyscy są tacy nieogarnięci... wielu jeździ i wie w czym rzecz..
nie wszyscy są tacy nieogarnięci... wielu jeździ i wie w czym rzecz..
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
zgadzam sie z Sebkiem...Kamil na przyklad jak widzi motocykliste to robi mu miejsce nie tylko jak stoimy w korku ale tez gdy jedziemy, zeby sie zmiescil jak bedzie chcial jechac szybciej niz my i zeby w razie czego nie stracic lusterka....
nie przepadam za motocyklistami ale trzeba dac jezdzic i innym a nie robic na zlosc komus..... chociaz czasem to mam ochote komus przyp*******ć
nie przepadam za motocyklistami ale trzeba dac jezdzic i innym a nie robic na zlosc komus..... chociaz czasem to mam ochote komus przyp*******ć
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
chaos jeździłeś motorem po Warszawie czy takie zdanie masz wyrobiłeś sobie tak po prostu?chaos pisze:warszawa jest niebezpieczna dla motocyklistów, 3/4 warszawiaków jeździ jak by miało zespół downa, nie obrażając downów.
a w ogóle to właśnie takie "profilaktyczne odkopywanie lusterek" powoduje że kierowcy nie lubią motocyklistów a twoja gadka chaos brzmi jak typowa kogoś kto nie mieszka w Warszawie lub z samego założenia jest do niej uprzedzony, ja osobiście nie jeżdżę w ciągu dnia ale kumple jeździ motorem na co dzień i oczywiście zdarzają sie wyjątki (może to ci co im "profilaktycznie ktoś odkopał lusterko") którzy nie puszczają motocyklistów ale większość jednak ustępuje pierwszeństwa.
Kolega jeździ motorem od 2 lat i przypadki kiedy ktoś mu zajechał można policzyć na palcach.
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
no dobra, czy jest juz jakis wstepny plan dla Warszawiaków jesli chodzi o Borki i wyjazd? jedziemy razem czy kazdy osobno chowa sie po różnych drogach? jesli razem to o ktorej i gdzie ustawka? chodzi mi oczywiscie o piatek. ja proponuje Arkadię:P tak standardowo, od razu mozna bedzie jakies zakupy zrobic.