Co do transportu to chętnie pojadę wesołym busikiem, ale gdyby Pan Kierowca miał inne plany, do dotoczę się moim szlachetnym struclem na miejsce

Witam!robson pisze:Michał gratuluje nowego nabytku,zapodaj jakieś fotki tej Indiany i napisz jaki stan i ile straciłem.![]()
a główne światła też chcesz mieć żółte? tylko u mnie (w całej polsce nie ma) karton żółtych żarówek (co prawda 24V ale i tak wszyscy zdejmowali nakładki by móc je montować na inne żarówki po spaleniu się oryginalnej)robson pisze:Ja też się zjawie,a przy okazji pochwalę się nowym nabytkiem,halogenki są super
polecam tym co nie mają ,bo warto
Fox co tam u ciebie doszedłeś do ładu z autem !
umów się z foxem - razem traficie bez problemu - co i jak wysłałem na pwgad pisze:Ja niestety tez nie dam rady pojechac na 16 bo zajecia koncze dopiero o 18. Michal jak cos to zabierzemy sie razem ale wedy pewnie pojedziemy fabia bo u mnie nadal tylko jeden fotel![]()
Marin moglbys opisac jak do ciebie dojechac albo wyslac mi na pw jakis adres?
a główne światła też chcesz mieć żółte? tylko u mnie (w całej polsce nie ma) karton żółtych żarówek (co prawda 24V ale i tak wszyscy zdejmowali nakładki by móc je montować na inne żarówki po spaleniu się oryginalnej)Marin205 pisze:robson pisze:Ja też się zjawie,a przy okazji pochwalę się nowym nabytkiem,halogenki są super
polecam tym co nie mają ,bo warto
Fox co tam u ciebie doszedłeś do ładu z autem !