WARSZAWA - SPOTY
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Re: WARSZAWA - SPOTY
Dzisiaj motonostalgię odwiedziłem razem z Cezarym.
Ja oczywiście zapomniałem aparatu. Cezary zrobił kilka zdjęć ,ale wziął małą, zapchaną kartę.
Proponuję zrobić w tym tygodniu jakieś spotkanie i pogadać o wrażeniach z imprezy. Może niektórzy podzielili by się zdjęciami...
Ja przed samym wyjściem z imprezy miałem okazję zasiąść w R5 Turbo. Nie miałem ochoty z niego wysiadać... Teraz jeszcze bardziej nie mogę przeboleć, że ojciec w swoim czasie nie przywiózł ze Szwajcarii R5 GT Turbo.
Ja oczywiście zapomniałem aparatu. Cezary zrobił kilka zdjęć ,ale wziął małą, zapchaną kartę.
Proponuję zrobić w tym tygodniu jakieś spotkanie i pogadać o wrażeniach z imprezy. Może niektórzy podzielili by się zdjęciami...
Ja przed samym wyjściem z imprezy miałem okazję zasiąść w R5 Turbo. Nie miałem ochoty z niego wysiadać... Teraz jeszcze bardziej nie mogę przeboleć, że ojciec w swoim czasie nie przywiózł ze Szwajcarii R5 GT Turbo.
cejot pisze:Ja oczywiście zapomniałem aparatu. Cezary zrobił kilka zdjęć ,ale wziął małą, zapchaną kartę.
Strasznie mi przykro, ale taki byłem nakręcony, że po prostu prawie nic nie zrobiłem, a resztę wrzuciłem już wcześniej... Jak tak człowiek 20 lat z aparatem w ręku spędza, to każda chwila bez, jest chwilą cenniejszą niż zwykle...cejot pisze:Proponuję zrobić w tym tygodniu jakieś spotkanie i pogadać o wrażeniach z imprezy. Może niektórzy podzielili by się zdjęciami...
Ech... Mnie się regularnie śni T16 Evo 2...cejot pisze:Ja przed samym wyjściem z imprezy miałem okazję zasiąść w R5 Turbo. Nie miałem ochoty z niego wysiadać... Teraz jeszcze bardziej nie mogę przeboleć, że ojciec w swoim czasie nie przywiózł ze Szwajcarii R5 GT Turbo.
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v
- Numer Gadu-gadu: 1295187
- Kontakt:
Ta R5 była na Allegro do sprzedania z miesiąc temu...za 119k PLN
- ciechom
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI, 205 Look
- Numer Gadu-gadu: 0
A Paweł podobno sprzedał swojego "przecinaka"... może pojedzie do Białej ???
- cejot
- Forum Admin
kiedy sprzedał?ciechom pisze:A Paweł podobno sprzedał swojego "przecinaka"... może pojedzie do Białej ???
Wg mnie Życzyński wystawił R5 informacyjnie i trochę żeby zainteresować Track Day'ami (zauważcie w jakim czasie pojawiło się to ogłoszenie...)
A Paweł niczego nie sprzedał, wręcz przeciwnie, pracuje nad nim dostosowując do wymogów wyścigów górskich, coś też przebąkuje o startach w RPP...
A Paweł niczego nie sprzedał, wręcz przeciwnie, pracuje nad nim dostosowując do wymogów wyścigów górskich, coś też przebąkuje o startach w RPP...
- ciechom
- Junior
fajnie moglby sie pojawic w Bialej ...
- cejot
- Forum Admin
Chyba nie... Życzas podobno co jakiś czas kupuje coś ciekawego, porządnie to robi, a jak przychodzi konieczność to sprzedaje.2mouse pisze:Wg mnie Życzyński wystawił R5 informacyjnie i trochę żeby zainteresować Track Day'ami (zauważcie w jakim czasie pojawiło się to ogłoszenie...)
Przynajmniej taki jego krótki opis słyszałem.
Tak mi się właśnie wydawało...2mouse pisze:A Paweł niczego nie sprzedał, wręcz przeciwnie, pracuje nad nim dostosowując do wymogów wyścigów górskich, coś też przebąkuje o startach w RPP...
- ciechom
- Junior
cejot ... zawsze swoje 3 grosze
- cejot
- Forum Admin
Przynajmniej nie puszczam głupich plotek.ciechom pisze:cejot ... zawsze swoje 3 grosze
- Fredator
- Junior
- Kontakt:
Czy jest ktoś może chętny na kolejnego GRILLA np Sobota lub Niedziela
Miejsce to park w Młocinach przy trasie na Gdańsk między Warszawą a Łomiankami
Miejsce to park w Młocinach przy trasie na Gdańsk między Warszawą a Łomiankami
Normalne piwo to luksus, ale mieć własny browar BEZCENNE
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
ja prawdopodobnie sobotę mam zajętą a w niedziele będę leczył kaca wiec raczej nie dam rady
- Fredator
- Junior
- Kontakt:
Widziałem Cie na dzień po piciu i nic nie musisz leczyć więc mi tu bez takich farmazonów.
Szybki skok do kolektury i jesteś jak nowy
Szybki skok do kolektury i jesteś jak nowy
Normalne piwo to luksus, ale mieć własny browar BEZCENNE
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
albo trzy- każdy w sesji półgodzinnej
- Stopx
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Gejtry
Do niedzieli pewnie uda nam się głowice wymienic wiec czemu nie Z powodu egzaminów odpada mi sobota