w piatek mam wolne ale jest to dzien picia absynthu wiec rowniez sugerowalbym spotkanie do poludnia. Gdyby jednak wiekszosci nie odpowiadalo to chetnie spotkam sie w niedziele popoludniu.
Swoja droga czy Klif to klif przy Orlowie?
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
iveras pisze:w piatek mam wolne ale jest to dzien picia absynthu wiec rowniez sugerowalbym spotkanie do poludnia. Gdyby jednak wiekszosci nie odpowiadalo to chetnie spotkam sie w niedziele popoludniu.
Swoja droga czy Klif to klif przy Orlowie?
zgadza sie klif w Orłowie, fajnie było by w piatek kolo godz. 19-20
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Jakich zlotów? Można zdjęcie psa Martinoo wrzucić, albo jak mojego dziadka odwiedzam, to wtedy też dwie 205 są obok siebie, czyli wynik conajmniej wybitny.
damn, w piatek popoludniu zwalaja sie do mnie ludzie ze Slaska wiec z pewnoscia nie dam rady podjechac. Daloby sie przesunac spot na niedziele o dowolnej porze?
EDIT: albo czwartek bo mam wolne all day?
jesli trafie (!) to stane w poprzek i zajme jak najwiecej miejsc parkingowych A tak powaznie, to ten klif ma chyba niewiele wspolnego z miejscem spotkania skoro spotykamy sie przy Macu? Czy podjezdzamy pod molo na Orlowie?
Niedziela jest spoko ale czy bankowo nie jutro? :>