Marianek,wez zrob jeszcze raz liste bo jak maja byc 3 osoby to nie jade Zreszta i tak nie wiem czy bede na 100% bo mam babcie w szpitalu i cos kiepsko z nia ale mam nadzieje ze da rade...
Wyjezdzam jutrko rano bo musze jeszcze zalatwic kilka spraw w krakowie.Mam prozbe-niech ktos kolo 2 wysle mi smsa czy jest ten zlot.Nie chcialbym jeschac na darmo.Moj nr.889637743
Pozdro
ja chetnie bym wpadł w przyszłą niedziele w ta znaczy dzisiaj nie moge ....pozdrawiam....jak cos to wyslijcie mi sms z neta bo niestety rzadko jestem i moge nie sledzic tego tematu, jak ustalicie dajcie znac prosze 505398625
I po zlocie Jutro jak bede mial chwilke to wpakuje jakies fotki.Szkoda tylko ze nic nie wyszlo z tych sciganek ...chociaz....mogloby sie to skonczyc nie za ciekawie np...mogla by sie skrzynia posypac tak jak w przypadku ziomka z renault
Pozdrawiam Slazowok i mam nadzeje ze uda sie zorganizowac cos wiekszego kalibru w przyslym miesiacu
Na dolinie nic sie nie działo, a właściwie juz sie skonczyło dziać bo po paleniu gum w renault coś gruchło i autko stanęło. Zero biegów, wiec linka i ciagneli go do domu. Może w przyszłym miesiącu jak nie bedzie padac coś zorganizujemy tam gdzie Wojtek mówił, tylko na dłużej, jakiś gril, piwko