Mini zlot Kraków - Wieliczka (10 marca)

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
aule
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 1,4
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: aule »

Witam

Proponuje mini zlot w sobotę. Będę wymieniał cały dzień silnik w garażu w wieliczce. może to bedzie okazja do małego spotkania i umówienia ekipy najakiś krakowski wiosenny zlot (pierwszy w tym roku)

pozdro

Dodano po 11 godzinach 6 minutach:

Jutro cały dzień poza domem. Jadę po silnik a później kurs.

Jakby co to w sobotę będę pod wskazana lokalizacją od 9.00 aż zrobię
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony

Post autor: smug »

...bylem,zobaczylem,dokuczylem :P ..
..i jestem pelen podziwu.
Gosc SAM zabral sie za podmianke...."to normalnie masakra jest" :P
Mam nadzieje ze zabuczal.
Pozdro
Awatar użytkownika
aule
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 1,4
Kontakt:

Post autor: aule »

No Smug, Bez Twojej pomocy mógłbym sobie co najwyżej sprzęgło wymienić a tak we trzech silnik myk myk i wymieniony. Robiłem do 20.30 już po ciemku. Najwięcej czasu zeszło na pierdołach (jakieś kabelki, aparat zapłonowy)

Wydech się dopasował, chociaż trochę stuka czasem o drążek zmiany biegów. Brakująca śrube do skrzyni dosztukowałem.

Na początku nie chciał odpalić, prawie aku siadł, ale okazało się, że pompa która dostałem z silnikiem nie daje paliwka. Po wymianie na starą wystartował od razu.

Teraz bedziemy testować. Co już zaóważyłem na gazie jak i benzynie przy mocniejszym wcisinięciu (ze świateł) czy przyspieszaniu na 3 czy 4 trzochę nim szarpie. Tak jakby nie stykało na wszystkie gary lub....

No i tutaj od razu pojawia się lub... Może to przez ten kolektor z 1,1 albo trzeba wyregulować.

Odejście ze świateł..... Bez porówniania.

Dzięki za towarzystwo i pomoc.
ODPOWIEDZ