Powiem tak... Wszyscy rwali się do pracy.. ale Aule nie pozwolił wtedy robić zdjęć... To właśnie On jest niewidzialną ręką cenzury... dlatego na wszystkich zdjęciach tylko On pracuje
Jestem bezpiecznym kierowcą - zawsze mam przy sobie gumki
lechu pisze:Powiem tak... Wszyscy rwali się do pracy.. ale Aule nie pozwolił wtedy robić zdjęć... To właśnie On jest niewidzialną ręką cenzury... dlatego na wszystkich zdjęciach tylko On pracuje
witajcie mam takie pytanie jak czesto spotykacie sie na jakis spotach w Krakowie bo chciałbym wpasc poznac ludzi podowiadywac sie odnosnie pługa, jestem od niedawna włascicielem i mam sporo pytań i chciałbym poznac ludzi jezdzacych tymi samochodami
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
yyy....w Krakowie jest strasznie kiepska organizacja
Jak juz temat zostal ruszony to moze w niedziele jakies M1,plaza,...
Warunek-drugi kierowca bo spot bez piwa to nie spot:P
Pozdro
Ja się ukrywałem przez tydzień w Bułgarii ale już jestem back
Auta oczywiście nie mam skończonego gdyby ktokolwiek miał wątpliwości czy przypadkiem już jeździ.
ja czekam na spot,nie ustawiam daty bo mnie czesto gesto nie ma.Praca na wyjeżdzie ale obserwuje forum .Jak coś narysujecie i bede w kraku to przyjade napewno.pozdro
to moze bysmy sie zoorganizowali jakiegos duzego grila za dwa tygodnie na kryspinowie tak przed wakacjiami bo pozniej pewnie kazdy sie porozjezdza albo za granice po euro albo gdzies indziej co wy na to??
to oki zrób my liste kto jest chetny za dwa tygodnie w sobote wieczorem pojechac na grila do kryspinowa powiedzmy spotkalibysmy sie wszyscy pod na parkingu pod carefurem na zakopianskiej i pozniej przejazdówka pługami do kryspinowa ja sie na to pisze:
1.Lech