Dobra, to teraz znowu ja, bo mój optymizm się nie kończy
To, co napisał Fox of kors musi się sprawdzić. Ponadto:
Thestruktor zamontuje sobie fotelik dziecięcy w GTI i przyjedzie na zlot swoją białą strzałą razem z małą pociechą.
Robert od GTI Magic dostanie wreszcie auto z pospawanym silnikiem i nową skrzynią biegów. Tak go to ucieszy, że sam będzie organizował spoty i konkursy z nagrodami

Pani Angelika od Gentry znudzi się balejażami i uzna, że najwyższy czas poczuć wiatr we włosach. Otworzy szyber w Gentry i pogna do nas pod M1 swoim oszczędnym dieselkiem. Jej mąż na początku będzie się buntował, a potem dołączy do nas, a żonie kupi skórzaną kamizelkę z ćwiekami i wyhaftowanym lwem na plecach
Aule kupi od Gresa Rallye i będzie codziennie wpisywał się w temacie "wyścigi równoległe". Przez jego wyczyny na mieście właściciele Golfów III i Bmw E-36 wpadną w depresję i zaczną pić i masowo zapisywać się do psychologów. To ruszy naszą gospodarkę, która wyjdzie z kryzysu.
Wtedy Gres dostanie podwyżkę, a za pierwszą lepszą wypłatę kupi od Helmuta z Hanoweru śliczne 1,3 Rallye i powróci do klubu.
W międzyczasie młodzi kierowcy w KRK porobią prawo jazdy i też pokupią 205. Znajdą nasz klub w necie i dołączą się do nas.
Ja ściągnę na forum gościa od Rolanda Garrosa z Królowej Jadwigi, a Druan tego młodego, któremu ojciec kazał zajeździć swoje RG.
I tak to właśnie widzę