Warszawskie pogaduchy :)
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Re: Warszawskie pogaduchy :)
Justyna, po co piszesz to samo w dwóch tematach? To jest robienie bałaganu, bo może nie każdy odpowie w tym samym temacie.
A żeby nie robić OT to ja może pojawię się na sobotę, ale na razie stoi to pod znakiem zapytania.
A żeby nie robić OT to ja może pojawię się na sobotę, ale na razie stoi to pod znakiem zapytania.
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
hahaha , bałagan , faktycznie w tym temacie tak duzo się pisze, że hoho ...... nie wszyscy przeglądają ten temat nie wszyscy tamten może dlatego ?
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
- cejot
- Forum Admin
Skoro tu się nic nie dzieje to chyba wystarczy napisać w temacie o Borkach... zainteresowani przeczytają.
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
a mi się wydaje , że szukasz dziury w całym .. hmm ?
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
- cejot
- Forum Admin
Że niby po co miałbym szukać dziury w całym?
Po prostu jeśli post, poza kilkoma słowami, brzmi identycznie, a jest w dwóch różnych tematach to potem nie kojarzę w którym temacie była jaka odpowiedź albo czy w ogóle była. A taka wiedza czasem się przydaje. Tylko o to mi chodzi. Następnym razem może delikatniej spróbuję przekazać swoje uwagi.
Po prostu jeśli post, poza kilkoma słowami, brzmi identycznie, a jest w dwóch różnych tematach to potem nie kojarzę w którym temacie była jaka odpowiedź albo czy w ogóle była. A taka wiedza czasem się przydaje. Tylko o to mi chodzi. Następnym razem może delikatniej spróbuję przekazać swoje uwagi.
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
najpierw napisalam w borkowym temacie, ale stwierdzilam, ze moze sie to wlasnie tak skonczyc, ze dostane ochrzan ze to co dotyczy warszawy pisze w temacie ogolnym o borkach. w warszawskim temacie nic sie kompletnie nie dzieje, wiec pomyslalam ze jak tu zobaczycie ze jest nowy post to warszawa zajrzy bo ten temat bardziej osobiscie nas dotyczy. i tak zle i tak niedobrze. temat umiera, borki jutro a nikt nawet nie stara sie jechac grupa czy dogadac zeby chociaz po dwa auta jechac... to tyle co mialam do powiedzenia.
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
Borki to trzydniowa impreza i właściwie każdy wpada na nią w innym czasie, zależnie od mozliwości.
Na pewno łatwiej będzie zorganizowac wspólny powrót, zarówno w grupie wracającej już w sobotę jak i wśród osób zostających do końca.
Rok temu było podobnie.
Na pewno łatwiej będzie zorganizowac wspólny powrót, zarówno w grupie wracającej już w sobotę jak i wśród osób zostających do końca.
Rok temu było podobnie.
- Altowiolistka
- Uzalezniony
wiem ze to trzydniowa impreza..tlumaczyc mi nie trzeba... po prostu spytalam... ale pisac juz nic wiecej nie bede bo widze ze jakis problem z tym macie. czlowiek chce dobrze zeby razem pojechac, chociaz zeby bylo wiadomo kto, co kiedy i jak to tez zle.
- cejot
- Forum Admin
Chyba wyjaśniliśmy sobie kto co miał na celu i nie ma co stwarzać z tego powodu niepotrzebnych problemów.
W niedzielę, 6 czerwca, odbył się mały spot. Chciałem się popróbować z kilkoma autami, więc namówiłem tego i tamtego i jeszcze tamtą. Ona zaś tamtego. Jednak z ładnej pogody korzystały też smerfy i odpoczywały sobie na Cargo. Pozostały nam tylko rozmowy i robienie zdjęć. Kilka zdjęć zamieściłem w klubowej galerii.
W niedzielę, 6 czerwca, odbył się mały spot. Chciałem się popróbować z kilkoma autami, więc namówiłem tego i tamtego i jeszcze tamtą. Ona zaś tamtego. Jednak z ładnej pogody korzystały też smerfy i odpoczywały sobie na Cargo. Pozostały nam tylko rozmowy i robienie zdjęć. Kilka zdjęć zamieściłem w klubowej galerii.
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 CTi
- Numer Gadu-gadu: 2422735
a sorry ale gdzie była jakaś informacja o spocie 6?
Zdjęcia CTI: http://jarmarek.205.pl
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
no miło że poinformowaliście wszystkich dzieki
- Altowiolistka
- Uzalezniony
no wlasnie gdzie? i mnie sie opier.... ze pisze czy ktos jedzie jutro do borek z wawy, grzecznie pytam, a tu sie okazuje ze sa jakies specjalne spoty dla wybrancow.... troche slabo zwlaszcza ze ja z kamilem bylismy wtedy w Wawie i z braku pomyslow na wolny czas to w domu bylam o 20.00 i poszlam spac....thx
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
Właściwie bardziej niż spot był to typowy spontan, ogarnięty na szybko przez telefon. Wyjeżdżając do W-wy nie znałem nawet dokładnego miejsca spotkaniaJarmarek pisze:a sorry ale gdzie była jakaś informacja o spocie 6?
Ważne że udało się przyjemnie spędzić popołudnie w ciekawy sposób. Dzięki
Teraz lepiej rozglądać się za kolejnymi okazjami, pogoda dawno już nie sprzyjała temu tak bardzo jak teraz.
- cejot
- Forum Admin
To nie był spot dla wybrańców, a spot spontan (jak już Konrad zauważył). Jeśli dotknęło was to, że nie zostaliście poinformowani to rozumiem, że macie ochotę na spota. Pytam więc... kiedy się umawiamy na próby na Cargo?
A jak ktoś jest zły to tym bardziej zapraszam na Cargo, może się wyładować.
A jak ktoś jest zły to tym bardziej zapraszam na Cargo, może się wyładować.
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
To już nie można się spotkać w 2 czy 3 osoby? Nie popadajmy w skrajności. Ciężko ustalić termin dla większej ilości osób. Na ostatnim spocie PKP po Torwarem były właściwie te same osoby, co teraz na Cargo. Ogarnijmy się i zróbmy większego spota gdzieś pod miastem (typu Żabieniec) zamiast obrażać się, że ktoś się z kimś spotkał nie informując o tym reszty
To tyle co mi przyszło do głowy.
A jeśli chodzi o Borki, to się nie wypowiadam, bo jeśli w ogóle pojadę to dopiero w sobotę po południu.
Pozdro!
To tyle co mi przyszło do głowy.
A jeśli chodzi o Borki, to się nie wypowiadam, bo jeśli w ogóle pojadę to dopiero w sobotę po południu.
Pozdro!